Ikano bank – Projektikoordinaattori, DL: 18.7.

 Tyyppi: Täysipäiväinen, Määräaikainen (1 v)
 Toivottu tausta: Opintojen loppuvaihe – Valmistunut
 Toivottu aloitusajankohta: Elo-Syyskuu, neuvoteltavissa
 Työpaikan sijainti: Hevosenkenkä 3, 02600 Espoo
 Haku-DL: Tiistai 18.7.2017Ikano Bank on Suomen uudistumisen mahdollistaja, joka partnereineen paneutuu asiakkaidensa tarpeisiin ja ratkaisee asiakkaiden rahoituksen tarpeet. Ikano Bank tarjoaa reiluin ehdoin edistyksellisiä liike-elämän tuotteiden leasing-ratkaisuja ja kuluttajarahoitusta. Ikano Bankilla on vahva pohjoismainen asiakaskunta. Yritys on lähtöisin samasta konsernista kuin IKEA, joten he ovat vakavarainen ja vastuullinen kumppani. Maalaisjärki on osa Ikano Bankin perintoä ja yrityskulttuuria.

Ikano Bank etsii nyt tarkkaa, itsevarmaa ja paineensietokykyistä Projektikoordinaattoria täydentämään pientä mutta dynaamista kuluttajarahoituksen tiimiään! Tässä vuoden määräaikaisessa tehtävässä pääset osaksi 10-20 hengen projektitiimiä toteuttamaan laskutustuotteen lanseerausta. Projektikoordinaattorina olet vastuussa projektin dokumentoinnista, raportoinnista ja erinäisten materiaalien tuottamisesta. Lisäksi pääset ylläpitämään action logia, piirtämään puhtaaksi projektikaavioita ja testaamaan laskutustuotteen toimintaa. Työnkuvasi koostuu monipuolisesti erilaisista projektitehtävistä, sisäisestä koordinoinnista ja viestinnästä kansainvälisten kollegoiden suuntaan. Mikäli olet organisointikykyinen, nopea oppija ja palat halusta hankkia arvokasta projektityökokemusta dynaamisessa organisaatiossa, haethan pian!

Edellytämme:

– Aiempaa työkokemusta projektityöstä
– Kokemusta tarkkuutta vaativien tehtävien parista
– Kokemusta itsenäisestä työskentelystä
– Erinomaista Excel-osaamista
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi luetaan: 
– Ruotsin kielen hallinta

Ikano Bank tarjoaa: 

– Mahdollisuuden kerryttää arvokasta projektiosaamista digitaalisten tuotteiden rakentamisen parissa pankkisektorille
– Pienen ja dynaamisen organisaation tuen tehtävässä menestymisen varmistamiseksi
– Joustavat työskentelymahdollisuudetMikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään tiistaina 18.7.2017 mennessä täältä: : https://apply.atalent.fi/ikano-bank-projektikoordinaattori-7-2017 . Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä sen, milloin pystyisit aloittamaan.

Yritykseen voit tutustua osoitteessa: https://ikanobank.fi/. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Mia Paatsalolta (mia.paatsalo[ät]atalent.fi, 050 4680 610).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.