Joulukuun nosto: Vuoden tuplasmurffi

Smurffin matka kohti koko elämän kestävää boomariutta alkaa tavallisesti smurffiviikoista. Näin ei kuitenkaan aina ole, vaan opiskelut ja sitten sen muun voi aloittaa yhtä hyvin myös kevätlukukaudesta, mikäli se omiin suunnitelmiin paremmin sopii. Näin teki tänä vuonna Jyri Lintunen, joka vain pari viikkoa intistä kotiutumisen jälkeen löysi itsensä Ilonan HB-jonosta tekemässä tuttavuutta upouusiin opiskelutovereihinsa. Jyri päätyi tutorryhmä Black Salamin adoptoimaksi – hellään huomaan siis – ja loppu on historiaa. Kevätlukukauden aktiivista suorittamista seurasi tietenkin vauhdikas syksy, nyt virallisesti smurffina, ja siispä Jyri on mediatiimin valinta Vuoden Tuplasmurffiksi.

Millaista oli liittyä lennosta mukaan Boomin meininkeihin? Entä miltä tuntui smurffisyksy -viikkoineen tällaisen jälkeen?
Vaikka alussa jännitti tulla uuteen kouluun ja yliopistomaailmaan ilman minkäänlaista orientaatioviikkoa, niin yllätyin erittäin positiivisesti Boomista miten hyvin mut otettiin vastaan. Nopeasti huomasi, että mahtavaa porukkaa täällä ja pääsi mukaan hyvin. Smurffisyksy paransi vielä kokemusta, eli vaikka oli puolen vuoden opiskelut alla, niin niistä irtosi paljon, etenkin smurffiviikoista joissa tapasin mahtavan smurffiryhmäni ja pääsi tapaamaan monta huipputyyppiä. Toisaalta smurffisyksyyn osasi suhtautua ilman turhia jännityksiä kun oli vähän jo tuntumaa alla!

Mikä kokemus jäi parhaiten mieleen ensimmäisestä vuodesta boomarina?
Syksyyn on mahtunut paljon hauskoja juhlia ja reissuja, mutta Ruotsin Excu oli kyllä ylitse muiden. Isolla Boomin porukalla kun mennään muutaman päivän kestävälle reissulle niin jo ennen reissua tietää että huippumatka on tulossa. Exculla ehti hyvin tutustumaan paremmin moneen uuteen smurffiin ja taidettiin sitä märkääkin vähän ottaa. Tahkotus on seuraava isosti odotettava reissu!

Vuosi 2015 oli tietysti kysymättä paras ikinä, mutta jäikö ensi vuodelle vielä jotain mitä pitäisi tehdä?
Ehdottomasti aion hakea tuutoriksi, ja jos mut valitaan niin pääsen viettämään toisen kerran smurffiviikkoja ja pyrin takaamaan sen, että niistä tulee vähintään yhtä huikeat kuin nykyisten tuutorien luomista. Lisäksi odotan innolla BOSA:n syksyn 2016 reissua Saksaan Oktoberfesteille!

jyri

Mistä Boomissa puhutaan just nyt? Nostamme pinnalla olleen asian esiin kuukausittain Boomin blogissa.

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.