Business Accountant / M2-matkalaskuohjelman pääkäyttäjä, DL: 2.7.

Tyyppi: Vakituinen
Sijainti: Uusimaa
Tehtäväalue: Taloushallinto
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe/valmistunut
Hakuaika päättyy: 02.07.2017

Tehtävän kuvaus

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme kokenutta ja vastuuntuntoista taloushallinnon ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen Vantaan Viinikkalaan.

Asiakasyrityksemme on Suomen johtavia kuljetus- ja logistiikkapalveluiden tarjoajia, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat maakuljetukset, lento- ja merikuljetukset sekä sopimuslogistiikan palvelut.

Työ tulee koostumaan ulkoisen laskennan tehtävistä.
Vastaat valittujen konserniyritysten juoksevasta kirjanpidosta, tiliöinnistä, alv- ja veroasioista sekä suomalaisista tilinpäätöksistä tasekirjoineen.
Tässä tehtävässä vastaat myös näiden yritysten käyttöomaisuuden hoidosta ja osallistut uuteen IFRS 16 -projektiin sekä teet kuukausi- ja kvartaaliraportteja konsernille.

Lisäksi olet asiakasyrityksemme M2-järjestelmän pääkäyttäjä, eli opastat työmatkoihin ja matkalaskuihin liittyvissä kysymyksissä, hoidat matkalaskujen maksuajot ja siirrot kirjanpitoon sekä vastaat järjestelmän henkilö- ja kustannuspaikkatiedoista.

Tehtävä edellyttää verolainsäädännön sekä alv- ja yritysverotuksen hyvää tuntemista.
On myös eduksi, jos SAP FI/CO on sinulle tuttu ja hallitset etenkin SAP-käyttöomaisuuden AA-moduulin.

Arvostamme usean vuoden kokemusta ulkoisesta laskennasta ja taitoa priorisoida kiireen keskellä.
Hyvä englannin kielen taito on välttämätön, koska asiakasyrityksemme taloushallinnon perusprosessit on keskitetty ulkomailla sijaitsevaan palvelukeskukseen, jonka kanssa hoidetaan myös kirjanpito ja reskontrat.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hae täältä!

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.