Analyst/Associate – Reagle, DL: 10.9.

Tyyppi: Täysipäiväinen tai osa-aikainen
Toivottu tausta: Joustava: opintojen loppuvaihe – valmistunut – muutama vuosi työkokemusta
Työaika: 20-38 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, sovittavissa
Sijainti: Mannerheimintie 12 B, 00100 Helsinki
Haku-DL: Sunnuntai 10.9.2017

Reagle Oy on Henri Hakalan ja Alexander Doepelin perustama sekä omistama yritys, joka tarjoaa neuvonantopalveluja kaupallisten kiinteistöjen omistajille, sijoittajille, vuokralaisille sekä rahoittajille. Reaglen on tarkoitus ravistella tyypillisesti konservatiivista toimialaa, käyttää hyväksi uusinta teknologiaa sekä tehostaa vallitsevia työtapoja liittyen toimintasegmenttiimme. Perustajilla on taustallaan vahva osaaminen kiinteistövarainhoidon, -transaktioiden sekä -arvioinnin parista. Tutustu osakkaisiin ja yritykseen paremmin: www.reagle.fi.

Me etsimme sitä kuuluisaa ”hyvää tyyppiä” kolmanneksi pyöräksi, täydentämään meidän kaksikkoa. Meidän aika menee pääosin asiakkaiden kanssa tapaamisissa tai toimistolla puhelin korvalla kontaktoiden uusia prospekteja. Tästä johtuen tarvitsemme tiimiin uuden jäsenen, joka ottaa hoidettavakseen toimeksiantoihin liittyviä taustaselvityksiä, markkina-analyysejä, myyntimateriaalien laatimista, sekä myös yleisempiä hallinnollisia tehtäviä. Don’t worry, suurin osa hallinnollisista hommista on ulkoistettu, joten pöydällesi ei ole tulossa laskutusta tai kirjanpitoa. Me olemme joustavia työaikojesi suhteen, voit aloittaa osa-aikaisena, jos vielä opiskelet, mutta töitä riittää täysipäiväisellekin tekijälle.

Riippuen taustasi, työnimikkeesi tulee olemaan Analyst tai Associate. Tulet olemaan tiimissä todella tärkeä jäsen (kolmas pyörä oli vitsi). Roolisi tulee todennäköisesti muuttumaan, monipuolistumaan ja laajenemaan nopeallakin aikataululla sitä mukaa kun yritys kasvaa. Aktiivinen myyntityö tulee todennäköisesti myös osaksi työtäsi jo alkuvaiheessa. Etenemismahdollisuudet yrityksessä ovat erinomaiset, jopa osakkaaksi asti, mikäli kykyjä ja kunnianhimoa riittää.

Meidän toivelistamme:

•       Motivaatio (+ kokemus) – Olet kiinnostunut alasta ja haluat rakentaa työurasi kiinteistöalalla. Kaupallisten kiinteistöjen arvonmuodostumisen ymmärtäminen katsotaan eduksi ja jos sinulla on aiempaa työkokemusta kiinteistötransaktioihin liittyen, paikka on melkein sinun!
•       Tartut työhön oma-aloitteisesti ja olet itsenäinen ongelmanratkaisija, sekä pystyt tuottamaan korkealaatuista analyysiä sujuvasti, myös englanniksi.
•       Kunnianhimosi on hyvässä balanssissa nöyryyden kanssa; tavoitteesi ovat korkealla, mutta olet valmis tekemään myös ”perusduunia”.

Sinun toivelistasi:

•       Monipuoliset ja kiinnostavat työtehtävät.
•       Paljon vapautta ja vastuuta, ei sisäistä byrokratiaa.
•       Loistavat etenemismahdollisuudet.
•       Työympäristönä nyt pieni, mutta vauhdilla kasvava yritys.
•       Mahtavat tyypit työkavereina, pääset osaksi tiivistä tiimiä.
•       Toimisto ydinkeskustassa, erittäin mukavat puitteet.

Ruksasitko toivelistasi kaikki kohdat? Haluatko olla mukana muuttamassa kiinteistöalaa sekä rakentaa menestystarinaa Henrin ja Alexanderin kanssa? Lähetä CV:si, hakemuksesi sekä opintosuoritusote opinnoistasi viimeistään 10.9.2017 mennessä hakujärjestelmässä: https://apply.atalent.fi/reagle-analyst-associate-8-2017. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloitusajankohdan.

Reagle Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: www.reagle.fi/. Jos sinulla on tarkempia kysymyksiä tehtävästä, voit ottaa yhteyttä Henriin tai Alexanderiin puhelimitse. Jos emme vastaa, soita uudestaan.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Laura Isosomppi (+358 44 557 7737, laura.isosomppi(ät)atalent.fi). Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Reaglelle.

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.