Haku vuosijuhlastaffiin on avattu

Boomi ry:n 49. vuosijuhlat kaipaavat tekijöitä: haku vuosijuhlastaffiin on nyt avattu. Täytä hakukaavake täällä viimeistään 23.10. klo 23.59. Jos sinulla on kysyttävää otathan yhteyttä allekirjoittaneisiin!

Vuosijuhlat ovat Boomin vuoden arvokkain juhla, jonka kohdalla korkeasta tasosta ei tingitä. Vuosijuhlat ovat vuoden kohokohta, jolloin juhlimme järjestömme pitkää ja menestyksekästä taivalta ja nostamme maljan juhlistaessamme meille rakasta Boomia. Etsimme huikeaa staffia toteuttamaan Boomin 49. vuosijuhlia, joita vietetään 10.-11.3.2017!

Onko sinussa esteetikon ainesta ja taidat koristelut? Elääkö sisälläsi Master Chef? Vai jäikö Smurffisilliksestä niin hyvät muistot, että haluat olla mahdollistamassa uutta sillistä itse? Haluatko kehittää myyntitaitojasi ja olla mukana toteuttamassa yritysyhteistyötä? Tai kiinnostaisiko olla mukana järjestämässä suurta tapahtumaa ja nähdä, miten se onnistuu? Tämä kaikki on mahdollista vuosijuhlastaffissa!

Vuosijuhlastaffin tehtävänä on monipuolisia vuosijuhlien toteutukseen liittyviä tehtäviä. Vuosijuhlien toteutukseen kuuluu coktail-tilaisuus kutsuvieraille, itse iltajuhla, iltajuhlan jatkot sekä legendaarinen vujusillis! Staffissa pääset hankkimaan yhteistyökumppaneita ja kehittämään myyntitaitojasi, suunnittelemaan ja ideoimaan vuosijuhlia, koristeluja ja tarjoiluja, valokuvaamaan, huolehtimaan vieraidemme viihtyvyydestä ja ikimuistoisesta vuosijuhlakokemuksesta ja pitämään bileet pystyssä myös pikkutunneille!

Hienot juhlat eivät tapahdu itsestään, vaan se vaatii tiimiltään myös työtä. Hommia tehdään isolla porukalla, eikä työmäärä kasva kenellekään liian suureksi. Vuosijuhlastaff ei sulje sinulta pois joulukuussa tapahtuvaa hakua muihin Boomin jaostoihin. Jaoston toiminta alkaa heti valinnan jälkeen, ja kiireisintä jaostolla tulee olemaan helmi-maaliskuussa. Staffissa saat mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja toteuttaa itseäsi, sekä pääset Boomin toimintaan konkreettisesti mukaan.

Erilaisille osaajille on tarvetta, joten kerrothan hakemuksessasi itsestäsi, mielenkiinnonkohteistasi, taidoistasi ja motivaatiostasi. Laita hakemuksesi lomakkeen kautta, ja varmista omalta osaltasi, että Boomin 49. vuosijuhlista tehdään ikimuistoiset!

Juhlahumua odottaen,

vuosijuhlamarsalkka Heta Häkkinen, puh. 040 536 4426

vuosijuhlamarsalkka Volmari Ojanen, puh. 040 570 7885

sillisvastaava Iida Jäykkä, puh. 040 708 3923

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.