VapaaBoomarin smurffinumero on nyt julkaistu!

Tuskanhien ja -kyynelten täplittämä pääsykoekevät on taputeltu pakettiin ja sen on kruunannut se, että kyseisen koetuksen selvittäneet uudet smurffit ovat vastaanottaneet ilouutiset uudesta opiskelupaikasta! Matkaoppaaksi opiskelijaelämään ja Boomin ytimeen koostimme VapaaBoomarin smurffiversion. Johdatamme smurffit läpi smurffiviikkojen, tarjoamme jäärän vinkit Reissuvihkon suorittamiseen ja esittelemme hallituksen, tutorit sekä Boomin suurimmat tapahtumat. VapaaBoomari nappaa sinut mukaan tutustumisretkelle uuteen ainejärjestöösi tai nostalgiamatkalle takaisin omaan smurffivuoteesi!

 

 

Voit ladata lehden tästä:

VapaaBoomari3 (162 latausta)
Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.