Boomin tutorit vuosimallia 2016 esittäytyvät!

Kuukauden vaihtuessa heinäkuuksi on hyvä katsahtaa tulevaan – Boomin tutoreihin! He esittäytyvät nyt, joten jos olet vanha jäärä, niin tästä voit tarkistaa, kuinka moni vanhoista smurffeistasi onkaan tutorin tielle päätynyt, tai jos olet uusi opiskelija, niin voit katsastaa, että keiden johdolla tulet opiskelijamaailmaan astumaan. Olkaa hyvät:


Johanna, Janne, Jenni

JOHANNA
Heippa uudet Boomarit ja onnea vielä tuhannennen kerran uudesta opiskelupaikasta!
Mä oon 22 – vuotias, alun perin Espoosta kotoisin ja Lahen kautta päädyin viime syksynä tänne Tampereelle opiskelemaan, enkä hetkeäkään oo katunu. Oon siis nyt toisen vuoden Boomari ja ilokseni myös nyt teidän tuutori. Pääaineekseni oon aatellut markkinointia, mutta onneks tässä vielä jonkun aikaa on näitäkin asioita aikaa miettiä. Boomissa oon tuutoroinnin lisäks tämän vuoden ollut mukana tapahtumajaosto Rottakoplassa ja sen lisäks aika aktiivisesti myös osallistunu kaikkiin tapahtumiin. Kannustan teitäki kaikkia lähtemään aktiivisesti toimintaan mukaan, on ollut nimittäin aikas mahtava vuosi!
Vapaa-ajalla urheilen säännöllisen epäsäännöllisesti ja koitan välillä eksyä nuoruusvuosieni toiseen kotiin, eli jäähalliin verestämään luistelumuistoja.

johanna_a

JANNE
Moikka vaan! Oon 22v, kolmannen vuoden boomari ja pääaineena luen laskentatoimea. Oon myös Boomin yrppä- eli yrityssuhdejaostossa, eli jos asiahommat kiinnostaa multa voi tulla kyselemään. Kotoisin oon Suomen veroparatiisista, aina aurinkoisesta Kauniaisista aka granista. Kaks vuotta on hurahtanut hirveetä vauhtia ja voin luvata, että edessä on teidän makein vuosi koskaan! Ja koska opiskelu on melkein yhtä tärkeää kuin juhliminen, oon syventynyt myös opinto-oppaan moniulotteiseen sokkeloon, eli jos opinnoissa joku asia askaruttaa, tule ihmeessä kysymään!

ps. jos oot kova pelaa csgouta tuu nykäsee hihasta

jannerasila

JENNI
Moikka uudet smurffit! Olen Jenni, 22-vuotias toisen vuoden boomari, ja alun perin kotoisin Savon sydämestä Kuopiosta. Ennen yliopistomaailmaan astumista pidin pari välivuotta reppureissaten ympäri Aasiaa ja työskennellen rautakaupassa. Ensimmäisen kauppisvuoteni opiskelin Lappeenrannan teknillisessä, mutta päätin vuosi sitten vaihtaa Tampereelle, koska onhan Tampereella Suomen huipuin kauppatieteellinen :) Pääaineenani tulen opiskelemaan laskentatoimea tai vakuutustiedettä, mietintä on vielä päällä… Minulle saa aina tulla juttelemaan ja kyselemään Boomista tai oikeastaan ihan mistä vaan :) Vietetään huikeat smurffiviikot yhdessä!

13288767_10206530496042789_728769893_o

Roope, Jutta, Hannakaisa

ROOPE
Morjesta moi oon Roope ja eka vuos Boomissa on takana, kotoisin oon mahtavasta suomen baaripääkaupunki jyväshyvästä. Mua on henkilökohtasesti eniten koulussa kiinnostanu vero- ja laskentatoimipuoli ja oon varma, että teille kaikille uusille opiskelijoille löytyy myös omat kiinnostuksen alat! Itse koen, että mulle on helppoa tulla juttelemaan asiasta kun asiasta, että rohkeesti vaan kyselemään! En tiiä osaanko kaikkiin (mihinkään) asioihin suoraan vastata, mutta varmasti osaan delegoida enemmän tietäviä ja selvitellä asioita… Urheilu on lähellä sydäntä kaikissa muodoissa ja jotkut huhut saattavat kertoa, että urheiltaessa saatan olla tempperamenttinen, mikä ei pidä ollenkaan paikkaansa. Muita faktoja musta: Tykkään wingseistä ja maidosta ja syötän aina mielummin kuin laukasen itse. Mutta kaikessa rehellisyydessä huikeeta päästä ohjailemaan teitä opintojen alkuun! Voitte olla varmoja, että ekasta vuodesta tulee hyvää puuta. – Roope

IMG_0651

JUTTA
Moro, olen Jutta ja kotoisin Lahesta. Ikää on 20 vuotta ja boomarielämää vuosi takana. Omista smurffiviikoista ei siis ole turhan pitkä aika. Odotankin innolla uusintakierrosta, nyt tutorin näkökulmasta. Kerrottakoon omista smurffiviikoista se, että jo toisissa bileissä onnistuin murtamaan jalkani legendaarisen Klubi57 tanssilattialla. Kepit eivät kuitenkaan menoa haitanneet ja samalla omistautumisella vedetään nämäkin viikot.

Onnittelut muuten vielä opiskelupaikasta ja siitä, että pääsette osaksi tätä mahtavaa yhteisöä! Muhun törmääkin useimmissa Boomin tapahtumissa, ja tutortoiminnan lisäksi olen mukana yrityssuhdejaostossa. Pääaineekseni haluan ottaa vakuuttamisen ja riskienhallinnan, mutta suunnitelmat voivat aina muuttua. En kuitenkaan ota tästä turhaa stressiä vaan nautin kaikesta mitä yliopistolla ja Boomilla on tarjota. Mua voi muuten tulla aina nykäisemään hihasta oli asia mikä tahansa, sillä uusien ihmisten tapaaminen on ihan parasta! Nähdään siis syksyllä ja muistakaa – kauppis on ihmisen parasta aikaa!

IMG_20160223_194126

HANNAKAISA
Heippa! Olen Hannakaisa, hieman tuttavallisemmin Hansu ja aloitan toisen vuoteni Boomissa syksyllä. Pääaineekseni haluaisin markkinoinnin ja erityisesti brändääminen kiinnostaa minua. Olen kotoisin Hämeenlinnasta, josta muutin viime syksynä tänne Tampereelle. Uuteen paikkaan kotiutuminen ja totuttelu on pienestä jännityksestä huolimatta sujunut ihan huippuhyvin kiitos Boomin ja mahtavien opiskelukavereiden, mutta Tampereen murre ei ainakaan vielä ole minuun tarttunut. Olen puhelias, avoin sekä hyvällä tuulella lähes aina. Minulle saakin tulla koska tahansa juttelemaan mistä tahansa mieltä askarruttavasta. Vapaa-ajalla tykkään kahvitella, kokkailla ja käydä kävelyillä Pyynikillä. Syksyllä nähdään, mä en ainakaan malta odottaa!

IMG_7879-1

Julia, Olli, Tiina

Julia
Moikka! Minä olen Julia, tuttavallisemmin Julle, ja starttailen toista vuottani boomarina. Tampereelle muutin pienestä Haminan kaupungista ja olen päässyt tutustumaan uuteen kotikaupunkiini nyt vuoden ajan, pääasiassa opiskelijatapahtumien myötä. Sydämeni sykkii markkinoinnin opinnoille, ja olenkin mukana touhuilemassa markkinoinnin ainekerho MCAK:ssa.

Uusille boomareille voisin antaa vinkiksi sen, että lähtekää rohkeasti mukaan kaikkeen mikä yhtään kiinnostaa ja kiertäkää erilaisissa tapahtumissa. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että yhtäkään reissua ei ole tullut kaduttua!

2016-01-31 04.15.50 2

Olli
Morjesta! Olen Olli Lehtinen, 23-vuotias paljasjalkainen tamperelainen ja neljännen vuoden boomari. Pääaineena luen yritysjuridiikkaa, vaikka en nää itseäni lakihommissa. Juridiikan lisäksi varsinkin markkinointi ja strategia kiinnostaa. Koulun ohella tykkään lukemisesta ja itseni kehittämisestä eri osa-alueilla – vuosi sitten se oli muskeleiden kehittämistä ja nyt tasapainottavasti aivojen kehittämistä (yrittämistä ainakin). Tykkään myös urheilla ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Viski on myös lähellä sydäntä.

Kevään 2016 vietin Ateenassa ”opiskeluvaihdossa”, joten nyt latautuneena jaksaa opastaa teitä rakkaita smurffeja kaikessa elämään liittyvässä. Nähdään syksyllä!

ollikuvaboomi

Tiina
Moikka! Oon 22-vuotias toisen vuoden boomari. Kotoisin oon Kuopiosta, niinpä Savon murteen saattaa kuulla puheestani ainakin näin kesän jälkeen. Kärsin ikuisesta matkakuumeesta, joten suurin osa ajastani kuluu halpojen lentojen metsästyksessä ja reissuista haaveillessa. Toiveissani onkin lähteä vaihtoon niin monesti kuin mahdollista.

Tampere oli minulle entuudestaan tuntematon kaupunki, sillä siellä ei juuri tuttuja asunut, mutta ihanan ainejärjestömme Boomin ansiosta Tampere alkoi välittömästi tuntua kodilta. Tekemistä oli paljon, joten ensimmäinen opiskeluvuosi meni ehkä vähän liiankin vauhdilla. Aikaa kului varmasti enemmän opiskelijatapahtumissa kuin luennoilla… Kovin isoa minusta ei liene koskaan tule, mutta haluaisin opiskella pääaineena joko vakuutustiedettä tai laskentatoimea. Tutoroinnin lisäksi minua näkee sitsaamassa, sillä oon Nesu-Boomin hallituksessa talousvastaavana.

Innolla smurffisyksyä, sitsejä ja Tamperetta odottaen,

Tiina

image1

Sabina, Mari, Jussi

SABINA
Moro! Olen Sabina, yleisemmin Sapsu. Olen vanha akka, rokkitähti-ikä meni juhannuksena umpeen kun täytin 28 vuotta. Entisessä elämässäni (ajassa ennen Boomia) olen hoitanut itselleni restonomin paperit Suomen Turusta. Olen kotoisin naapurikylästä Ikaalisista, ja kierrettyäni lukion jälkeen Suomen ympäri tulin takaisin kotikonnuille. Työkseni myyn viinaa halukkaille ja vapaa-ajalla treenaan sitä. Minusta saa aina seuraa pubiin tai kahveelle. Harrastan myös lukemista ja talvella käyn kattelemassa hokia aina kun on tilaisuus. Tykkään laittaa ruokaa mahdollisimman isolle köörille, keräilen sieniä ja marjoja ja hilloan niitä, eli olen aloittanut muumeilun. Pääaineeksi haluan kaiken muun paitsi vakuutustieteen, laskis olis kiva. Nyt toisen vuoden boomarina haluan painottaa, että eka vuosi on paras vuosi, koska ei tiedä vielä mistään mitään, sen kuin menee mukaan vaan.

sapsu

MARI
Moikka! Olen Mari, toisen vuoden boomari ja paljasjalkainen tamperelainen. Yliopistoelämä vei mut viime syksynä täysin mukanaan ja fuksivuodesta tuli yksi elämäni ikimuistoisimmista. Talvella olin mukana vuosijuhlatiimissä ja nyt järkkäilen tapahtumia Boomin tapahtumajaostossa eli Rottakoplassa, joita molempia suosittelen lämpimästi. Jos siis tapahtumien järjestäminen kiinnostaa tai mikä vaan muu asia askarruttaa, mulle saa aina tulla juttelemaan!

Opintojen suhteen mua kiinnostaa laskentatoimen pääaine ja sivuaineena yritysjuridiikka – ne kaksi opintosuuntaa, joita vähiten kuvittelin lukevani vuosi sitten. Kannattaakin käydä avoimin mielin peruskursseja, sillä omat odotukset jostain opintosuunnasta saattavat kääntyä päälaelleen kurssien edetessä. Ainakin allekirjoittaneelle kävi niin. :D

Opiskelijaelämän ulkopuolella mun aika kuluu futiksen parissa, jonka lisäksi yritän ehtiä Kaupin lenkkipoluille tai Atalpan kuntosalille. Nyt saa kuitenkin lenkkeilyt väistyä smurffiviikkojen tieltä. Tästä tulee ikimuistoinen vuosi, ottakaa siitä kaikki irti!

20160513_212729

Jussi
Moro vaan! Eli nimi on Jussi ja olen ihan Tampereen omia poikia. Hieman tuntumaa on haettu Helsingistä ja Turusta, jonka kehtaan viimein myöntää, mutta kyllä se niin on, että ootte valinneet just oikean kaupungin opiskella! Olen alottelemassa nyt innolla toista vuotta boomarina, ja meidän huikea ainejärjestö Boomi tulee teillekin olemaan hyvin lähellä sydäntä! Omat opinnot rakentuvat varmastikin johtamisen ja yritysjuridiikan ympärille.

Opiskelun ohella vietän paljon aikaa luonnollisesti Boomin tapahtumissa (joita on paljon!), mutta lisäksi kalja ja frendit on se juttu. Myös urheilu ja salibandy näyttelee jonkinmoista osaa elämässäni. Nähdään syksyllä!
Jussi

jussi

Auli, Anton, Niko

AULI
Moikka! Olen Auli, kohta 21-vuotias, toisen vuoden boomari Jyväskylästä. Urheilu on lähellä sydäntä ja lempparilajeihini kuuluu lenkkeilyn lisäksi sulkapallo ja kuntosali. Syksyllä onkin sitten tiedossa Tampereen puolimaraton. Lukion aikana olin vuoden vaihdossa Belgiassa, ja yo-juhlien jälkeen suuntasinkin sitten heti tänne Tampereelle Boomin hoivaan. Tykkään matkustella paljon ja joululomalla suuntaan kuukaudeksi valloittamaan Aasiaa kaverin kanssa. Pääaine on vielä vähän hakusessa, mutta tällä hetkellä kiinnostavimmilta tuntuu laskis, vakuutus ja yrijuri. Smurffivuosi Boomilla oli ihan mahtava, enkä malta odottaa, että pääsen tutustumaan teihin kaikkiin uusiin smurffeihin!

IMG-20151022-WA0009

ANTON
Tervehdys teille kaikille lukijoille. Nimeltäni olen Anton Aaltonen ja tarkoituksenani on toimia tutorina vuoden 2016 uusille Smurffipalleroille. Olen rodultani puhtaasti pirkanmaalainen, minkä kuulee voimakkaasta tampereen murteesta sekä tavasta olla totaalisen pihalla ympärillä tapahtuvista asioista. Ensimmäinen vuoteni boomarina oli fyysisesti elämäni rankin vuosi, mutta nyt tämän vuoden harjoittelun jälkeen on peruskuntotreeni tuottanut tulosta ja pystyn nykyään jo nauttimaan alkoholia kolmena päivänä peräkkäin. Lisäksi onnistuin hankkimaan kymmenen kiloa lisää elopainoa ja poskeni pyöristyivät. Bileissä (niissä harvoissa, missä ensimmäisenä vuonna tuli käytyä) minut tunnistaa yleensä siitä, että lähden kotiin puolen yön aikoihin. Arkisena päivänä minut voi löytää poistumasta luennolta ennen aikojani tai kirjaston lukusalista räpläämästä puhelintani. Niin ja tykkään muuten myös Boomin lisäksi sellaisesta järjestöstä kuin NESU-Boomi. Kannattaa kysyä aiheesta lisää. Kaikista näistä seikoista huolimatta edistyin ensimmäisenä vuonna siinä tärkeimmässäkin eli opinnoissani ja tapasin myös liudan ihan kivoja tyyppejä, joiden kanssa lähdetään tekemään teille uusille Smurffeille elämänne parhaita yliopistovuosia. Ne koetaan vain kerran elämässä ja niistä kannattaa todellakin ottaa kaikki irti. Ohessa kuvani vuoden 2016 Kylteripäiviltä, missä jälleen kerran oltiin niissä kuuluisissa töissä, vaikka työhaalarit olivatkin kyseisellä kerralla jääneet kotiin.

Nähdään ja pidetään yhdessä hauskaa niin kuin vain boomarit osaavat.

Anton Aaltonen

IMG-20160128-WA0008

NIKO
Terve ja heipä hei! Olen Niko ja kotoisin Suomen synkkyydestään kuuluisasta Chigacosta eli Lahdesta. Lukioaikainen kilpaurheiluni uinnin parissa katosi nopeasti kaukaiseen horisonttiin siirryttyäni verotuksen kiemuraiseen maailmaan Tampereen yliopistossa. Kanssani voi tulla jutustelemaan kasuaalisti tai vakavasti linjaten niin MCU:n vaikutuksesta elokuvateollisuuteen kuin Liverpoolin kannatuksen ‘’paljon se ottaa, vähän se antaa’’ –mentaliteetista. Korkeimman hallinto-oikeuden diaarinumeroiden selaamisen ja aktiivisen tapahtumakiertelyn ohessa minut mitä todennäköisemmin bongaa vähintään kerran päivässä Bolasta nauttimassa erittäin aistikasta (ja välttämätöntä) kahvikupillista. Itselleni elämä Boomissa on kokonaisuudessaan aiheuttanut tunnevärinöitä, joiden edessä kalpenee jopa House of Cardsin ensimmäinen tuotantokausi. Uskon tulevan syksyn jatkavan tätä huikeaa kokemusta!

” Even though I am an adult man, I enjoy video games. ”

-Frank Underwood

NikoPankka_tutorkuva

Mikko, Elina, Anni

MIKKO
Moikka! Nimi on Mikko Malmström, ikää tulee heinäkuussa 22 vuotta täyteen ja oon syksyllä toista vuotta aloitteleva boomari. Alun perin oon kotoisin tuolta Sibbo-Sipoosta, mutta tässä vajaan vuoden aikana on kyllä huomannut että tässä alkaa tamperelaistumaan kovaa vauhtia koko ajan. Tässä vaiheessa mulla ei pääainetta vielä ole, eikä ole ihan täyttä varmuuttakaan siitä mihin sitten lopulta päädyn, kun ei siellä ookkaan sitsaamista pääainevaihtoehtona.

Ite oon ahkera boomilaakson sohvien kuluttaja ja kyllä sitä on muutamassa tapahtumassakin tullut käytyä, joista yhdestä on tuo oheinen kuvakin otettu. Mulle saa tulla aina juttelemaan ja kyselemään kysymyksiä, joihin yritän vastata oman tietämykseni mukaan joko oikein tai sitten väärin.

Ystävällisin terveisin, Mikko

kuva tutorjuttuun

ELINA
Moi! Olen Elina, 22-vuotias kolmannen vuoden boomari ja kotoisin Sastamalasta. Ennen kauppista ”opiskelin käytännönläheisesti” Tamkissa vuoden, minkä jälkeen pääsin onneksi yliopistoon sinisydänten joukkoon – ja oon kyllä viihtynyt paremmin kuin hyvin! Valitsin keväällä pääaineekseni yritysjuridiikan – pääaineen kanssa ei kannata panikoida, itsekin palloilin muutaman vaihtoehdon välillä pitkän ajan.

Vapaa-aikani kuluu CrossFitissä hikoillen, koiran kanssa lenkkeillen ja kavereiden kanssa hengaillen. Tykkään syödä ulkona ja musta saa myös aina leffaseuraa! Mun puoleen voi kääntyä niin opintoihin liittyvien kuin liittymättömienkin pulmien kanssa ja toki saa tulla höpiseen ihan muutenkin vaan!

Ja onnittelut vielä kaikille opiskelupaikasta ja ihan erityisesti Boomiin pääsystä, teillä tulee olemaan huikea eka vuosi! ;)

IMG_20160601_120746

ANNI
Moikka! Olen Anni, 20-vuotias toisen vuoden boomari. Olen kotoisin Tampereen vierestä Ylöjärveltä, joten Tampere on ollut aina tuttu paikka, jonne halusin myös opiskeluvuoteni tulla viettämään. Pääaineista eniten kiinnostaa markkinointi, ja sivuaineeksi olen miettinyt viestintää. Ensimmäinen opiskelijavuosi meni ohi ihan älyttömän nopeasti, mutta oli sitäkin hauskempi! Opiskelujen ohella ehdinkin myös bilettää ahkerasti ja myös ensi vuonna minut löytää takuuvarmasti monenlaisista opiskelijariennoista. Olen myös mukana järjestämässä Boomin tapahtumia Rottakoplassa, joten multa voi kysellä siitä, tai mistä tahansa muustakin maan ja taivaan välillä.

Vapaa-ajalla tykkään urheilla, ja salilla käynti ja lenkkeily kuuluvat lähes joka päivän ohjelmaan, paitsi tietysti perjantaiaamuisin ;). Myös matkustelu on lähellä sydäntä ja opiskelujen aikana vaihtoon lähtö on ollut jo pitkäaikainen haave. Odotan jo innolla tulevaa syksyä, smurffiviikkoja ja teihin uusiin fukseihin tutustumista!

anni

Heta, Jyri, Senni

HETA
Onnittelut uusi smurffi! Olet juuri saanut loistavan opiskelupaikan sekä päässyt osaksi maailman parasta ainejärjestöä! Täällä kirjoittelee Heta, 23-vuotias boomari, joka on ehtinyt nauttia Boomin yhteishengestä jo tovin. Nyt aluillaan on 4. opiskeluvuoteni kauppatieteissä. Ainejärjestössä olen ehtinyt puuhaamaan jos jonkinmoista ollen niin jaostoissa, hallituksessa, sekä edunvalvontatehtävissä. Sitsaamisen salat olen myös NESU:n parissa oppinut paremmin kuin hyvin. Tällä hetkellä olen paitsi tutor, myös ylioppilaskunnan edustajiston jäsen sekä toinen vuosijuhliemme järjestäjistä. Kaikkien smurffien kannattaakin ehdottomasti lähteä rohkeasti Boomin toimintaan mukaan, sillä meidän ainejärjestöstämme löytyy tekemistä ja kokemista moneen makuun, oli sun juttusi mikä tahansa.

Opintosuuntani on yrityksen johtaminen, jota täydennän erityisesti yritysjuridiikan opinnoilla. Itseäni on alkanut kiinnostaa erityisesti HR-puoli, josta olen saanut esimakua toimiessani tämän kesän henkilöstöassistenttina. Kauppatieteiden ohella opiskelen myös puheviestintää, joten jos viestinnän sisällyttäminen tutkintoosi kiinnostaa, nykäise mua hihasta.

Ylipäätään olen iloinen tyyppi joka tykkää mm. huonoista tositelevisio-ohjelmista, matkailusta, ihmisistä ja hiusten laitosta. Kirjainyhdistelmä HH ei tule pelkästään etu- ja sukunimeni perusteella, vaan toisinaan minua saattaa kuulla kutsuttavan hikka-Hetaksi tai hysteria-Hetaksi. Mikäli näitä nimityksiä tulette todistamaan, ymmärrätte kyllä mistä nämä lempinimet ovat saaneet alkunsa.

heta

JYRI
Yo! Olen Jyri 20v puolentoistavuotinen boomari. Pääaineeksi olen suunnitellut markkinointia. Olen kotoisin Vammalasta eli tutummin Tyrwäältä, jonka kanssaopiskelijani ovat päässet kuulemaan ehkä turhan moneen otteeseen. Luennoilla minua vähän harvemmin näkee (ohjattu opetus on niin ammattikorkeaa), mutta Bolasta saatat mut bongata änärin ääreltä, saa haastaa, voitat melko varmasti! Olen syksystä lähtien mukana yliopiston miesten lentopallojengissä yhteyshenkilönä eli jos lentopallotaustaa löytyy ja pallottelu kiinnostaa niin nykäise rohkeasti hihasta! Vapaa-aikanani tykkään käydä terasseilla, (urheilla) ja ainakin kämppikseni mukaan pelaan liikaa.

13334548_10206579271740675_1629368274_o

SENNI
Moikka!
Olen Senni, boomarina pian toista vuotta aloitteleva ilopilleri. Olen aina haaveillut Tampereella asumisesta, ja vihdoin siihen oli mahdollisuus, kun viime syksynä ovet kauppatieteisiin aukesivat. Kotoisin olen Hämeenlinnasta, ja lyhyen välimatkan takia näiden kahden kotikaupungin välillä tulee rampattua. Minut voi usein löytää kavereiden kanssa Linnan ryhmätyötiloista tuskailemasta, ahkerina päivinä Atalpalta ja kaikkea muuta useammin Boomin tapahtumista tanssilattialta tai vaihtoehtoisesti välillä keittiöstä pyörimästä – mukana olen nimittäin Boomin tapahtumajaostossa Rottakoplassa ja projektijaostossa Royal Staffissa.

En malta odottaa uusia smurffiviikkoja ja teihin tutustumista, syksystä on tulossa mahtava. Pian nähdään :)

tutorikuva

Kasper, Valtteri, Sara

KASPER
Moro! Olen Kasper, neljännen vuoden boomari ja vakuuttamisen pääaineopiskelija. Opiskelukokemusta löytyy siis jo jonkin verran ja muun muassa viime kevät tuli vietettyä opiskelijavaihdossa Itävallassa. Olen kotoisin Tampereelta, joka on tietysti Suomen paras kaupunki. Yliopistolta minut löytää yleensä kirjastosta tai Bolasta, todennäköisimmin jälkimmäisestä. Sanon yleensä suoraan mitä ajattelen ja yleensä oon ihan kiva. Jutteleen voi tulla asiasta kuin asiasta: haluan tietää kaikesta jotain, mutta kiinnostus ei riitä tietämään mistään kaikkea. Ikä ja vastuut alkaa pikkuhiljaa painaan, joten juhliminen ja viinalla läträäminen ovat jääneet vähemmälle. Toivon kuitenkin, että vanha jäärä jaksaa vielä juosta uusien smurffien mukana.

kasper

VALTTERI
Wadap Smurffit?! Mun nimi on tosiaan Valtteri Vapola, olen 21-vuotias toisen vuoden Boomari, jolla sinisydän sykkii rinnassa todella vahvana. Oma pääaineeni on yhtä epävarma kuin suurimmalla osalla teistäkin, joten toitotan jo nyt, ettei yhdenkään smurffin tarvitse tässä vaiheessa osata vastata samaan kysymykseen. Kotipaikkani on Suomen Ateenassa, Jyväskylässä, mutta myös synnyinkaupunki Helsinki omaa erityisen paikan sydämessä. Tykkään jalkapallosta, luonnonjugurtista ja Spotifyn Ruotsi-listoista. Helpoimpina tuntomerkkeinä itestä voisin antaa että oon se pitkä kaveri joka hengaa aina Bolassa ja koittaa haastaa jengiä FIFA-pelille. Loppukaneettina haastankin teistä jokaisen matsiin, tulkaa siis nykäisemään hihasta milloin vaan. Olen, kuten entisen partiolaisen kuuluu, aina valmis (voittamaan)! ;)

IMG-20160601-WA0019

SARA
Heippa! Olen Sara, parikymppinen toisen vuoden boomari, pilvilinnojen rakentelija, varma sähläri ja valkoviinien ystävä. Ennen tamperelaistumistani kävin vuoden verran katsomassa Vaasassa miltä vaasalainen kylterielämä näyttää, mutta sinisydän sykki rinnassa liikaa ja Boomin kutsumus vei voiton. Useimmiten mut bongaa Tampereella Pyynikin näkötornin kahvilasta ahmimassa munkkia tai hyvässä lykyssä yliopiston zumbatunnilta. Olen mukana myös Boomin tapahtumajaostossa Rottakoplassa järkkäämässä vuoden hauskoja tapahtumia. Mulle voi aina tulla juttelemaan elämän isoista ja pienistä asioista tai voi tulla vetämään puntista, jos joku asia askarruttaa. Terveisin ja smurffiviikkoja jo innolla odotellen !

–Sara

Sara

Henriikka, Jaakko, Sofi

HENRIIKKA
Moikka moi, oon Henriikka toisen vuoden boomari. Alun perin oon kotoisin Oulusta, josta tieni vei ensin Helsinkiin ja viime syksynä tänne Tampereelle opintojen perässä, jota en oo katunut kyllä hetkeäkään. Boomissa on mahtava yhteishenki, jonka huomasi jo alusta asti ja porukkaan oli tosi helppo tulla mukaan. Boomin toimintaankin on tullut lähdettyä ja vaikutankin Rottakoplassa ja Royal Staffissa, joista kuulette syksyllä kyllä lisää :)

Pääaineeksi oon miettinyt johtamista tai markkinointia ja onneksi on vielä syksy aikaa miettiä kumpaan päätyy. Opiskelujen vastapainoksi osallistun aktiivisesti opiskelijatapahtumiin (erityisesti bileisiin). Mua voikin bongailla bileistä ja jatkoilta ja jatkojen jatkoilta, yleensä aina vauhti päällä. Yritänkin kovasti välttää ottamasta kursseja perjantaiaamuille ;) Kesätöiden ja hiljaiselon jälkeen ootan jo kovasti opiskelijaelämään paluuta. Nähdään smurffiviikoilla, joista tulee varmasti ihan huikeet!

tutorkuva1

JAAKKO
Morjens! Olen Jaakko, 22-vuotias toisen vuoden boomari. Olen koko ikäni asunut Tampereella ja valkolakin vedin päähän Sammon keskuslukiossa 2013. Pääaineeksi olen ajatellut valitsevani laskiksen ja vero-oikeutta sitten siinä sivussa. Laskiksen ainekerho diskonttauksen toiminnassa olen mukana ja muuten meikäläiseen törmännee ainakin Boomilaaksossa eli meidän ainejärjestön tiloissa. Vapaa-ajalla tulee urheiltua erittäin paljon jalkapallon, tenniksen ja pesiksen parissa. Penkkiurheilu on myös melkoinen pahe, että jos jalkapallo tai jääkiekko kiinnostaa, niin ehdottomasti vaan jutulle! Tutorina haluaisin olla helposti lähestyttävä, jolta on helppo tulla kysymään tai juttelemaan asioista. Parhaani mukaan yritän olla avuksi, mutta jos oma osaaminen ei riitä, niin sitten etsin jonkun viisaamman avuksi :). Lopuksi haluan vielä toivottaa kaikki tulevat smurffit tervetulleiksi ja vietetään ikimuistoinen vuosi yhdessä!

IMG_20150221_173506

SOFI
Moikka! Oon Sofi ja syksyllä lähtee käyntiin toinen vuosi Boomissa. Eka opiskeluvuosi meni vauhdikkaasti eri tapahtumissa kierrellen ja Tampereelle kotiuduin samalla erittäin hyvin. Suosittelenkin kaikille hyppäämistä täysillä mukaan opiskelijaelämään! Luonteeltani olen sosiaalinen ja energinen ja autan mielelläni isoissa ja pienissäkin asioissa, joten multa voit tulla kysymään mistä vaan. Erityisen lähellä sydäntäni on ruoka ja liikunta, joten parhaiten viihdyn keittiössä sekä lenkkipoluilla, mieluiten vielä kaverien kanssa. Lentopalloa pelaan yliopiston joukkueessa ja iltabiitsit auringonlaskussa ovat ehdottomasti parasta kesässä! Olen myös mukana puuhailemassa BoomSportissa eli Boomin liikuntajaostossa ja jaostohommat onkin olleet mukavaa tekemistä opiskelujen ohella. Unohtumatonta smurffivuotta toivotellen, Sofi.

IMG_4374viimenen – kopio

Antti, Tanja, Elina

ANTTI
Tere smurhvit!
Nimi on Antti ja syntypaikka Kuopio. Näin ollen identifioidun savolaisena kolmesta Tampereen asuinvuodesta huolimatta. Täysiä vuosia on kertynyt biologiseen kelloon elokuussa 24 ja akateemiseen kaksi. Kolmantena vuotena yliopistossa suuntaudun johtamiseen ja tykkäänkin sen ulkopuolella tehdä paljon asioita eri järjestöissä vapaaehtoisena.
Asettuessa kiitolliseen tutorin pestiin sinua varten en malta olla hehkuttamatta smurffiviikkoja sekä Boomia! Nämä kaksi asiaa tulevat antamaan sinulle kaiken opastuksen opiskelijaelämäsi aloittamiseen sekä siitä nauttimiseen aina KTM-tutkintoa kohtia ja sen yli!
Suosittelenkin kouluun syksyllä saapuessasi ryhtymään oman elämäsi ”Kyllä!”-mieheksi tai – naiseksi ja tarttumaan mahdollisimman moneen tilaisuuteen, niiden kohdalle sattuessa. Ikinä et voit tietää mitä mahtavaa niistä voikaan seurata.
PS. Vapaa-ajalla harrastan pyöräilyä, laulua ja bonsai-puita. Jälkimmäistä en olisi itsestäkään arvannut kouluun tullessa!
Smurffeja koulun penkille odottaen,

Antti Poikolainen

Tutorkuva_Antti

TANJA
Moikka! Minä oon Tanja, 22 v tokan vuoden boomari. Tulen lappeen Rannoista ja Tampereesta oon nauttinut jo pari vuotta (tuutte rakastuu tähän paikkaan). Musta tulee toivottavasti vero-oikeuden kandi eikä Bosan (Boomareiden olutseura) puheenjohtaja. En oo hippi mutta vastuullisen liiketoiminnan opinnot houkuttelee myöskin. Haluaisin hirveesti tietää mikä musta tulee isona, mutta välillä on myös mukavaa olla elämästä eksyksissä kello neljä aamuyöllä.
Muistakaa elää terveellisesti ennen smurffiviikkoja koska siihen se terveys loppuu, ja muistakaa myös käydä niillä ekoilla kursseilla t. nähdään laskentatoimen perusteissa ja tietotekniikkataidoissa. Tärkeintä on kuitenkin muistaa hyödyntää 2,60 e lounas vähintään kahdesti päivässä.

IMG-20160501-WA0027

ELINA
Moikka!
Mun nimi on Elina, oon 21-vuotias pian toista opiskeluvuotta aloitteleva boomari. Pääaineeksi mulle todennäköisesti valikoituu vakuutustiede ja riskienhallinta.
Oon kotoisin ihan täältä Tampereelta ja täällä oon aina asunutkin. Yritän kyllä kovasti opiskella, mutta silloin tällöin Boomin erilaiset vapaa-ajan aktiviteetit vie mukanaan ja mut kyllä yleensä poikkeuksetta löytääkin kaikista eri pirpaloista. Vapaa-ajaksi kutsuttuina aikoina mä tykkään tehdä ruokaa ja jos on hyvä sää niin saatan piipahtaa lenkkeilemään kauniisiin Iidesjärven maisemiin.
Haaveena mulla olis lähteä vaihtoon johonkin päin Eurooppaa ja kunnialla suorittaa tää tutkinto, mut ensin pidetään vähän hauskaa ja sehän alkaa syksyllä ;) nähdään pian!

Elina

Eliisa, Jussi, Sanni

ELIISA
Heippa, olen Eliisa, toisen vuoden boomari ja myöskin yksi tämän vuoden tutoreista. Olen kotoisin Hämeenlinnasta, josta myös valmistuin lukiosta keväällä 2015. Muutin siis Manselle viime syksynä ja vaikken ollut täällä juuri ennen käynytkään, on tämä kaupunki tullut jo hyvin tutuksi vuoden aikana etenkin baarien ja yökerhojen osalta, jollei muuten. Pääaineeksi olen kaavaillut johtamista (sopivaa käsienheiluttelua opiskelijaelämän ohelle, ei vaan) ja etenkin henkilöstöjohtaminen kiinnostaa.
Muhun tuutte törmäämään varmaan kyllä melkein kaikissa tapahtumissa ja kekkereissä, ja etenkin NESU-Boomin sitseillä, sillä olen NESU:n hallituksessa sitsivastaavana vuoden 2016. Opiskelijaelämän ohella tanssin myös yliopiston UtaDance- tanssijoukkueessa ja salillakin tulee välillä pyörähdettyä. Lähtekää mukaan kaikenlaisiin tapahtumiin ja juttuihin, niin saatte smurffivuodesta irti kaiken!
Syksyä jo innolla odotellen, Eliisa.

20160510_180157

JUSSI
Moro! Nimeni on Jussi Järvenpää ja kotoisin olen syvältä Hämeenkyrön maaseudulta. Viidennen vuoden boomarina olen tutorointia vaille valmis kauppatieteiden maisteri eli opiskelut ovat siinä vaiheessa, että opiskelijaurani viimeiseksi herkkupalaksi syksylle jäi tiedonhankintataidot (1op). Pääaineeni on God Tier laskentatoimi, josta olen saanut mahtavat tietotaidot nykyiseen työhöni YIT:n taloushallinnossa. Olen siis jo vakituisena tyä ukkona tyä elämäsä…

Boomissa olen ehtinyt näkemään/kokemaan monenlaista. Lämpimimmät muistot on jäänyt Boomin hallitusvuodesta 2014, jolloin toimin Boomin klubimestarina. Myös vuodet Suomen suurimman olutseuran eli Boomareiden olutseura Bosa ry:n hallituksessa olivat erittäin antoisia (Lue: olut on hyvää!). Nykäsen Matin sanoin: ”Opiskelijaelämä on ihmisen parasta aikaa”, joten kehotankin kaikkia uusia smurffeja lähtemään rohkeasti mukaan kaikkeen toimintaan. Tekemistä kyllä varmasti riittää kaikille!

Viimeisestä opiskelijasyksystä nauttien,

Jussi Järvenpää

tyä ukko

SANNI
Moi! Olen Sanni Mäki, Tampereelta kotoisin oleva riemuidiootti ja toisen vuoden boomari. Mut löytää sähköttämästä lähes kaikista Boomin tapahtumista ja välillä häiriköimästä myös Linnan hiljaisesta lukusalista. Vapaa-ajallani urheilen minkä ehdin, enimmäkseen aikani kuluu kuntosalilla ja tenniskentällä. Pääainettani en ole vielä lyönyt lukkoon, mutta yksi Johtamiskorkeakoulumme hienouksista onkin stressittömyys ensimmäisenä vuonna sen päättämisen suhteen.

Tervetuloa timanttiseen yhteisöön, joka vei ainakin mut täysin mennessään nopeasti hujahtaneen ensimmäisen vuoden aikana! Ottakaa kaikki ilo irti huikeesta tulevasta vuodesta, mahtavaa päästä tutustumaan teihin!

Syksyä jo mehuillen,
Sanni.

kuvasanni

Kaisa, Heidi, Ahti

KAISA
Moikka!
Olen Kaisa, toisen vuoden boomari! Olen paljasjalkalainen tamperelainen, vaikkakin olen pari vuotta viihtynyt myös Espoon kamaralla. Olen viihtynyt Yliopistossa sekä etenkin Boomissa erittäin hyvin ja kauppatieteet on ehdottomasti oma juttuni ja etenkin laskentatoimi mahdollisena pääaineen kiinnostaa.
Minulla on myös parin vuoden tradenomi-opinnot takana, jotka tosin lopetin kesken päästyäni sisään kauppikseen.
Vapaa-ajallani vietän aikaa kavereiden kanssa, käyn salilla ja joskus satun myös eksymään Tampereen menomestoihin parille perrylle. Minut voi löytää myös Koskikeskuksen Mäkkärin kassalta, jossa myyn iloisin mielin juustopullaa nälkäiselle kansalle

IMG_7715

HEIDI
Onneksi olkoon vielä kerran opiskelupaikasta! Moikka, mä oon Heidi, 19-vuotias toisen vuoden opiskelija ja oon nyt opiskelujen perässä muuttanut Keravalta Tampereelle. Boomi ja opiskelijaelämä on vetänyt mut alusta asti mukaan ja oon ensimmäisen vuoden aikana päätynyt niin Royal Staffiin, kv-tutoriksi, Pareton juhlavastaavaksi ja nyt vielä teidän tutoriksi. Pääaineeksi oon suunnitellut markkinointia, mutta sivuaineet on kovasti vielä pohdinnassa. Satunnaisesti teen myös opiskelujen ohessa töitä, mutta niin kuin äiti sanoo, oon päätoiminen matkustelija ja sivutoiminen opiskelija. Ehkäpä tähän vielä tän vuoden aikana tulee muutos ja kehotankin teitä käymään myös siellä luennoilla joskus. Mua voi tulla aina nykimään hihasta ja toivottavasti tuuttekin mun kanssa juttelemaan.

Smurffiviikkoja innolla odottaen,
Heidi

IMG_7731

AHTI
Moro! Mä olen Ahti 21-vuotias tokan vuoden boomari. Alun perin Vantaan kasvatti, jonka kotiseuturakkaus tätä kaupunkia kohtaan sykkii vahvana. Kaikelle tulee kuitenkin päätöksensä ja seuraavana pysäkkinä meikäläisellä olikin Tampere. Vaikka Vantaalle ei mikään vedä vertoja, on Tampere ja Boomi vuoden aikana tehnyt huikaisevan vaikutuksen. Ensimmäinen vuosi Boomissa meni todella nopeasti ja elämä on maistunut erinomaisesti. Lukuisien kekkereiden lomassa on kerennyt hieman opiskellakin ja pääaineeksi allekirjoittanut veijari on kaavaillut yritysjuridiikkaa tai vero-oikeutta. ”Opiskelun” lisäksi vapaa-aika mulla koostuu urheilusta, kemuista ja muuten vaan gonailusta. Suomen kesä on lyhyt ja syksy on jo kulman takana, joten ei muuta kuin uusia smurffeja ja smurffiviikkoja innolla odottelemaan!

IMG_20150810_210926

Lassi, Eero, Elina

LASSI
Moromoro! Oon toisen vuoden Boomari ja pesunkestävä tamperelainen. Pääaineesta en vielä juurikaan tiedä, enkä myöskään sen valinnasta vielä jaksa paljoa ressatakkaan. Siinä myös ehkä tärkein neuvoni uusille smurffeillekin, että liikaa ei pidä tätä uutta kouluvuotta ja opiskelua ressata. Kaikki kyllä tulee hoitumaan ja selviämään vuoden alussa. Tykkään olla aika paljon liikkeessä ja kotona en paljoa viihdykään. Tapahtumia on tässä tullut kierrettyä ihan kiitettävästi ja toivonkin, että sama jatkuisi vielä tänäkin vuonna! Siispä rilluttelu-, hulluttelu- ja nautiskelupuolella voisin sanoa olevani jopa jonkunlainen expertti. Jonkun verran oon tässä myös koittanut salillakin räpiköidä, mutta siitä ei juurikaan mitään ole tullut.

Ps. Parhaiten tutustuminen minuun onnistuu ihan vain kasvotusten hihasta vetämällä.

Tervesin Lassi

Lassin Tutorkuva

EERO
Olen Eero, viidennen vuoden opiskelija, jonka tavoitteena on pysyä nuorempien kollegoideni vauhdissa tulevan syksyn temmellyksessä. Vapaa-aikanani välttelen opiskeluja, harrastan oluita ja olen rakentamassa opiskelijoille parempaa yliopistoa. Filosofiassani opiskeluvuosista pätee sama logiikka kuin ikävuosissa, ei se määrä vaan niiden laatu. Lisää näitä eeppisiä opiskeluvuosia ehdin teidänkin kanssanne viettää vielä muutamia.
Loppuun vielä parit itselle tärkeät prinsiipit:

* Monesta teille hyödyllisen asian oppimisesta ette tule saamaan opintopisteitä ja kaikesta mistä saatte opintopisteitä, ei tule olemaan teille hyötyä.

* Rakentakaa oma osaamisenne teidän näköiseksenne niillä palikoilla jotka olette löytäneet luentosalien ulkopuolelta.

* Pitäkää huoli siitä että kun palautatte graduanne, joku on valmis maksamaan teidän osaamisestanne.

tutorkuva

ELINA

Moikka! Olen Elina, 22-vuotias toisen vuoden Boomari. Olen kotoisin Tampereelta, joskaan Turkulaistuminen ei ollut kaukana, sillä opiskelin vuoden Turuus kansantaloustiedettä. Pääaineeksi haaveilen laskentatoimea, mutta vero-oikeus houkuttelisi myös.

Yleensä olen iloinen ja menevä luonne, mutta nälkäisenä saatan olla hieman hankalampi tapaus. Opiskelun suhteen tunnustaudun hyvin määrätietoiseksi, johtuen mahdollisesti sisälläni asustavasta pienestä lukutoukasta.. Kuitenkin Boomin hauskat tapahtumat voittavat usein kirjat ja hyvä niin, niitä ei nimittäin kannata missata! Vapaa-ajallani harrastan aktiviisesti urheilua ja erityisesti lenkkeily on hyvin lähellä sydäntä. Joten mikäli kaipaat seuraa lenkkipolulle tai Linnan hiljaiseen lukusaliin saa tulla nykimään hihasta! Innolla odotan jo Smurffiviikkoja!

Elina

Roosa, Jasmin, Tuisku

ROOSA
Moikka! Oon Roosa, 20v ja nyt syksyllä alkaa toinen vuosi boomarina. En osannut odottaa yhtään mitään kun vuosi sitten koulut alkoi enkä täältä ketään entuudestaan tuntenut, mutta tää kulunut vuosi on tuonut mukanaan ihan älyttömästi kaikkee kivaa ja hauskaa, uusia kavereita ja paljon paljon tuttuja ja uusia kokemuksia!

Oon sellanen tyyppi, kuka on samaan aikaan äärettömän kellotarkka menoissaan, sekä samalla täysin kykenemätön sopimaan mitään ennakkoon. Kalenteri on aina täynnä enkä osaa elää ilman sitä. Vähäisellä vapaa-ajallani tykkään kuluttaa netflixiä ja käydä salilla (tosin kuluneen vuoden aikana se on usein jäänyt vaan suunnitelman tasolle). Tää kulunut vuosi on myös opettanut mut tykkäämään viinistä, välttelemään kursseja joihin kuuluu perjantai-aamun läsnäolopakollisia luentoja, sekä sen, että Boomin tenttiarkisto on korvaamaton.

Snapchat-7949754724587555952
JASMIN
Moikka! Mun nimi on Jasmin ja oon Vantaalta Tampereelle muuttanut kolmannen vuoden boomari. Vaikka oon pohjimmiltani henkeen ja vereen pääkaupunkiseutulainen, annan Tampereelle täydet pisteet opiskelukaupunkina!

Toisinaan mun opiskelut tuppaa sujumaan paremmin kotona riippumatossa loikoillen, mutta lupaan olla bongattavissa myös yliopistolta ja hihasta voi tulla nykäsemään missä tilanteessa tahansa ja minkä asian kanssa tahansa (plussaa hauskoista tarinoista ja huonoista vitseistä)!

Tiivistetysti sanottuna rakastan brunsseja, pehmosia eläimiä ja Poliisit-sarjaa, inhoan siipiä ja yhdyssanavirheitä sekä eksyn melkein joka kerta kun käyn Koskikeskuksessa. Pääaineena olisi tarkoitus lukea yritysjuridiikkaa ja siinä sivussa muita aineita kiinnostuksen mukaan, mutta älkää te uudet boomarinalut ottako tästä vielä stressiä, vietetään ensin mahtavat smurffiviikot!

13330350_1339719232708677_747389443_n

TUISKU
Moikka smurffit! Olen 21- vuotias toisen vuoden boomari ja kotoisin Pk- seudulta, Espoosta. Opiskelupaikkana en Tamperetta ole katunut hetkeäkään ja tuskin tulenkaan katumaan, eli tervetuloa loistavaan kouluun ja ainejärjestöön! Tällä hetkellä pääainevalintana olisi tarkoitus olla laskentatoimi, mutta katellaan sitä tarkemmin sitten myöhemmin. Vapaa- aikana tykkään viettää aikaa kavereiden kanssa ja on sitä salillakin koitettu aina välillä käydä, mitä nyt Boomin tapahtumilta kerkeää.. Tapahtumissa on tosiaan tultu käytyä ja niistä minut voi bongata luultavammin tulevaisuudessakin!

Vinkkinä voin sanoa, että kannattaa nauttia siitä ensimmäisestä opiskeluvuodesta kunnolla ja rohkeasti mukaan vaan kaikkiin tapahtumiin! Perjantain aamuluennot kannattaa myös suosiolla jättää välistä. Tutustumaan saa tulla ja varsinkin haastamaan beerpongissa!

_+358 50 4023274_ 20160601_194310

Maisteritutorit

SUSANNA
Moi! Olen 24-vuotias junantuoma tamperelainen. Sydämeltäni olen kuitenkin paljasjalkainen savolainen ja suonissa virtaa maalaistytön veri. Pohjalla on tradenomin tutkinto TAMKista ja nyt takana vuoden verran maisteriopintoja yliopistolla, pääaineena vastuullinen liiketoiminta. Opiskelun ohella hääräilen yliopistolla Shangri-Lassa eli vastuullisen liiketoiminnan opiskelijoiden ainekerhossa. Unelmoin kauniimmasta maailmasta ja olen aina valmis seikkailuun kotimaassa ja ulkomailla, kaupungissa ja luonnossa. Harrastuksiin kuuluu tällä hetkellä uusi tulokas, thainyrkkeily sekä vanhat tutut, juoksu ja uinti. Saliltakin tämän naisen saattaa silloin tällöin löytää. Myös ruoka on sydäntä lähellä ja syöminen aina hyvä juttu, vaikken itse keittiössä lieden äärellä oikeastaan viihdykään.

Elämää ei pidä ottaa liian vakavasti, siitä tulee vain ryppyjä, joten otetaan hetkestä kiinni ja nautitaan!
Nähdään syksyllä!

Kuva1_Susanna

ALEKSI
Hei! Olen syksyllä 2016 kuudetta opiskeluvuottaan aloittava Yrityksen johtamisen opintosuunnan jyrä. Olen tullut tunnetuksi Boomissa ja opintosuuntakerho Johtoryhmässä sekä ahkerana jokapaikanhöylänä että kovana ryyppymiehenä. Minut onkin palkittu muun muassa Vuoden Boomarina 2015. Olen toisinaan avulias ja toisinaan vähän vaikea johtuen ajoittain melko änkyrästä luonteestani. Pohjimmiltaan olen kuitenkin hyvin sydämellinen ja ihan kiva. Olen helvetin hyvä tutori, koska tiedän opiskelusta todella paljon ja monipuolisesti ja jaksan painaa KAIKISSA opiskelubileissä pilkkuun asti vaikka kunto voi olla välillä kyseenalainen (kts. Patana-känni). Lisäksi bodaan.

aleksi

MATILDA
Moro! Vuosi alkaa vauhdilla maisteritutorina rakkaan ainejärjestömme Boomin riveissä. Luen neljättä vuotta yrityksen johtamista ja samalla tulee nautittua boomarielämästä. Olen vuoden 2014 juhlavastaava aka HB-ministeri ja järjestin vuoden 2015 vuosijuhlat. Boomiuran lisäksi pelaan koripalloa ja kokkailen keskiviikkoisin. Odotan syksyn viinin huurteisia iltoja innolla, sillä haluan päästä tutustumaan uusiin ihmisiin.

Tule rohkeasti kysäisemään, jos sinua mietityttää jokin esimerkiksi yrityksen johtamisen opintosuunnassa tai Boomin hallitustyöskentelyssä. Arkisin minut kyllä löytää Linnasta lukemasta tai Bolasta hengailemasta.

image1(1)

JAAKKO
Tumma, sporttinen ja rohkea 26-vuotias mies etsii salskeita maisterismurffejaan 03-alueella. Olen sujut itseni kanssa, iästäni huolimatta nuorekas ja opintojeni ohessa viisastunut sekä henkisesti että fyysisesti. Olen valmis kaikkeen mitä teillä on minulle tarjota: kaipaan sekä ilosta yöravintoissa viilettäviä bilekuninkaallisia että maisterisopintoihinsa tiukasti keskittyviä kirjaviisaita. Opintosuuntanani luen intohimoisesti johtamista, erityisesti sydämeni on vienyt yrityksen strategia. Elämäni etenee lauleskellen kuorossa, tule kokeilemaan kuinka kiltti kuoropoika olen ;). Erittäin kiltti, sillä elämän sivujen kääntyessä olen oppinut jättämään rankimman biletyksen luottoystävilleni. Avoliitto ja osa-aikainen työsuhde on rauhoittanut sisäistä bile-eläintäni, MUTTA toivon teidän uusien smurffiseuralaisten piristävän yöelämääni. Ota yhteyttä, olkaa kuulolla!

jaakko

TEEMU
Tervehdys! Olen nyt syksyllä viidettä vuotta aloittava vero-oikeuden opiskelija, joka kirjoittelee gradua tällä hetkellä. Boomi on itselleni todella tärkeä, mistä johtuen olen toiminut ainejärjestössämme vähän kaikessa aktiivisen tapahtumakävijän ja hallituspestin väliltä. Sen lisäksi, että haluan antaa uusille jäsenille mahdollisuuden osallistua mahtavan ainejärjestömme toimintaan, koen minulla olevan annettavaa myös maisterivaiheen opiskeluja aloittavalle. Sinun ei tarvitse tietää, mutta kerron silti, että olen vuosimallia 1992, tykkään leipoa ja aion juosta maratonin tämän vuoden puolella.

Veebeekuva

MIIRA
Heippa, olen Miira ja tämän syksyn Boomin maisterituutor. Kauppatieteitä olen ehtinyt opiskelemaan vuoden verran vastuullisen liiketoiminnan opintosuuntauksessa. Aiempi opiskelutausta minulla on niin ikään Tampereen yliopistosta, hallintotieteiden koulutusohjelmasta. Silloin kun en pode graduahdistusta tai pohdiskele yritysvastuuasioita, löytää minut todennäköisesti musiikin, kirjoittamisen tai gastropubien ääreltä.
Maisterituutorina toivon, että voin auttaa uusia opiskelijoita erityisesti aiemman koulutustaustan sovituksessa nykyisiin opintoihin ja muissa opiskeluun liittyvissä asioissa. Vuoden opiskelujeni aikana olen huomannut, että Boomissa riittää erilaista toimintaa niin smurffeille kuin maisterivaiheeseen tuleville. Tapahtumia ja koulutusta on laidasta laitaan – jokainen uusi suoraan maisterivaiheeseen tuleva opiskelija löytää niistä varmasti itselleen mieluista tekemistä! Tampere taas on opiskelukaupunkien kirkkainta kärkeä ja takaa varmasti viihtyvyyden.

Syksyä odotellen,

Miira Kokkonen

Miira

OLLI

Moro, olen Olli, pääaine on markkinointi ja boomariurani aikana olen ollut monessa mukana. Tuo monessa mukana ei rajoitu vain Boomiin ja koti-Suomeen, vaan kokemusta opiskelusta ja harjoittelusta ulkomailla on verrattain ihan kivasti. Kannustan myös ottamaan selvää kauppismaailman ulkopuolisesta elämästä ja muiden yliopistokaupunkien menosta! Pari validia vinkkiä: 1. NESU (ota selvää wtf is that) ja 2. eri yliopistojen yhteisesti järjestettävät setit. Lisää tästä saa selville kysymällä vaikka minulta.

Kesä 2016 menee pääosin Tampereella, duuni ja gradu ei vie pois koko vapaa-aikaa, joka koostuu lenkeistä, salista ja frendeistä. Välillä pitää myös olla aikaa käydä festareilla ja reissussa!

olli

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.