Analyytikko – ProMan Oy, DL: 20.8.

Tyyppi: kokoaikainen, vakituinen
Suositusvuosikurssi: 4. vsk – valmistunut
Työaika: 37,5 h/vko
Työpaikan sijainti: Helsingin ydinkeskusta
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan (mielellään syyskuussa 2017)
Haku-DL: sunnuntai 20.8.

Kiinnostavatko monipuoliset tehtävät yrityskauppojen parissa? Haluatko päästä hyödyntämään analyyttistä osaamistasi arvonmäärityksissä ja ostajaehdokkaiden kartoittamisessa? Oletko vahva numeroiden kanssa ja nopea hahmottamaan asiakokonaisuuksia? ProMan etsii nyt joukkoonsa innokasta analyytikkoa Helsingin toimistoon! (opintojen loppuvaihe – valmistunut)

ProMan on yrityskauppoihin ja corporate finance -palveluiden tarjoamiseen erikoistunut yritys. ProMan toteuttaa yritysmyyntejä ja -ostoja ja toimii neuvonantajana yrityskauppaan liittyvissä kysymyksissä. ProMan toimii kansainvälisesti ja on osa maailmanlaajuista IMAP -yrityskauppaorganisaatiota.

ProMan etsii tiiviiseen tiimiinsä dynaamista ja oma-aloitteista analyytikkoa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Analyytikkona työtehtäviisi kuuluu muun muassa hoitaa yrityskauppojen arvonmääritystä, kartoittaa ja analysoida ostajaehdokkaita, laatia markkinointi- ja myyntimateriaaleja sekä suorittaa LBO-mallinnusta. Lisäksi pääset osallistumaan potentiaalisten ostajien tarjousten analysointiin ja vertailuun sekä due diligence -prosessin järjestelyihin ja materiaalien keräämiseen. Tässä tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä yritysjärjestelyiden eri osapuolten ja kansainvälisen IMAP-organisaation kanssa.

Edellytämme sinulta:

• Erinomaisesti suoritettuja, relevantteja korkeakouluopintoja (esim. rahoitus/tuotantotalous)
• Strukturoitua ongelmanratkaisukykyä, vahvaa numeroiden lukutaitoa ja kykyä hahmottaa nopeasti olennaisia asiakokonaisuuksia
• Ymmärrystä yritysten tuloslaskelmista ja taseista sekä osaamista taloudellisen mallintamisen parista
• Aiempaa näyttöä analyyttisesta toiminnasta ja kvantitatiivisista analyyseistä (esim. työkokemuksen, harjoittelun tai opintoprojektien kautta)
• Erinomaisia Excel- ja PowerPoint-taitoja
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti

Eduksi katsomme:

• Hyvät ruotsin kielen taidot
• Töiden tai opintojen kautta kerrytetyn kansainvälisen kokemuksen

Tarjoamme sinulle:

• Mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa yrityskauppaprosesseissa
• Näköalapaikan yritysjärjestelyiden maailmaan kansainvälisessä työympäristössä
• Tilaisuuden oppia ja kehittyä vastuullisten ja itsenäisten tehtävien myötä urallasi eteenpäin

Innostuitko tästä mahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja opintosuoritusotteesi viimeistään sunnuntaina 20.8. täällä: https://apply.atalent.fi/proman-oy-analyytikko-8-2017.
Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja milloin pystyisit aloittamaan tehtävässä.

ProManista voit lukea lisää osoitteessa www.proman.fi . Työehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa ProManilta Mikko Sistonen (+358 50 593 7303) pe 11.8. klo 15-16, ma 14.8. klo 15-16 ja ke 16.8. klo 9-10. Hakuprosessista kertoo lisää aTalent Recruitingin Mia Simonen (+358 50 466 4639, mia.simonen@atalent.fi).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.