Nuoret Ekonomit Tampereella

Tervetuloa Suomen Ekonomien iltaan maisteriopiskelijoille sekä vastavalmistuneille ekonomeille!

Tapahtuma lähtee käyntiin maistuvalla buffetilla Sokos Hotel Tornissa, jonka jälkeen estradin ottaa haltuunsa Sirja Kulmala-Portman, uravalmentaja Suomen Ekonomeilta. Sirjan työpajan avulla tunnistat piilevät kykysi ja kehität sen terävimmän kärjen työntekoon.

Kahvittelutauon päätteeksi lavalle astuu Henkka Hyppönen, tunnettu radioääni, yrittäjä ja luova johtaja. Henkan meriitteihin kuuluu myös Hyvät ja Huonot uutiset -ohjelman juonnosta napattu Kultainen Venla-palkinto, sekä valinta vuoden puhujaksi 2013.

Ilta on ilmainen Ekonomien jäsenille, ilmoittaudu mukaan!

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.