Deloittella tehdään yhdessä

Legendaarinen Ruotsin Excu alkoi tänäkin vuonna törkeän aikaisin, kun boomarit vaelsivat busseihin ja aloittivat pitkän ja antoisan reissunsa Helsingin asiaohjelman kautta Sergelin torin Burger Kingiin. Henen hellässä huomassa kakkosbussin matka sujui hienosti ensimmäisen excupysähdyksen kautta Ruoholahteen Deloittelle.

Huikea halloumsalaatti teki heti sisään astuessamme vaikutuksen, kun pienen seikkailun jälkeen vihdoin löysimme oikean oven. Uutena excuilijana oli hienoa huomata, miten välittömästi Deloitte otti opiskelijat vastaan ja miten paljon meitä selvästi kannustetaan tavoittelemaan uraa yrityksessä. Vaikka opiskelijaelämä on ihmisen parasta aikaa, tuli taas pitkästä aikaa into päästä äkkiä työelämään.  Saimme kuulla erilaisista työtehtävistä tilintarkastuksessa, riskienhallinnassa, konsulttipalveluissa sekä vero- ja lakipalveluissa. Yrityksen tarjoamien tehtävien monipuolisuus korostui etenkin siinä, etteivät nämä osa-alueet toimi toisistaan erillään, vaan yhteistyötä tehdään ja ongelmia ratkotaan eri alojen asiantuntijoiden välillä. Kuulijoita kiinnostivat myös alan kasvavat trendit tietoturvallisuus ja kestävä kehitys, joiden merkitys tulee kasvamaan myös Deloittella.

Asiantuntijatyön haasteiden vastapainoksi Deloitte tarjoaa työntekijöilleen vapaa-ajan toimintaa. Useista harrastekerhoista löytyy hauskaa niin lenkkeilijöille kuin viinin ystävillekin. Työyhteisön ilmapiiriä parannetaan after workeissä sekä voittamalla alan muut yritykset soutukilpailussa. Boomareinahan me toki tiedämme, kuinka tärkeää on pitää huolta jaksamisesta riittävällä hauskanpidolla!

Tapasimme myös vanhan tutun, vuoden 2015 yrpän Teemu Toivosen. Boomista on selvästi ollut hyötyä mielenkiintoisiin tehtäviin pääsyssä, ja kysyimmekin Teemulta kolme vinkkiä siihen, miksi Boomissa työskentely kannattaa ja miten siitä on hyötyä urapolun rakentamisessa Big Fourissa:

  • Boomissa oppii toteuttamaan asioita
  • Löytää kavereita jotka voivat olla tulevia työkavereita
  • Oppii soveltamaan hankalissa tilanteissa ja kestämään pettymyksiä

Veromuijana toivon, että vierailu herätti etenkin uusissa smurffeissa kiinnostuksen vero-oikeuden ja yritysjuridiikan tarjoamiin uramahdollisuuksiin. Boomareidenhan ei välttämättä tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, sillä Deloitten Tampereen toimipiste sijaitsee Tulli Business Parkissa noin minuutin kävelymatkan päässä Boomilaaksosta. Toivottavasti pääsemme joskus vierailulle myös Tampereella, sekä tietysti uudestaan Helsingin toimistolle, joko uuden excun taikka trainee-ohjelman merkeissä!

Deloitten traineehaut: https://www2.deloitte.com/fi/en/careers/students.html?icid=top_students

Deloitten avoimet työpaikat: https://jobs2.deloitte.com/fi/en?icid=top_job-search

deloitte_excu2

-Tanja Väisänen

 

 

 

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.