Vapaaboomarit etsivät ryhmäpuheenjohtajaa sekä kandidaatteja Tamyn hallitukseen 2017

Vapaaboomareiden edustajistoryhmä etsii itselleen uutta ryhmäpuheenjohtajaa sekä ehdokkaita Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan hallitukseen vuodelle 2017.

Hallitustyöskentelyä kuvataan Tamyn internetsivuilla seuraavasti:
” Tamyn hallitus on ylioppilaskunnan moottori, johon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 5-7 jäsentä. Edustajisto valitsee heidät kalenterivuodeksi kerrallaan johtamaan ylioppilaskunnan päivittäistä toimintaa edustajiston määrittelemien linjojen mukaisesti. Päivittäisessä toiminnassaan hallituksen jäsenet toteuttavat yhdessä asiantuntioiiden kanssa opiskelijoiden edunvalvontaa niin yliopistolla, kaupungilla kuin kansallisellakin tasolla yhteistyössä muiden ylioppilaskuntien ja Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) kanssa. Sen lisäksi hallitus toimii yhteistyössä ylioppilaskunnan järjestöjen, valiokuntien, jaostojen ja muiden toimijoiden kanssa jokaisen opiskelijan arjen parantamiseksi ja Tamyn toimintasuunnitelman toteutumiseksi. Hallituksen jäsenyys on luottamustoimi, josta maksetaan maltillista palkkiota.”
Tamyn edustajisto valitsee Tampereen yliopiston nykymuotoisen ylioppilaskunnan viimeisen hallituksen kokouksessaan keskiviikkona 30.11.2016. Kyseessä on siis myös merkittävä paikka vaikuttaa uuden yliopiston ylioppilaskunnan toimintaan.
Vapaaboomareiden ryhmäpuheenjohtaja
Vapaaboomareiden ryhmäpuheenjohtajan tehtävät koostuvat erityisesti yhteydenpidosta ylioppilaskunnan muihin toimijoihin, kuten edustajiston puheenjohtajistoon, hallitukseen ja toisiin vaaliliittoihin. Ryhmyri vastaa tiedonkulusta sekä kokoaa edustajistoryhmän linjan yhteen sekä edustaa ryhmää erilaisissa tapahtumissa ylioppilaskunnan piirissä.
Mikäli olet kiinnostunut joko Tamyn hallitustyöskentelystä tai VB:n ryhmyrin pestistä, niin ota yhteyttä allekirjoittaneeseen vapaamuotoisesti, niin jutellaan lisää. Molemmissa tehtävissä pääset verkostoitumaan erinomaisesti ylioppilaskunnan toimijoihin, sekä opit varmasti paljon uutta opiskelijatoiminnasta. Boomissa toimii lukuisia Tamy-aktiiveja ja -alumneja, joten hallitushakijalle on luvassa sparrausta, eikä uuden ryhmyrin tarvitse hypätä tehtävään kylmiltään.
Lisätietoja:Volmari Ojanen
VB:n hallitusneuvottelija sekä väistyvä ryhmäpuheenjohtaja
puh. 040 570 7885
volmari.ojanen@gmail.com

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.