VB 04/2011 – seksikäs syksynumero

Syksyn ensimmäinen VB tihkuu SEKSIÄ.

Käänsimme kivet ja kannot ja kaivoimme lukijoiden ällistykseksi esiin Sorin Klubin vähintäänkin arveluttavan historian rappion ja irstailun tyyssijana, Eroztic-tissibaarina. Tarinat hätkähdyttävät, mutta jokainen niistä on täyttä totta.

Lisäksi käymme läpi jokaista opiskelijaa askarruttavaa kysymystä, haalariyhdynnän jaloa taitoa, pohdimme nykypäivän löyhiä moraaleja ja kauhistelemme smurffiviikkojen kohahduttavimpia juoruja.

VB:n muuttumisesta lehdistä keltaisimmaksi ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan, sillä muita irvokkaan riettaita aiheita lehdessä ovat mm. edarivaalit, boomareiden tukisäätiö ja Nordean Tampereen aluejohtajan tarina boomarista menestyjäksi.

Lehti on siis täydellinen viihde- ja infopaketti jokaiselle boomarille smurffista ännäläiseen, joten tuo valoa syksyn pimeyteen ja nouda oma kappaleesi lehteä Boomilaaksosta tai yksikön ilmoitustaululta Pinni A:sta. Ja tuttuun tapaan sähköiset versiot niin näköislehtenä kuin PDF:näkin ovat saatavilla ihan tuosta alapuolelta.

Lue VB – kasvat ihmisenä

VapaaBoomari ladattavissa myös PDF-tiedostona oheisen linkin kautta:
VB4/2011 (122 latausta)

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.