Analyytikko – Nordic Healthcare Group, DL: 23.9.

Tyyppi: Vakituinen
Tausta: Opintojen loppuvaihe – valmistunut
Työaika: Täysipäiväinen
Aloituspäivämäärä: Elokuu – joulukuu 2017, neuvoteltavissa
Sijainti: Vattuniemenranta 2, Helsinki
Haun deadline: Su 23.9.2017

Nordic Healthcare Group (NHG) on terveys- ja sosiaalipalveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen erikoistunut kasvuyritys, jossa työskentelee noin 60 asiantuntijaa. Johdon konsultoinnissa olemme alan johtava toimija Suomessa. Työskentelemme strategian, yritysjärjestelyjen, palvelutuotannon ja organisaatiomuutosten uudenlaisten, toimialaa muovaavien ratkaisujen eteen yhdessä johtavien yritysten, sijoittajien, julkisen sektorin ja hallinnon kanssa. Tuotamme ja kehitämme tiedolla johtamisen tueksi työkaluja sekä tarjoamme tuottavuuden ja laadun vertaisarviointipalveluita

NHG etsii nyt useita analyytikkoja kasvavaan johdon konsultoinnin tiimiimme toimimaan erityisesti yrityskauppa- ja M&A –analyysien parissa! Aloitus onnistuu joustavasti syksyn aikana. Olet keskeisessä roolissa tiedon keräämisessä eri lähteistä (tietokannat, haastattelut, raportit, havainnointi), arvioinnissa, analysoinnissa ja muokkaamisessa (mm. MS Excel, tilastolliset ja laadulliset menetelmät). Merkittävä osa työajastasi kuluu asiakasraportointien valmisteluun, yhteydenpitoon ja asiakastapaamisiin. Vaihtelevat projektit tuovat uusia haasteita eteesi jatkuvasti ja sinulla on mahdollisuus luovaan ongelmanratkaisuun joka päivä.

Sinulla on vahva palo olla osana tuottamassa parhaita ratkaisuja asiakkaille ja vaikuttamassa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen ja alan muutokseen ja kehittämiseen. Voit olla opintojesi loppuvaiheessa tai jo jonkin verran työkokemusta hankkinut. Työskentelet sujuvasti useammassa projektissa yhtäaikaisesti osana tiimiä, mutta silti itsenäisesti ja tuloshakuisesti. Olet ajattelutavaltasi looginen ja analyyttinen. Lisäksi pyörität numeroita vaivatta ja toimit mielelläsi asiakasrajapinnassa.

NHG:lla pääset luomaan pitkäaikaisen uran laajoine kehittymis- ja erikoistumismahdollisuuksineen. Saat tueksesi osaavat, innostuneet ja sitoutuneet kollegat. He nauttivat haastavista ja kunnianhimoisista projekteistaan, mutta kunnioittavat myös vapaa-aikaa ja yksilöllisiä valintoja.

NHG edellyttää:

Tutkintoa tai loppuvaiheessa olevia opintoja kaupalliselta alalta (pääaineena esimerkiksi rahoitus tai laskentatoimi)

Kiinnostusta sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnan kehittämiseen analyyttisin menetelmin

Strukturoitua ongelmanratkaisukykyä ja erinomaista numeroiden lukutaitoa

Näyttöä analyyttisesta toiminnasta ja kvantitatiivisista analyyseistä esimerkiksi työkokemuksen, harjoittelun tai opintoprojektien kautta

Erinomaisia Excel – ja PowerPoint -taitoja

Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti

Eduksi luetaan:

Työkokemus konsultoinnista

Oletko sinä NGH:n etsimä henkilö? Lähetä CV:si, hakemuksesi ja kopio opintorekisteriotteestasi mieluiten pdf-tiedostoina mahdollisimman pian, mutta viimeistään sunnuntaina 23.9.2017 tänne: https://apply.atalent.fi/nordic-healthcare-group-analyytikko-7-2017. Käymme hakemuksia läpi saapumisjärjestyksessä koko hakuprosessin ajan, joten hae mahdollisimman nopeasti!

Lisää NGH:sta voit lukea täältä: http://www.nhg.fi/ . Työtehtävästä ja hakuprosessista saat lisätietoa 28.7. asti aTalentin Talent Coordinator Meeri Sarkkiselta (+358 504350511, meeri.sarkkinen@atalent.fi) ja sen jälkeen Recruitment Manager Anna Oikariselta (+358 50 415 5345, anna.oikarinen@atalent.fi).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.