Asiakasneuvoja – SATO, DL: 2.5.

Tyyppi: Määräaikainen (15.9.2017 asti)
Haettu tausta: 4.-5. vsk tai joustavassa vaiheessa opintoja
Työaika: 15-37,5 h/vko,
Sijainti: Käpylä, Helsinki
Aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Haku-DL: ASAP, viimeistään 2.5.2017

SATO on yksi Suomen johtavia asuntosijoitusyhtiöitä. SATOn omistuksessa on yhteensä noin 24 000 vuokrattavaa asuntoa Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa ja Pietarissa. Asunto-omaisuuden käypä arvo on noin 2,3 miljardia euroa. Palvelukonseptimme on ”Koti kuten haluat” ja se ohjaa kaikkea tekemistämme. Haluamme tarjota asiakkaille heidän tarpeitaan vastaavia koteja ja parasta mahdollista asiakaspalvelua.

SATO hakee hyvän asiakaspalveluasenteen omaavia asiakasneuvojia tiimiinsä. Menestyminen tehtävässä edellyttää vahvaa halua palvella jokaista asiakasta laadukkaasti ja ammattitaidolla. Työssäsi olet jatkuvasti tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa enimmäkseen puhelimitse, sähköpostitse sekä chatissa. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, niin kirjallisesti kuin puhelimenkin välityksellä. Toimenkuvaasi kuuluu myös SATOtalon aulapalvelun asiakaspalvelutehtävät. Hallitset hyvin kiireelliset tilanteet ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Asiakaspalvelu tapahtuu pääosin suomeksi, mutta lisäksi edellytämme sujuvaa englantia. Muut kielet luetaan eduksi.

Työntekijän toivotaan aloittavan työt mahdollisimman pian, esimerkiksi 15.5.2017. Asiakaspalveluyksikkö sijaitsee SATOn pääkonttorilla Käpylässä. Työ on vuorotyötä, ja vuorot sijoittuvat ma-pe klo 8–18 väliselle ajalle. Työvuorot ovat 8 tuntia/per päivä. Työtehtävän palkkaus on 12,66e/h.

Edellytämme:

• Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä kirjallisesti että suullisesti suomeksi
• Aitoa asiakaspalveluasennetta
• Asiakaspalvelukokemusta
• Sujuvaa englannin kielen taitoa

Eduksi luetaan:

• Muu kielitaito (ruotsi, venäjä, viro jne)

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.5.2017 mennessä täällä: https://apply.atalent.fi/sato-asiakasneuvoja-4-2017. Ilmoitathan hakemuksessasi, milloin pystyisit aloittamaan. Huomioithan, että hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla, joten hae pikaisesti!

Yritykseen voit tutustua osoitteessa: www.sato.fi. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Emma Toivolalta (+358 50 304 5809, emma.toivola[at]atalent.fi) Huomioithan, että tässä tehtävässä työllistyt aTalentin henkilöstövuokrauksen kautta asiakasyritykseemme SATOon.

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.