Account Manager – Meedius International, DL: 20.8.

Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe – valmistunut
Toivottu aloituspäivämäärä: Elo-syyskuu 2017, sopimuksen mukaan
Työaika: 38h/vko, neuvoteltavissa
Sijainti: Espoo
Haku-DL: 20.8.2017

Meedius International on nykyaikainen ja kokenut mediaseurannan, julkisuusanalyysien ja toimialakatsausten osaaja Suomessa ja kansainvälisesti.

Palvelumme perustuvat niin paikalliseen kuin kansainväliseenkin mediaseurantaan ja tiedonkeruuseen, joiden avulla asiantuntijamme luovat asiakaskohtaiset ja laadukkaat päivittäiset raportit ja tietyn ajanjakson ja tiedontarpeen analyysit.

Nykyaikaisten työkalujen, tehokkaiden jakelukanavien ja alan pitkän linjan kokemuksen ansiosta Meedius pystyy  tarjoamaan asiakkailleen kuhunkin asiakastarpeeseen räätälöityjä palvelukokonaisuuksia.

Meedius International nimeää kullekin asiakkaalle palvelusta vastaavan asiantuntijan tai koko tiimin.  He perehtyvät asiakasyhteistyön sisällön yksityiskohtiin ja ovat vuoropuhelussa asiakkaan kanssa kehittämässä palvelua uudella tavalla.

Meedius International etsii nyt Account Manageria! Account Managerina vastaat oman asiakasportfoliosi rakentamisesta ja hallinnasta. Myyt pääasiassa asiakkaille heidän tarpeisiinsa räätälöityjä palveluita mediasta tuotetusta tiedosta. Työpäiväsi koostuvat muun muassa asiakastapaamisten sopimisesta, asiakastapaamisissa käymisestä, myyntineuvotteluista, tarjousten tekemisestä ja asiakassuhteiden kehittämisestä.

Tehtävässä menestyäksesi olet kehittymishaluinen tekijä, joka sisäistää uudet asiat nopeasti. Odotamme sinulta jo aiempaa kokemusta myyntityöstä, mutta etsimme erityisesti oikeaa asennetta ja halua kehittää itseäsi ratkaisumyynnin huippuosaajana ainutlaatuisella alalla.

Meediuksella liityt reilun 20 hengen tiiviiseen porukkaan työskentelemään ja oppimaan alan parhaimpien asiantuntijoiden parissa. Meediuksella ideoitasi kuunnellaan mielellään ja pääset vaikuttamaan omaan työhösi.

Odotamme:

  • Aiempaa kokemusta B2B-myynnistä
  • Vahvaa halua oppia monipuolisesta ja kiinnostavasta alasta
  • Soveltuvaa tutkintoa yliopistosta tai ammattikorkeakoulusta (esim. kaupallinen, teknillinen)
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 

Meedius International tarjoaa:

  • Tilaisuuden kehittää itseäsi konsultatiivisen myyntityön ammattilaisena alan johtavassa kansainvälisessä yrityksessä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa
  • Tilaisuuden työskennellä itsenäisesti ja itse vaikuttaa sekä vastata oman työsi tuloksista
  • Asiantuntevan ja kokeneen tiimin tuen, joka kannustaa omien ideoidesi esille tuomista
  • Pienen yrityksen joustavuuden ja vapaamuotoisuuden tekemisessä
  • Mahdollisuuden vaikuttaa myynnin työkaluihin
  • Kilpailukykyisen pohjapalkan ja myynnin tuloksilla tulotasoosi vaikuttamisen

 

Sinustako Meedius Internationalin uusi Account Manager? Jos vastauksesi on kyllä, lähetäthän hakemuksesi viimeistään 20.8.2017 tänne: https://apply.atalent.fi/meedius-international-account-manager-8-2017 Kerrothan hakemuksessasi itsellesi parhaiten sopivan aloitusajankohdan sekä palkkatoiveesi. Pyydämme sinua toimittamaan hakudokumenttisi PDF-muodossa.

Meedius Internationalista voit lukea lisää osoitteessa http://meedius.com/ tai http://meedius.fi. Tehtävästä kertoo lisää toimitusjohtaja Annele Aerikkala (+358 500 888 452, annele.aerikkala[at]meedius.com). Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Recruitment Manager Emma Toivola (+358 50 304 5809, emma.toivola[at]atalent.fi).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.