Esittelyssä tutorit!

On viimein aika esitellä virallisesti henkilöt, jotka opastavat tulevat opiskelijamme kauppatieteiden pariin! Jännitys  on uusilla opiskelijoilla varmasti kasvanut kesän mittaan, mutta kaikki tutorit pitävät huolen siitä, että smurffien syksy tulee olemaan heidän elämänsä parhaimpia. Jokaista alla olevista saa missä tahansa tilanteessa nykäistä hihasta, joten pistäkää nimet ja naamat mieleen!

Niklas, Ella ja Lari


Niklas Miettinen

Moi uudet smurffit! Mä oon Niklas, 22-vuotias kolmannen vuoden boomari. Henkisesti veroilija, virallisena pääaineena vakuutus ja riskienhallinta tällä hetkellä. Kotosin oon Lahesta, ja Boomiin saavuin yhen välivuoden jälkeen enkä kyllä ole hetkeäkään katunut! Tampereella olin ekaa kertaa pääsykokeissa, joten tänne tulo oli aikamoinen hyppy tuntemattomaan. Näin jälkeenpäin ite kaupunki sekä Boomi yhteisönä on kyllä osoittautunut parhaaksi mahdolliseksi valinnaksi!

Mun elämä pyörii vahvasti Boomin ja opiskelujen ympärillä, joten todennäköisimmin löydät mut joko Boomin tapahtumista, tai (ehkä kerran kuukaudessa) myös yliopiston kirjastosta eli Linnasta. Teen myös töitä Plantagenissa (haha kyllä, tiiän kasveista kaikkee jännää) sekä Verohallinnolla.

Tuu ihmeessä juttelemaan vero-oikeuden opiskelusta, kreisibailauksesta tai ihan mistä vaan! Nähään smurffiviikoilla!

Ella Korttilalli

Moikka!

Olen Ella, kolmannen vuoden boomari, 22 vuotta tänä vuonna täyttävä, ja tulen purkkareiden sekä isin bemarien luvatusta ”kaupungista”, eli Espoosta. Luen pääaineena yritysjuridiikkaa, mutta jostain kumman syystä päädyn aina myyntitehtäviin.
Vapaa-ajallani tykkään viettää aikaa kavereiden kanssa, panostaa verkostoitumiseen sekä harrastetoimintaan (miten kukin sen nyt käsittää), ja saatan myös joskus käydä salilla. Lukisin enemmän kaunokirjallisuutta, jos lukulamppuni toimisi ja tekisin useammin ruokaa, jos olisi enemmän syöjiä.

Satun muuten olemaan töissä Dista Oy:llä, joten tulkaa kysäisemään miten sinne pääsee töihin, itsekin pääsin aikoinaan tutorini Annin kautta. Saa kyllä muutenkin tulla juttelemaan, odotan innolla että pääsen tutustumaan uusiin smurffeihin!

Lari Alvinen

Moro! Paljon onnea uusille smurffeille opiskelupaikan saamisesta ja tervetuloa osaksi Boomia! Nimi on Lari, ja olen toisen vuoden opiskelija, joka kaavailee pääaineekseen laskentatoimea. Ikää minulle on ehtinyt karttua 23 vuotta ja asuinpaikkojani ovat olleet Karkkila, Hämeenlinna, kuin myös Helsinkikin. Opiskelun perässä päädyin kuitenkin tänne Tampereelle, josta onkin ehtinyt kehittyä rakas kotikaupunki jo vajaan vuoden asumisen jälkeen (minut saa aina mukaan syömään siipiä).

Myös Boomin toiminta veti heti alusta lähtien lujaa mukaansa, ja olenkin ehtinyt ensimmäisen vuoden aikana olemaan mukana tekemässä vuosijuhlia, tapahtumajaostossa rottakoplassa, kuin myös taloustiimissämme. Minut saattaa myös jossain harvinaisessa tapauksessa bongata Boomin järjestämistä tapahtumista.

Ensimmäisenä vinkkinä teille voisin antaa sen, että toimintaan kannattaa lähteä mukaan ilman ennakkoluuloja ja ottaa kaikki irti opiskelijaelämästä.

Henri, Mia ja Sini

Henri Mäkelä

Morjesta vaan kaikki uudet Smurffit ja huikeat onnittelut uudesta opiskelupaikastanne! Olen Henkka, 26-vuotias tuleva neljännen vuoden laskista pääaineenaan opiskeleva Boomari. Kotoisin olen ihan Tampereen vierestä Ylöjärveltä, joten voin kutsua itseäni lähes paljasjalkaiseksi Manselaiseksi. Vapaa-ajalla aika kuluu yleensä hiihdon ja pyöräilyn parissa, mutta viimeisten vuosien aikana oon niin hurahtanut golffiin että välillä tuntuu siltä ettei elämässä ei oo mitään muuta. Eli ei tarvitse kahta kertaa kysyä mikäli tarviit pelikaverin kierrokselle. Kolmesta takana olevasta opiskeluvuodesta huolimatta tuutte luultavasti näkemään mut koulussa vielä pitkään, sillä arki menee tällä hetkellä tasapainoillessa opiskelun ja yrittämisen välillä. Mutta onneks te ootte sitten vielä mukana tsemppaamassa mua kun nykyiset opiskelukaverit ovat jo valmistuneet. Odotan innolla että pääsen tutustumaan uusiin ihmisiin ja tuun mielestäni hyvin juttuun kaikkien kanssa, eli oli kyseessä sitten jotain syvällisempää tai vaikka haalaribileiden jatkoilla mielessä pelkkä tonnin seteli, niin ei muuta kun jutteleen. Autan mielellään myös erillaisten kysymysten ja epäselvyyksien kanssa ja vaikka vastausta en tietäiskään, niin luultavasti esitän sen tietäväni. Nähdään Smurffiviikoilla!

Mia Mustonen

Moikka, olen Mia, 22-vuotias kolmannen vuoden boomari. Olen asunut koko elämäni Tampereella, koska miksi sitä parasta vaihtamaan. Pääaineenani opiskelen laskentatoimea, mutta myös vero-oikeus on hauskuuttanut opintojani useamman kurssin verran.
Jos joku joskus väittää teille, että samana vuonna ei voi tehdä montaa asiaa, älkää uskoko. Smurffivuonna on hyvin mahdollista käydä lähes jokaisessa tapahtumassa, suorittaa opintoja yli tavoitetahdin ja lisäksi toimia kolmessa jaostossa. Allekirjoittanut on testannut.
Koska kaksi aktiivista vuotta ei riitä vielä mihinkään, tulette varmasti näkemään minua syksyllä niin Bolassa kuin bileissäkin. Jos kaipaatte juttuseuraa tai neuvoa mihin vain, tulkaa nykimään hihasta!

Sini Toivanen

Moi uudet Smurffit! Mä oon Sini, 20-vuotias tokan vuoden boomari ja yksi teidän tutoreista. Oon kotoisin Mikkelistä ja asunut Tampereella nyt pari vuotta. Oon tykännyt paitsi yliopistosta ja kauppiksesta myös Boomista hirmuisesti, ja uskon että myös te tulette viihtymään hyvin! Pääaineeksi oon suunnitellut ottavani yritysjuridiikan ja vero-oikeuden, mutta vielä on onneksi hetki aikaa miettiä lopullista päätöstä. Vapaa-ajalla yritän kovasti urheilla ja tehdä jotain koulun eteen, mutta aika usein löydän itseni kirjaston vierestä Boomin tiloista tekemässä kaikkea muuta.

Mun smurffivuosi oli ihan huippu ja oli ekaa kertaa ikinä vähän haikeeta lähteä kesälomalle, mutta onneks syksy ja Smurffiviikot on kohta täällä!Juulia, Anna-Sofia ja Markus

Juulia Joronen

Moikka! Olen 22-vuotias kolmannen (vai jo kohta neljännen..?!) vuoden boomari ja puhdasjalkainen tamperelainen. Opiskelin vähän arkkitehtuuria välissä, jonka jälkeen palasin takaisin boomareiden riveihin, koska parempaa paikkaahan ei ole! Boomissa kukaan ei jää yksin ja ensimmäisenä vuotena onkin erinomainen mahdollisuus tutustua toisiin boomareihin mitä parhaimissa tapahtumissa.

Pääaineena mulla on taloustiede (älkää kysykö miksi), mutta vastuullinen liiketoimi kiinnostaisi myös tulevaisuudessa. Vapaa-ajallani tanssin ja käyn salilla. Myös Boomin järjestämät liikuntatapahtumat ovat olleet ihan mahtavia, pääsette sitten kokeilemaan niitäkin syksymmällä! Odotan jo innolla tulevia hetkiä teidän smurffien kanssa, tulkaahan juttelemaan kun näkyillään! 😊Anna-Sofia Toivakka

Moikka ja onnittelut opiskelupaikasta! Olen Anna-Sofia, tuttavallisemmin Anni, ja aloittelen toista vuotta boomarina. Aikaisemmin olen opiskellut TAMKissa röntgenhoitajaksi, mutta oon tosi tyytyväinen alanvaihdokseen ja Tampereen yliopistoon! Pääaineeksi olen ajatellut laskentatoimea, mutta toisaalta myös yritysjuridiikka ja markkinointi kiinnostaa.

Olen ollut Boomissa mukana Vujustaffissa eli vuosijuhlajaostossa sekä Mediatiimissä ja remunnut mukana kaikenlaisissa tapahtumissa. Suosittelenkin osallistumaan heti alusta alkaen Boomin toimintaan, koska sitä kautta saa paljon upeita kokemuksia, uusia taitoja ja ihania ystäviä! Kaikesta huolimatta aikaa on tullut tietysti vietettyä myös Linnassa opiskelemassa. Ensimmäinen vuosi Boomissa on opettanut mut pärjäämään vähillä yöunilla, tykkäämään siivistä ja unohtamaan aina välillä kalenterin olemassaolon.
Odotan jo pääseväni tutustumaan teihin, nähdään smurffiviikoilla!

Markus Perämäki

Morjesta! Olen Markus, 21-vuotias pojankloppi, kotoisin lakeuden sydämmestä, Nurmoosta. Opiskelen Boomissa toista vuotta ja pääaineeksi oon tässä tuumaillu markkinointia, mutta se ny on vielä tulevaisuuden murhe. Boomissa ja Tampereella opiskelusta sydäntäni eniten lähellä olivat ensimmäisenä opiskeluvuotenani bola, sekä kaikenkaltaiset opiskelijatapahtumat, joten uskon, että myös tulevaisuudessa minut bongaa sieltä suunnalta. Omasta ainejärjestötoiminnastani sen verran, että kuulun Boomin liikuntajärjestöön, BoomSporttiin (messiin heti!). Urheilu on siis myös sydäntä lähellä, etenkin pallopelit. Viikottain minut näkeekin boomin säbävuorolla nöyryyttämässä omia joukkuekavereitani ”huipputaidoillani”.

Pohjalaisesta taustastani huolimatta en kanniskele puukkoa mukana, joten rohkeasti vain jutustelee! Valmistautukaa elämänne ehkä parhaimpaan vuoteen!

Smurffiviikkoja ja syksyä odotellen, Markus Perämäki.

Irina, Mikko ja Kalle

Irina Kirvesmäki

Moikka moi smurffit ja onnittelut opiskelupaikasta! Olen Irina, 21-vuotias toisen vuoden opiskelija. Kotoisin olen Seinäjoelta, tuolta Etelä-Pohjanmaan sydämestä, vaikka suurista ihmetyksistä huolimatta puhetyylistäni tämä ei käy ilmi juurikaan. Olen ollut aktiivisesti mukana Boomin toiminnassa, niin asiallisessa kuin asiattomassakin ja olenkin mukana ainejärjestömme kuninkaallisimmassa jaostossa Royal Staffissa. Lukion jälkeen pidin välivuoden töitä tehden ja samoissa hommissa olen jatkanut täällä Suomen Manchesterissakin, joten toivotankin teidät tervetulleeksi euronjuustolle Kauksun mäkkiin.

Olen ensimmäisen vuoteni aikana tutustunut vero-oikeuden kiemuroihin ja laskentatoimen saloihin, mutta myös kiinnostus markkinointia kohtaan on nostanut päätään viime aikoina, joten pääainevalintani on vielä lievästi sanottuna työn alla. Annan vahvan suosituksen nauttia smurffiviikoista ja -vuodesta täysin rinnoin, ovathan ne itsellenikin olleet elämäni parhaita aikoja.

Tervetuloa Boomiin ja nähdään smurffiviikoilla!

Irina

Mikko Tuominen

Moikka smurffit! Olen Mikko Tuominen, 22-vuotias toisen vuoden boomari. Helsinki vaihtui viime syksynä Tampereeksi, enkä ole hetkekään katunut tänne muuttamista. Tampereesta tuli tosi nopeasti mulle tuttu ja rakas, eikä mua saa enää täältä helposti lähtemään. Pääaineeksi olen ajatellut valitsevani johtamisen, mutta saa nähdä muutanko taas mieltäni. Jos joskus saan vapaa-aikaa, esitän huolehtivani kunnostani, fiilistelen kasarimusaa ja metsästän täydellistä Mojitoa. Oma smurffivuosi meni vauhdikkaasti eri tapahtumissa kierrellessä ja noppia keräillessä. Vinkkinä voisin sanoa, että jokaiseen mahdollisuuteen mikä tarjotaan kannattaa hypätä messiin. Hauskaa on kummasti etenkin silloin kun sitä vähiten odottaa! Lopuksi haluan vielä toivottaa kaikki teidät uudet smurffit tervetulleiksi Boomiin, vietetään huikea vuosi yhdessä!

Kalle Jämsén

Nǐ hǎo! Oikealta nimeltäni olen Kaarlo, mutta kaduilla kuljen nimellä Kalle. Kotoisin olen Suomen Monacosta, eli Kauniaisista.
Olen 22-vuotias 4. vuoden Boomari, ja opintosuuntanani on laskentatoimi. Vietin viime syksyn Kiinan Shanghaissa hengittämässä ilmansaasteita ja syömässä epämääräisiä ruokia, ja se osittain selittää kummallista olemustani. Ensi kevään talvehdin Sveitsissä lasketellen ja hörppien weissbieriä. Talvisin pelaan jääkiekkoa yliopiston lätkäjengissä, TUHO:ssa, jossa vaikutan samalla myös puheenjohtajana ja el capitánona. Käyn myös ahkerasti Sorsapuistossa ulkojäillä vältelläkseni kouluhommia. Hihasta saa tulla mielellään nykimään, mikäli haluaa tulla juttelemaan esimerkiksi Sebastian Ahosta, golfista tai Witcher 3:sta. Hauskoja smurffiviikkoja kaikille tasapuolisesti! :)

Saku, Annika ja Tarmo

Saku Saarela

Moikka smurffit!

Olen Saku, 21-vuotias toisen vuosikurssin aloittava boomari ja ilokseni myös teidän tuutori. Alun perin olen kotoisin Hämeenlinnasta, mutta Tampereella on tullut viihdyttyä paremmin kuin hyvin noin vuoden verran. Pääaineena minua kiinnostaa vakuutus ja riskienhallinta, joka näkyy opiskelun lisäksi myös töissä Turvalla sekä hallitushommissa Tariffissa. Vapaa-ajan harrastuksiini kuuluvat kitaran soitto, kuntosali sekä potkunyrkkeily. Voitte milloin vain tulla nykäisemään hihasta, jos jokin askarruttaa ja toki muutenkin, teitä varten täällä ollaan!
Lopuksi haluan vielä onnitella teitä kaikkia opiskelupaikan lunastamisesta! Kova työ on nyt palkittu ja siitä sopii olla tyytyväinen.
Nähdään syksyllä!

Saku Saarela

Annika Wester

Moi!!
Oon Annika, 21-vuotias toista opiskeluvuotta aloitteleva boomari. Mää oon alun perin kotosin Oulusta, mistä muutin Tampereelle viime syksynä (mun puheesta voikin havaita vielä Oulun murteen rippeitä). Oon heittäytynyt mukaan Boomin toimintaan aika aktiivisesti heti smurffiviikoilta lähtien, ja toiminkin tällä hetkellä mediatiimissä mukana suunnittelemassa mm. VapaaBoomari -lehteämme, NESU-Boomin hallituksessa järkkäämässä sitsejä ja huolehtimassa yhdistyksen graafisesta puolesta, sekä nyt teidän uusien smurffien tutorina :-). Pääaineeksi meinaan ottaa taloustieteen, mikä oli mulle aika selvä valinta jo heti alusta lähtien.
Vinkkinä smurffivuodelle antaisin, että menkää rohkeasti mukaan tapahtumiin ja kaikenlaiseen ainejärjestön toimintaan. Se on paras tapa tutustua ihaniin kanssaboomareihin sekä saada unohtumattomia kokemuksia.

Hirmuiset onnittelut vielä opiskelupaikasta Tampereella! Pian nähdään jeee

Tarmo Laakso

Moro! Olen Tarmo, 22-vuotias alun perin Nokialta kotoisin oleva toisen vuoden boomari. Opintoni alkuvaiheessa hain vauhtia TTY:n puolelta, mutta tulin onneksi järkiini ja löysin kutsumukseni Boomista. Pääainettani en ole vielä lyönyt lukkoon, kun välillä tuntuu haastavalta suunnitella elämää seuraavaa päivää pidemmälle. Varmaa on kuitenkin, että jokainen teistä tulee viihtymään Boomissa, ja fuksivuodestanne tulee ikimuistoinen!

Boomissa olen toiminut kuluvan vuoden klubijaoston jäsenenä. Tykkään jääkiekosta, golfista, Särkänniemestä, hyvästä oluesta ja siivistä. Mikäli haluat jutella näistä, tai jostain ihan muusta, saa tulla nykäsemään hihasta!

P.S. Otan änärihaasteen Bolassa vastaan ihan millon vaan, saatte siitä todennäköisesti helpon voiton.

Teemu, Nelly ja Salla-Mari

Teemu Kääriäinen

Moikka kaikille uusille smurffeille ja onnittelut opiskelupaikan saamisesta! Olen Teemu, kohta jo 23-vuotias äijä Vantaan ghetoista, joka toimii syksystä alkaen teidän tutorinanne. Aloitin opinnot Tampereen yliopistossa viime syksynä, kun pääsin heti kolmannella hakukerralla sisään kauppikseen. Vaikka oma hakuprosessi vähän venähtikin ja välivuosia kertyi, niin on helppo todeta lukemisen olleen kaiken vaivan arvoista. Syksyn jälkeen pääaineekseni muodostuu toivottavasti laskentatoimi, ja ainakin siihen liittyviin kysymyksiin luulen osaavani vastata ihan hyvin.

Parasta opiskelussa on ollut ainejärjestömme Boomi ja sen (+mm. NESUn) lukuisat tapahtumat. Niiden merkeissä onkin tullut kierrettyä ympäri Tamperetta ja Suomea. Juhlimisen ohella Boomista löytyy onneksi kuitenkin paljon muunkinlaista toimintaa, joista itse olen kunnostautunut eniten liikunnan parissa. Kaikille löytyykin varmasti itselle mieluista tekemistä, joten rohkeasti mukaan ja toivottavasti nähdään heti smurffiviikoilla! Allekirjoittanut ei ainakaan millään malta odottaa!

Teemu Kääriäinen

Nelly Kivinen

Hei! Olen Nelly, 22-vuotias kolmannen vuoden boomari ja taloustieteen pääaineopiskelija. Olen alun perin junantuoma tamperelainen Helsingistä. Opiskelujen ohella olen kerennyt häärimään niin Boomin jaostoissa kuin muissakin kerhoissa. Tällä hetkellä puuhastelen sekä taloustieteen ainejärjestössä Paretossa että olutseura Bosassa. Luentojen ulkopuolella minut voi löytää juurikin Bosan olutilloista ”maistelemasta” erikoisoluita tai Kalevan puistoista ulkoiluttamasta kissaani Fifiä. Itselleni smurffivuodesta jäivät parhaiten mieleen Smurffiviikkojen hauskat tapahtumat, uudet ystävät sekä Tampereen ihana poikkitieteellinen opiskelijaelämä.

Salla-Mari Palokari

Hei!

Olen Salla-Mari, 24-vuotias neljättä vuottansa aloittava boomari. Oon kotoisin Raahesta ja pääaineena mulla on johtaminen. Ennen kauppatieteiden opiskeluja tuli oltua vuosi TAMK:ssa opiskelemassa liiketaloutta ja viime vuonna aloitin sivussa tietojohtamisen opiskelun TTYllä, joten kaikki Tampereen korkeakoulut on ainakin kokeiltu läpi jo. Jos T3-opinnot kiinnostaa tai poikkitieteellisyys muuten, niin voi tulla jutulle!

Vapaa-ajalla mut löytää yleensä oluen parista – joko sitä tekemässä tai juomassa, sillä toimin yliopistolla olutseuran hallituksen Bosan tapahtumavastaavana (ja teekkareiden olutseurassa sihteerinä). Juuri tapahtumat onkin mun mielestä parasta antia Boomilla, sillä tarjolla on kaikenlaista yritysesittelyistä poikkitieteellisiin bileisiin, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain.

 

 

 

 

 

 

 

 

Eero, Sanni ja Jasmiina

Eero Pitkäsalo

Moikka! Mä oon Eero, 22v markkinoija ja @pappaeero’nakin tunnettu seikkailija. Kotoisin oon metsien ja peltojen keskeltä Hollolasta, joskin lahtelainen identiteetti on mussa vahva. Mutta se niistä huonoista puolista. Harrastan musiikkia, valokuvausta ja satunnaista (penkki)urheilua, tosin hyvinvoinnista murehtimisen sijaan keskityn enemmän elämästä nauttimiseen. Boomissa oon kerennyt puuhastelemaan
kaikenlaista kahden vuoden ajan ja syksyn tutorointia odotan innokkaasti! Lempilajini, -ruokani, -juomani ja -mielentilani on sillis. Ette ehkä tiedä vielä, mikä se on, mutta odottakaapa vaan syksyä. Silliksen merkitys tulee valkenemaan teille ja samalla se tuo täysin uusia tarkoituksia elämälle. Oheinen kuva on otettu vastaavasta tapahtumakonseptista, jossa oli hauskaa.

Aurinkoista kesää toivottaen,
Eero Pitkäsalo

Sanni Koivula

Moikka kaikki uudet smurffit ja onnittelut opiskelupaikan saamisesta! Mun nimi on Sanni ja olen 20-vuotias, toista vuotta aloitteleva boomari. Olen kotoisin Lempäälästä, eli aivan Tampereen vierestä, nykyään kuitenkin asustelen keskustassa mahtavan kämppiksen kanssa. Näillä samoilla kulmilla en ole ihan koko elämääni nyhjännyt, vaan lukiossa ehdin viettää yhden vuoden vaihto-oppilaana Yhdysvalloissa. Ensimmäisen opiskeluvuoteni aikana Boomin tapahtumissa tuli käytyä ahkerasti, minkä vuoksi olen päässyt tutustumaan ihaniin tyyppeihin ja saanut paljon hyviä muistoja. Juhlimisen ohessa olen ehtinyt osallistumaan ainejärjestömme muuhunkin toimintaan mm. bränditiimin kautta. Minulle saa tulla aina juttelemaan ja syksyltä odotankin sitä, että pääsen tutustumaan uusiin opiskelijoihin (ja tietenkin nauttimaan taas opiskelijaelämästä).

Mahtavaa kesää kaikille!
Sanni Koivula

Jasmiina Vahvelainen

Hei!

Olen Jasmiina Vahvelainen, 22 vuotias viime vuonna manseen muuttanut hyvinkääläinen. Harrastuksiini kuuluu kuntosali ja jalkapallo. Lisäksi tykkään viettää vapaa-aikaani kavereiden seurassa. Fuksivuoteni vietin valehtelematta melkein kaikissa boomin tapahtumissa, ja voin suositella sinun, tuleva smurffi, tekevän samoin. Boomin tapahtumien kautta tutustuin moniin uusiin tuttavuuksiin, ja heidän kanssaan fuksivuodestani tuli ikimuistoinen. Tapahtumien lisäksi olin järjestämässä Boomin vuosijuhlia ja lisäksi pääsin mukaan Rottakoplaan, josta kuulette myöhemmin lisää. Kuppiakin tuli viime vuonna nostettua muutamaan (useaan) otteeseen, ja viime vuosi olikin yksi elämäni hauskimmista. Odotan innolla, että pääsemme syksyllä tutustumaan ja tekemään teidän fuksivuodestanne yhtä ikimuistoisen ja ihanan kuin omani oli.

Terkuin, Jassu

Mikko, Maria ja Anni

Mikko Polvi

Heipähei vaan kaikille! Oon Mikko, 26- vuotias ja tokaa vuotta kauppiksessa. Tarinani alkoi Tampereelta mutta elämä otti takapakkia heti nuorena kun muutettiin nopeen Nokiareisun kautta traktorien ja Suzuki PV:eiden luvattuun maahan Vammalaan. Jonnet ei muista Vammalaa koska sen nimi muutettiin vuonna 2009. 16 vuotta vierähti Bronxin vaatteissa mopoja rälläten kunnes oli aika palata juurille Tampereelle vuonna 2008.

Lukion jälkeen kävin kokeilemassa teekkarin elämää Hervannassa mutta ei se ottanut tuulta alleen. Pitkien tuumailujen jälkeen päätin hakea kauppikseen ja vuonna 2015 tapahtuikin tähän mennessä elämäni paras asia, pääsin kauppikseen! Pääaineeksi valikoitui vakuutus ja riskienhallinta, varmasti osittain siksi koska olen ollut vakuutusyhtiössä jo pidempään ilkeänä korvaustenepääjäsetänä. Vapaa-aika kuluu musiikin ja erilaisten mailapelien äärellä. Hetkeäkään en osaa olla tekemättä mitään.

Että onnea vaan kaikille tuleville smurffeille ERINOMAISESTA opiskelupaikan valinnasta ja nähdään syksyllä!

Maria Suutala

Onnea uusi Smurffi ja tervetuloa osaksi tätä huikeaa ainejärjestöä! Täällä kirjoittelee Maria, toisen vuoden boomari, joka on alkujaan lähtöisin Etelä-Pohjanmaan metropolista eli Lapualta. Pääaineekseni valikoituu todennäköisesti markkinointi, mutta myös laskentatoimi ja yritysjuridiikka tulevat tukemaan pääainettani. Olen opiskellut vuoden ennen kauppista sosiaalipsykologiaa, eli suosittelenkin rohkeasti tarkastelemaan mitä muillakin tiedekunnilla on tarjota sivuaineeksi. Vapaa-aika pyörii paljon Boomin tapahtumien ympärillä ja sieltä minut voikin bongata bailaamasta tanssilattialla raivokkaasti tai ulvomasta karaokelavalla klassikkoja. Syön ja urheilen myös sen minkä ehdin. Olin järjestämässä vuosijuhlia Vujustaffissa sekä Särkän Märkää ja tulevaa Hämeenkadun Approa Royal Staffissa. Boomi tarjoaa siis loistavan kentän päästä oppimaan taitoja, jotka eivät ole opintopisteillä mitattavissa! Lähtemällä avoimin mielin mukaan kaikkeen, mikä itseä voisi vähänkin kiinnostaa, saa opiskeluvuosistaan vielä monin kerroin enemmän irti.

Innolla smurffiviikkoja odotellen,
Maria

Anni Kovanen

Moikka uudet smurffit ja onnittelut opiskelupaikasta! Ootte varmasti tehnyt hyvän valinnan. Olen Anni ja syksyllä alkaa kolmas vuosi Boomissa. Ikää on 21 vuotta, ja niistä kaikki olen asunut Tampereella, joten kaupungin voisi sanoa olevan jotenkin tuttu. Pääaineeni on vakuutustiede ja riskienhallinta, mutta vähän kaikkea muutakin on tullut kokeiltua. Kannattaakin rauhassa kokeilla kaikenlaisia kursseja sitä omaa juttua etsiessä. Vapaa-ajalla yritän Boomin tapahtumien lisäksi riehua kuntosalilla ja lenkkipolulla. Toinen lemppariharrastus on Netflix. Olen mukana Boomin tapahtumajaosto Rottakoplassa järkkäämässä tapahtumia, mikä on ollut ihan huikeeta. En voi kuin suositella lähtemään toimintaan mukaan. Innolla jo odottelen syksyä ja smurffiviikkoja!

Anni

Amanda, Sampo ja Oona

Amanda Manner

Heippa! Olen Amanda, 22-vuotias markkinoinnin opiskelija. Syksyllä aloitan kolmannen vuoteni kauppatieteiden parissa, vaikka siltä ei aina ihan tunnukaan harhaillessani edelleen eksyneen näköisenä yliopistolla. Tampere on kotikaupunkini, ja halusin ehdottomasti jäädä tänne opiskelemaankin, mikä osoittautui ihan loistavaksi valinnaksi. Opiskelun ja töiden ulkopuolella esitän käyväni aktiivisesti salilla, etsin hyviä viinejä, syön ihan liikaa jäätelöä ja laulan karaokea (huonosti) aina kun siihen on mahdollisuus. Tampere kaupunkina on ihana, ja haen ja löydän jatkuvasti kaikista söpöimpiä kahviloita, parhaimpia kävelyreittejä, sekä hauskimpia aktiviteetteja – eli kyselkää rohkeasti jos kaipailette vinkkejä tai seuraa! Mulle voi aina tulla juttelemaan :)

Ihanaa kesää ja syksyä samalla jo odotellen,
Amanda

Sampo Pirttilahti

Elämässä eteenpäin minua ajaa valtava palo oppia ymmärtämään sitä, miten yhteiskuntamme rakentuu. Pelkästään ymmärtäminen ei kuitenkaan riitä vaan tahdon jättää maailmaan jälkeni. Joskus vanhana tahdon olla hiton viisas ja yhä kyltymätön oppimaan. Syksyllä alkaa toinen vuoteni boomarina ja odotan smurffiviikkojen alkua vähintään samalla innolla kuin viime vuonnakin! Ensimmäinen vuoteni Tampereella oli aivan mahtava. Toivottavasti voin auttaa teitä nauttimaan opinnoistanne samalla tavalla kuin minunkin tutorini ovat auttaneet minua! Olen myös hyvin hajamielinen, mikä kannattaa pitää mielessä aikatauluista kysellessä. Lähestykää silti rohkeasti niin voidaan jutella kaikesta uusien ideoiden ja päivän lounaan väliltä! :)

Oona Kotajärvi

Moikkamoi smurffit ja suuret onnittelut opiskelupaikasta! Loistavaa suoriutumista! Oon Oona, 21-vuotias, ja toisen vuoden boomari. Olen kotoisin Pirkkalasta, Suomen onnellisimmasta kunnasta. Minut tunnistaakin helposti leveästä hymystä ja kauaskantavasta naurusta. Tampereen keskustaan muutin viime kesänä huikean boomarikämppiksen kanssa. Smurffivuosi oli tapahtumarikas ja ikimuistoinen, sain paljon uusia ystäviä ja koin paljon unohtumattomia hetkiä. Myös itse opiskelu on tuntunut omalta jutulta, vaikka pääaine onkin vielä ihan hukassa. Boomin jaostoista olen mukana Rottakoplassa, joka järjestää vuoden aikana huippuja tapahtumia, joihin tekin pääsette heti syksyllä mukaan. Kiireisen opiskelijaelämän lisäksi mut voi usein bongata futiskentältä tai salilta. Rakastan myös matkustamista ja konserteissa käyntiä!

En malta oottaa, että pääsen tutustuun teihin uusiin smurffeihin!

Benjamin, Ella ja Akusti

Benjamin Bergman

Morjesta! Olen Benjamin, vähän tuttavallisemmin Bene. Tosiaan alkujaan Tuusulan ihmeellisestä maailmasta. Nopeassa ajassa Tampere tuntuu kuitenkin jo kodilta ja opiskelijalle uskon, ettei tämän parempaa paikkaa Suomesta löydy. Mulla alkaa syksyllä toinen vuosi Boomissa. Ensimmäinen vuosi meni aika järjettömällä vauhdilla, joten suosittelen nauttimaan siitä kunnolla. Itse ainakin tein näin! Kouluakin on tullut käytyä (yllättävän paljon noppia kasassa). Itseäni eniten ovat kiinnostaneet laskentatoimi ja markkinointi. Näitä ehtii sitten miettiä myöhemmin eikä tosiaan kannata päätänsä vaivata vielä ekana vuotena. Kantsii kuitenkin antaa mahdollisuus kaikkeen sekä kurssivalinnoissa että opiskelijariennoissa. Boomissa vallitsee mahtava opiskelijayhteisö: sen tuutte huomaamaan heti smurffiviikoista lähtien. Ainii, kannattaa olla niillä viikoilla ehdottomasti mukana, sillä niitä ei tule unohtamaan! On siistiä päästä kokemaan ne nyt vähän eri vinkkelistä ja samalla antamaan teille paras mahdollinen startti tuleville huikeille yliopistovuosillenne.

Kysymysten herätessä mistä vain, tulkaa kysäseen. Vähintään osaan ohjata sellaiselle, joka varmasti asiasta on perillä.

Pidetään heti smurffiviikoista alkaen hauskaa ja muistakaa treenata!

Benjamin

Ella Pekki

Moi uudet smurffit!

Olen Ella, 21-vuotias kolmannen vuoden boomari. Luen pääaineenani johtamista ja tarkoituksenani olisi syksyllä kirjoittaa kandi (jaiks). Jo ekana opiskeluvuotena Boomin toiminta ja tapahtumat veivät mut mukanaan.
Olen energinen ja tykkään olla koko ajan menossa ja mut voikin bongata usein Boomin tapahtumista. Rakastan matkustelua, musiikkia ja kirjoittamista. Olen mukana Boomin lehden VapaaBoomarin toimituksessa ja aiemmin olen ollut Vuju-Staffissa järjestämässä Boomin vuosijuhlia. Koulun ja opiskelijaelämän ohella työskentelen Vakuutusyhtiö Turvassa.
Yhteishengen lisäksi Boomissa on mielestäni erityisen hienoa se, että ainejärjestömme tarjoaa paljon tekemistä ja monia mahdollisuuksia olla mukana toiminnassa. Toivottavasti säkin vietät hauskat ja ikimuistoiset smurffiviikot ja innostut lähtemään mukaan Boomin toimintaan.
Nähdään smurffiviikoilla!

Ella

Akusti Koskinen

Moi ja onnittelut loistavasta opiskelupaikan valinnasta!
Olen Akusti, 21-vuotias toisen vuoden opiskelija, Turun lähistöltä alun perin kotoisin oleva ja Tampereelle opiskelemaan muuttanut boomari. Pääainetta en ole vielä valinnut, joten älkää vaan tuskailko sen kanssa ensimmäisenä vuotenanne. Kaikki selviää ja hoituu kyllä. Teidän tehtävänänne on ensimmäisenä vuotena ottaa tuntumaa yliopisto-elämään, seurata omia mielenkiinnon kohteita ja tutustua uusiin kavereihin. Ja ennen kaikkea, pitää hauskaa.

Muistan yhden vanhemman opiskelijan sanoneen viime syksynä minulle, että ”Monesta hyödyllisen asian oppimisesta ei saa opintopisteitä ja kaikesta mistä saatte opintopisteitä, ei tule olemaan teille hyötyä.
Nähdään loppukesästä!

Sanna, Milka ja Jussi

Sanna Meriläinen

Moro!

Oon 21-vuotias Lahen katujen kasvatti, mikä näkyy asenteessa ja mustassa huumorissa. Oon toisen vuoden boomari ja vielä aivan hukassa pääaineeni suhteen, joten jätetään se pienemmälle huomiolle. Manseen muutettuani opiskeluelämä imaisi mut saman tien mukanaan, ja oonkin saanut tän vuoden aikana opetella käyttämään kalenteria ihan tosissaan. Ennen yliopistoelämää pelasin lentopalloa sekä urheilin aktiivisesti ja toivottavasti tätä lukiessanne oon saanut edes jonkin verran itteäni taas liikkeelle. Boomissa oon mukana monessa ja palan halusta päästä kertomaan siitä kaikesta teille uusille opiskelijoille! Mut saa tulla aina haastamaan beer pongissa tai suunsoitossa, syksyllä nähdään! :)

Milka Koivisto

Moikka!

Olen Milka, 20-vuotias, ja aloittelen syksyllä toista vuottani Boomissa. Olen kotoisin Tampereelta, mutta välivuoden ja kesän vietin Uudessakaupungissa. Välivuoden aikana ehdin käydä myös reilaamassa Euroopassa, ja sen reissun jälkeen olenkin haaveillut jatkuvasti uusista seikkailuista. Pääaineeksi olen ajatellut vero-oikeutta tai vakuutusta ja riskienhallintaa. Boomin toimintaan olen osallistunut kv-tutoroinnin merkeissä, sekä tietysti käymällä tapahtumissa. Opiskelun ja matkustelun lisäksi tykkään kahvista, ja olenkin aina valmis lähtemään kahville, jos tarvitset apua opintojen alkuun tai muuten vain juttuseuraa.

Onnittelut vielä opiskelupaikasta, kohta nähdään!

Smurffiviikkoja odotellen, Milka

Jussi Juselius

Moro! Oon Jussi ja kolmannen vuoden ”laskisautisti”. Kotosin oon Nummelan huudeilta ja jotkut ovat jopa saattaneet kuullakin kuinka Anssi Kelakin tuolta kotoisin on. Vapaa-ajalla tykkään lätkiä tennistä ja nyt kevään uutena tulokkaana on tullut golffi. Salillakin koitan käydä epäsäännöllisen säännöllisesti, vaikkei sitä ulkoapäin aina kuulemma huomaakaan. Parhaana vinkkinä voin antaa teille uusille smurffeille, että osallistukaa rohkeasti erilaisiin tapahtumiin (!!!) sekä tulkaa mukaan Boomin toimintaan, koska täällä on oikeesti tosi hyvä yhteishenki!

Smurffiviikkoja innolla oottaen!

Selma, Noora ja Eppu

Selma Ucar

Heippa kaikille! Olen Selma ja täytän kesäkuussa 22 vuotta. Syksyllä minulla alkaakin toinen vuosi Boomissa. Olen lähes koko ikäni asunut Tampereella, luukuun ottamatta paria vuotta, jotka tuli vietettyä Turkissa, joten Tampere onkin tuttu mesta (ainakin niin sitä luulis). Pääaineekseni aion todennäköisesti valita laskentatoimen.

Minulla oli harrastuksia ennen Boomiin tuloa, mutta viimeisen vuoden aikana ne on jäänyt vähän toissijaiseksi. Pyrin käymään salilla ja lenkillä niin usein kuin vain opiskelun ja töiden ohella kerkiän.

Mut bongaa useimmiten päivisin Bolan sohvalta kahvia hörppimässä tai joissain Boomin tapahtumissa sähköttämässä. Smurffivuodestani voin sanoa, että se oli yksi elämäni tapahtumarikkaimmista ja hauskimmista vuosista ja suosittelen ehdottomasti lähtemään kaikkeen rohkeasti mukaan! En malta odottaa, että pääsen kokemaan smurffiviikot uudestaan, tällä kertaa vain itse tutorina! :)

Noora Kinnunen

Moi kaikille smurffeille! Jotain pitäisi itsestään kertoa.. No alotetaan nyt tästä ilmiselvästä: Olen kolmannen vuoden boomari, ja pääaineenani heiluttelen satunnaisesti käsiäni johtamisen luennoilla. Sivuaineena heiluttelen käsiä taas markkinoinnin luennolla (siinä sivussa tulee luettua myös yritysjuridiikkaa ja vakuutustiedettä).

Kandi + tutorsyksy kuullosti niin hyvältä kombolta, että eihän tätä tilaisuutta voinut jättää välistä. Tiedossa siis huonoja ja ennen kaikkia väsyneitä vitsejä, mutta koittaakaahan ainakin ne smurffiviikot jaksaa kuunnella mun jorinoita.

Mut löytää hävettävän usein Boomilaaksosta prokrastinoimasta, ja saa tulla jutulle! Tutustun aina mielelläni uusiin ihmisiin, ja pakkohan teidän smurffien on olla ainakin jossain määrin hyviä tyyppejä kun ootte kauppikseen päätyny!

Muuten kulutan (tuhlaan) aikaani netflixin äärellä, säännöllisen epäsäännöllisesti kuntosalilla, vähän säännöllisemmin Itsudemon sushibuffassa ja toisinaan myös luennoilla tai töissä. Ei siis mitään yllättävää, mut oon oikeesti ihan hyvä tyyppi.

Eppu Kiiskilä

Morjesta moi ja isot onnittelut opiskelupaikasta! Oon Eppu, 21-vuotias ja aloitan syksyllä toisen vuoteni boomarina. Oon paljasjalkainen tamperelainen ja lukion jälkeen mietinkin pitkään mihin kaupunkiin haluan lähteä kauppatieteitä opiskelemaan. Päädyin kuitenkin jäämään Tampereelle, enkä ole hetkeäkään valintaani katunut! Ensimmäisen opiskeluvuoden jälkeen voin helposti todeta sen olleen yksi elämäni parhaista vuosista ja voin luvata sen olevan huikea teillekin! Opintojeni rakenne ei ole vielä täysin selkeä koska en ole varma pääaineestani, mutta en ota siitä sen suurempaa stressiä vaan antaa syksyn näyttää mihin tuulet kuljettaa!

Urheilu on lähellä sydäntä ja sen parissa paljon vapaa-aikaa vierähtääkin. Sen lisäksi nautin kavereiden kanssa hengailemisesta ja hyvästä ruuasta. Tiistaisin varmin tapa löytääkin mut on Speakeasyn tusinasiiviltä kanan parista!

Olen luonteeltani iloinen jäbä jolta voi tulla kyselemään asiasta kuin asiasta. En tiedä osaanko kaikkiin kysymyksiin vastata mutta pystyn varmasti ohjaamaan vähintäänkin asioista paremmin tietoisille! Nättiä päästä auttamaan teitä opintojenne alkuun ja voin luvata että ekasta vuodesta tulee huikea!

Syksyä odottaen, Eppu

Tapio, Henriikka ja Elina

Tapio Partanen

Moro!

Olen Tapio, 21-vuotias kovaa vauhtia tamperelaistumassa oleva stadilainen ja toisen vuoden Boomari. Valintaani jättää kotikaupunkini ja lähteä Tampereelle opiskelemaan en ole hetkeäkään joutunut katumaan, smurffivuoteni olikin yksi elämäni parhaimmista ja samalla nopeimmista. Pääaine on itsellä vielä hakusessa mutta tulen todennäköisesti valitsemaan laskentatoimen tai yritysjuridiikan.
Urheilu on aina ollut sydäntä lähellä ja nuoruusvuodet kuluivatkin kendoillessa eli jääkiekkoa pelatessa. Mut voi todennäköisimmin bongata yliopistolla Boomin säbävuorolta, Bolasta änärin tai ilmaisen kahvin parissa tai joskus erikoistapauksissa jopa kuntosalin puolelta. Voitte tulla nykäsemään hihasta millon vaan, mikäli jokin asia opinnoissa, urheilussa tai elämässä ylipäätään mietityttää, vastauksen laadusta en voi tosin liikoja luvata.

Nähdään syksyllä!
Tapio

Henriikka Koskela

Moikka! Mä oon Henriikka, epävirallisemmin Hensku, 22-vuotias Vantaan nainen. Rakkaudesta Vantaata kohtaan huolimatta, uusia seikkaluja etsien, hain opiskelemaan Tampereelle. Päivääkään en ole onneksi tätä valintaa joutunut katumaan. Pääaineena mulla on vero-oikeus ja siinä sivussa laskiksen kursseillakin on tullut kärsittyä.

Rakastan matkustelua, urheilua ja viiniä. Voin kuitenkin todeta, että nämä kolme yhdistettynä ei ainakaan mun kohdalla toimi, koska kaunistelematta kärsin maailmanluokan krapuloista. Olisi kuitenkin valhe, jos väittäisin tämän kertaakaan hidastaneen menoani..
Vaikka olenkin usein huoleton huitelija, kahden Boomarina vietetyn vuoden jälkeen osaan vastata ”miten siitä vapusta selvitään” –kysymyksen lisäksi ehkä myös opiskelua koskeviin kysymyksiin. Tulkaa siis vaan rohkeasti kyselemään, jos ja kun hukutte kaikkeen uuteen tietoon!
Tunnetusti opiskeluvuodet on sitä elämän parasta aikaa, joten muistakaa nauttia niistä! Syksyllä nähdään!

Elina Kahri

Moikka uudet smurffit! Uskomattoman ihanaa ja suuret onnittelut, että ootte päässeet tänne opiskelemaan! Mun nimi on Elina, mutta tottelen paremmin nimeä Ellu. Oon alun perin Espoon hillosilmästä eli Kauniaisista kotoisin. Kävin Kallion ilmaisutaidon lukion, mutta löysin tieni takaisin (lähes) sivistyneiden joukkoon. Pääaineeksi haluaisin markkinoinnin, mutta myös johtaminen ja johdon laskentatoimi
kiinnostavat. Rakastan tanssimista, hyviä elokuvia sekä rakkaudella valmistettua ruokaa, ja lähdenkin aina mielelläni seuraksi leffaan tai syömään. Mulle saa aina tulla juttelemaan ja autan mielelläni asiassa kuin asiassa. En kuitenkaan välttämättä osaa neuvoa reittiä oikeaan
luentosaliin, sillä omistan tunnetusti maailman surkeimman suuntavaiston.

Syksyä ja smurffiviikkoja malttamattomana odottaen,
ElluTommi, Iiro ja Essi

Tommi Vuojolainen

Moikka! Ihan huikeen paljon onnea vielä koulupaikasta!

Täällä huutelee Tommi 22v, toisen vuoden Boomari. Kotoisin oon alun perin Järvenpäästä, mutta Tampereen suunnalle eksyin jo yli 15v sitten. Pääainevalintaa pallottelen edelleen laskentatoimen ja yritysjuridiikan välillä. Ei siis hätää, jos et vielä tiedä itsekään vastausta tähän kysymykseen! Vapaa-aika menee lähinnä sekalaisesti urheillessa ja rumpuja hakatessa. Jos sulta löytyy tennis- tai sulkapallotaustaa, niin käydään peleillä!

Ensimmäinen vuosi Boomissa (ja yliopistossa ylipäätään) oli ihan huikea. Ennen kaikkea tietysti uudet ystävät ja lukuisat opiskelijatapahtumat tekivät siitä mahtavan, mutta huippua oli myös päästä opiskelemaan alaa joka ihan oikeasti kiinnostaa. Meidän ainejärjestön yhteishenkeä ei turhaan täällä kehuta, sen tuutte aivan varmasti syksyllä huomaamaan. Tekemistä riittää ihan varmasti jokaisen makuun, nähdään siis smurffiviikoilla!!

Iiro Säilä

Moro! Ensimmäiseksi haluan onnitella kaikkia uusia smurffeja opiskelupaikasta! Onnittelut! Olen Iiro, 22-vuotias Pohjanmaan lakeuksien kasvatti ja syksyllä aloitan toisen vuoteni boomarina. Pääaineenani luen yritysjuridiikkaa ja vero-oikeutta. Ennen boomarielämää opiskelin parin vuoden ajan tietojenkäsittelyä, joten syksyllä alkaa neljäs vuosi Tampereen yliopistossa. Kuvittelen siis jo tietäväni jotain opiskelusta ja opiskelijaelämästä. Opiskelijaelämä Tampereella on mahtavaa ja suosittelenkin kaikille, että lähdette aktiivisesti mukaan Boomin toimintaan ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Olen omasta mielestäni hauska ja rento tyyppi, joten tulkaa kaikki ihmeessä juttelemaan! Tervetuloa Tampereelle kauppikseen!Essi Muhonen

Moro te kaikki! Olen Essi, 22-vuotias superenerginen kolmannen vuoden opiskelija ja niin onnellinen tein puolesta, että ootte valinneet Tampereen ja Boomi ry:n!

Tosiaan, vaikka kolmas vuosi on alkamassa niin ei meno ota hyytyäkseen. En malta odottaa syksyä ja tein tapaamista sekä perehdyttämistä opiskelujen ahkeraan maailmaan sekä meidän rakkaaseen ainejärjestöön Boomiin! Mua tuuttekin näkeen kyllästymiseen asti erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa sekä bolan sohvia kuluttamassa.

Opintojen ohella olen suuri oluiden ja viskien ystävä ja tästä syystä jo toista vuotta olutseura Bosa ry:n hallituksessa. Tämän lisäksi harrastan tanssia ja ruuanlaittoa, voipi olla, että osa teistä pääsee mun brunssit syksyllä kokemaankin. Ystäviä mulla on todella paljon yli ainejärjestörajojen ja rakastankin opinnoissani eniten poikkitieteellisyyttä ja uusiin ihmisiin tutustumista.
Teillä alkaa nyt aivan huippuvuosi, josta suosittelen ottamaan kaiken irti!

Maisteritutorit

Heta Häkkinen

Onnittelut opiskelupaikasta – omakohtaisen kokemuksen mukaan voin sanoa, että opiskeluaika on sitä elämän parasta aikaa! Olen 24-vuotias 5. vuoden boomari ottamassa vastaan erityisesti maisterismurffeja. Boomin yhteishengestä olen nauttinut jo tovin ja ainejärjestössämme olen puuhannut kaikenlaista muun muassa jaostoissa, hallituksessa ja edunvalvontatehtävissä. Suosittelenkin Boomin toimintaa niin smurffeille kuin maisterismurffeille, sillä meiltä löytyy varmasti jokaiselle sopivaa tehtävää ja aktiviteettia!

Opintosuuntani on yrityksen johtaminen ja sivuaineita olen tehnyt markkinoinnin, strategian, henkilöstöjohtamisen ja yritysjuridiikan teemoista. Kauppatieteiden ohella opiskelen myös puheviestinnän maisteriksi, joten viestinnän puoli on minulle myös hyvin tuttu. Olen kiinnostunut erityisesti HR-tehtävistä, ja toiminkin opintojen ohella HR-assistenttina Nordic Henkilöstöpalveluilla. Tällä hetkellä työn alla on jo gradu, joka pitää tehdä pois alta, sillä kevään 2018 vietän vaihdossa Barcelonassa.
Ei muuta kuin tervetuloa taloon, nähdään syksyllä – teitä odotetaan jo kovasti!

Janne Vikman

Terve!

Olen Tampereelta kotoisin oleva viidettä (muttei viimeistä) vuotta aloittava boomari. Kotoudun kesällä Suomeen freesinä kreikkalaisen vaihtokevään jälkeen. Pääaineenani luen laskentatoimea ja tulen varmasti ainakin laskista lukevien maisterismurffien kanssa samoilla kursseilla pyörimään ensi vuoden aikana. Osa-aikaduuni sekä toiminta Boomissa ja muualla yliopistomaailmassa vievät leijonan osan muusta ajastani, jonka lisäksi olen kova penkkiurheilija ja varmaan omaakin liikkumista toivon mukaan aion lisätä taas syksyn tullessa.
Tunnen Tampereen yliopiston, kaupungin ja myös ainejärjestötoiminnan mahdollisuudet erittäin hyvin, joten puoleeni sopii kääntyä asiassa kuin asiassa ja myös asian vierestä. Kehotan jo tässä vaiheessa tarttumaan monipuolisiin mahdollisuuksiin, joita Boomi ja tamperelainen yliopistokenttä teille tarjoavat, ette tule pettymään!
Nähdään syksyllä!

Perttu Pärssinen

Moro!

Tervetuloa Manseen! Oon Perttu, 25v ja toistaiseksi vielä vitos vuoden boomari. Oon myös tamperelainen ja ylpeä siitä! Toistaiseksi opintopisteitä on kertynyt 300 lähinnä matikka-aineista, kansiksesta, laskiksesta sekä rahoituksesta. ”Pääaineena” luen kansista eli taloustiedettä, työkseni teen liiketoiminnan kehittämistä BI-työkaluilla sekä Excelillä Ruskon perämetsässä Cargotecin Kalmar-liiketoimintayksikössä. Tuo on varmaan riittävän kaukana makromalleista, voidakseni sanoa, ettei missään kohtaa voi olla varma mihinkä lopulta päätyy tai mitä haluaa tehdä.

Urheilu on suuri rakkauteni ja melkein laji kuin laji sujuu, mutta maastopyöräilyssä olen varmaan parhaimmillani. Tykkään auttaa muita, joten tule rohkeasti kysymään apua. Erikoisosaamistani ovat rahiksen/kansiksen/laskiksen-kurssit, Excel sekä kahvinkeitto.
Rohkaisen liittymään boomariperheeseen, jos vain aikaa löytyy. Itse heiluin ensin opintojen ohessa töissä, sitten vaihdossa ja lopulta tein liikaa töitä, mistä KELA luonnollisesti muistutti. Tämän jälkeen lähdin mukaan toimintaan ja hienoa on ollut! Kiitos kaikille uusille kavereille, joita olen saanut. Viinaa ei aina tartte juoda tapahtumissa, mutta kuohari on aika hyvää.

Juhla Mokan tippumista odottaen.

Perttu

PS. Bolahengaus ja menestyksekkäät opinnot eivät ole (aina) vastakohtia :)

Reija Oksanen

Heippa ja onnittelut opiskelupaikan lunastamisesta Suomen parhaasta kylterikaupungista!

Olen Reija, 23-vuotias kuudennen vuoden Boomari. Lukiosta valmistuttua kaipasin maisemanvaihtoa kotikaupungistani Helsingistä ja hain opiskelemaan kauppatieteitä Tampereelle – paras päätös ikinä! Koko yliopistourani aikana olen ollut aktiivisesti mukana kaikenlaisessa järjestötoiminnassa, erityisesti NESU:n vieden sydämeni mukanaan. Sitsejä takana on reilu 65 kappaletta, jonka lisäksi lähes kaikki kylteritapahtumatkin on koluttu läpi. Olen pyrkinyt ottamaan opiskeluajoista kaiken irti ja onnistunut verkostoitumaan hyvin ympäri Suomea. Tänä päivänä löytäisinkin jokaisesta kylterikaupungista kaverin, jonka vaivaksi mennä eli koen Boomin tarjoavan upean jalustan verkostoitumiseen, josta tulen olemaan ikuisesti kiitollinen. Pääaineenani luen johtamista, psykologiaa ja viestintää. Tampereen yliopiston vahvuus on monipuolinen kurssitarjonta, josta voit poimia itseäsi kiinnostavat kurssit yli eri tieteenalojen, ilman erillisten oikeuksien pyytämistä.

Nähdään syksyllä!

Sofia Kauppila

Olen Sofia, pian kuudennen vuoden boomari ja pääaineenani luen markkinointia. Opiskeluaika on mennyt vauhdikkaasti erilaisissa järjestöhommissa Boomissa ja sen ulkopuolella. Järjestötoiminta onkin mukavaa vastapainoa opiskeluille ja tällä hetkellä aikani kuluukin Boomin 50-vuotisjuhlia järkkäillessä. Päivisin minut löytää luultavimmin bolasta ja iltaisin sitsipöydästä. Vaikka kuudes vuosi onkin jo alkamaisillaan, on Boomissa toimiminen edelleenkin yhtä antoisaa, minkä takia päätin lähteä vielä kerran tutoriksi. Suosittelenkin kaikkia lähtemään mukaan toimintaan, sillä mahdollisuuksia on monia ja ne taatusti antavat eväitä myös työelämässä toimimiseen. Tällä hetkellä kuitenkin kirjoittelen Kreikan lämmöstä, jossa kevät 2017 on kulunut vaihdossa. Syksyltä ja smurffiviikoilta odotan eniten uusiin ihmisiin tutustumista ja ohjeistankin kaikkia smurffeja tekemään samoin!

Veera Juutilainen

Morjensta vaan! Tiällä Veera, 24 vee kuuennen vuuen kaappatieteilijä, kolomannen vuuen Boomari, gradua vaille valamis kooteeämmä. KTK-tutkinto kansainvälisestä markkinoinnista tuli suoritettua Suomen Turuus Åbo Akademissa. Parin opiskeluvuoden jälkeen huomasin, ettei Turku ole ainakaan tämän savolaisen paikka ja samoihin aikoihin alkoivat nuo yritysvastuuhommat kiinnostaa, joten kandipaperit käteen saatuani vaihdoin tänne vastuullisen liiketoiminnan maisterivaiheeseen. Hirmuisen tyytyväinen olen ollut valintaani, sillä Boomi on täynnä huikeita tyyppejä ja opinnot ovat olleet todella mielenkiintoisia ja innostavia.

Vastuullisen liiketoiminnan ainekerho Shangri-La on sydäntäni lähellä ja puuhastelenkin sen puheenjohtajana tämän vuoden. Vapaa-aika kuluu pitkälti luonnossa liikkuessa, kitaran soittoa opetellessa ja kokeilevan kokkailun parissa. Lisäksi mieluista puuhaa on viini-illat kavereiden kanssa, matkustelu ja niinkin nuorekas tekeminen kuin virkkaaminen! Tutorina olen aiemmin ollut kv-opiskelijoille ja vallan mainiosti tässä tehtävässä viihtynyt. Maisterismurffien kouliminen kunnon Boomareiksi lienee vähintään yhtä haastavaa ja hauskaa!

Syksyä ja uusien smurffien tapaamista innolla odotellen,
Veera

Anna Nulpponen

Moi! Olen Anna Nulpponen, viidettä vuottaan aloittava johtamisen maisteriopiskelija. Boomin toiminnassa olen ollut mukana näkyvimmin liikuntavastaavan roolissa ja perustamassa BoomSport-liikuntajaostoa. Vapaa-aika kuluu pitkälti liikunnan parissa lähinnä ryhmäliikunnan ohjaamisen ja voimistelun muodossa. Olen myös intohimoinen matkailija ja reissaan aina tilaisuuden tullen – tätä kuvausta kirjoitan Costa Ricaa kiertäessäni.

Tutoroinnista minulla on kokemusta kandivaiheen ja kv-tutoroinnin kautta, nyt täydennetään repertuaari vielä maisteritutoroinnilla! Odotan innolla teidän kaikkien tapaamista ja apuna sekä tukena olemista. Nähdään syksyllä!

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.