Äänestä vuoden boomaria ja vuoden luennoitsijaa!

Äänestysaika vuoden boomari ja vuoden luennoitsija -äänestyksissä on nyt auki!

Joulukuun aikana Boomin jäsenet saivat ehdottaa kyseisiin titteleihin ehdokkaita joiden väliltä Boomin jäsenet saavat äänestää 2.-22.1.2017. Vuoden boomari ja vuoden luennoitsija -huomionosoitukset julkistetaan Boomin vuosijuhlassa 10.3.2017. Vuoden boomarin tuntomerkkeihin kuuluvat niin ansioitunut ja pyyteetön työ yhdistyksen hyväksi kuin yleinen positiivisuus ja aktiivisuus toiminnassamme. Vuoden boomariksi haetaan hallituksen ulkopuolella vaikuttanutta vähintään toisen vuoden opiskelijaa. Vuoden luennoitsijaksi haemme opiskelijalähtöistä ja opetuksesta innostunutta luennoitsijaa, jonka toiminta auttaa ja motivoi opiskelijaa oppimaan.

Varmistamme äänestäjien jäsenyyden yliopiston sähköpostiosoitteilla, joten jätähän omasi lomakkeen loppuun. Vain Boomin jäsenten antamat äänet otetaan äänestyksessä huomioon. Jokaisella jäsenellä on kumpaankin äänestykseen yksi ääni.

Vuoden boomari -ehdokkaiksi hyväksyttiin ne ehdotetut henkilöt, jotka ovat olleet ainakin osan vuotta 2016 Boomin jäseniä ja opiskelijoita. Katso ehdokkaat ja äänestä tästä!

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.