Budjetoinnin ja raportoinnin konsultti – Azets, DL: 13.8.

Tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen
Suositusvuosikurssi: Opintojen loppuvaihe- valmistunut, relevanttia työkokemusta
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Elielinaukio, Helsinki
Haku-DL: Sunnuntai 13.8.2017

Kiinnostavatko numerot ja liiketoiminnan tunnusluvut? Tule konsultiksi Pohjoismaiden johtavalle taloushallinnon, HR-palveluiden sekä palkanlaskennan tarjoajalle! Azets etsii nyt proaktiivista taloushallinnon konsulttia taloussuunnittelun, raportoinnin ja budjetoinnin asiantuntijatehtäviin Helsingin ydinkeskustaan! (opintojen loppuvaihe-valmistunut)

Visma Services Oy, Visma Employee Management Oy ja Virvo Oy ovat nyt Azets. Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa. Azets-konsernissa on noin 2500 työntekijää ja vuonna liikevaihto vuonna 2016 oli noin 239 miljoonaa euroa. Azetsilla työskentelee Suomessa yli 550 henkilöä 17 paikkakunnalla.

Azets etsii nyt innokasta taloushallinnon konsulttia taloussuunnittelun, raportoinnin ja budjetoinnin asiantuntijatehtäviin. Tehtävässä pääset luomaan omaan vastuualueeseesi liittyviä toiminnallisia ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin, hyödyntäen uusimpia verkkopohjaisia työkalujamme. Pääset kohtaamaan asiakkaitamme ja ylittämään heidän odotukset asiantuntijuudella ja tekemisen asenteella. Roolissa pääset myös yhdistämään liiketoimintaymmärrystä sekä teknistä osaamistasi osana kunnianhimoista, nopealiikkeistä ja aikaansaavaa konsulttitiimiä! Tehtävä on mahdollista räätälöidä valitun henkilön osaamistason mukaan, joten se sopii kehittymishaluiselle ja loistavalla asenteella varustetulle uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle sekä kokeneemmalle tekijälle.

Tehtävässä:

 • Vastaat asiakkaidemme raportoinnin ja budjetoinnin ratkaisujen suunnittelusta sekä käytännön toteutuksesta osana taloushallinnon järjestelmien käyttöönottoprojekteja
 • Vastaat asiakkaidemme koulutuksista, järjestelmätuesta ja neuvonnasta yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa
 • Toimit verkkopohjaisten raportoinnin ja budjetoinnin työkalujemme pääkäyttäjänä
 • Toimit tarvittaessa myynnin asiantuntijatukena
 • Olet oman vastuualueesi yhteyshenkilö asiakasyrityksillemme
 • Osallistut aktiivisesti prosessiemme kehitykseen muun tiimin kanssa, ja yhteistyöhön tuotekehitysyksikön kanssa

Sinulta odotamme:

 • Kiinnostusta taloushallinnon, raportoinnin ja budjetoinnin järjestelmien monipuoliseen hyödyntämiseen, ja asiakaskohtaisten ratkaisujen räätälöimiseen
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esim. kauppatieteellinen
 • Aiempaa työkokemusta laskentatoimen tai raportoinnin ja budjetoinnin osa-alueilta
 • Kykyä tunnistaa ongelmakohtia ja löytää niihin ratkaisuja
 • Kykyä toimia tiimin jäsenenä asiakasprojekteissa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen osaaminen luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle hyvien työsuhde-etujen lisäksi mahdollisuuden kehittyä raportoinnin ja ennustamisen huippuammattilaiseksi, sekä osaavan tiimin tuen haastavissa tehtävissä. Toimipisteemme sijaitsee Elielinaukiolla aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Tutustu tulevaan kollegaasi Emiliaan ja lue hänen ajatuksistaan tästä tehtävästä sekä Azetsista täältä: https://www.azets.fi/konsultiksi/

Mikäli olet etsimämme tekijä, lähetä viimeistään sunnuntaina 13.8.2017 CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen tänne: https://apply.atalent.fi/azets-budjetoinnin-ja-raportoinnin-konsultti-8-2017. Jos mahdollista toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Huomioithan, että etenemme haastatteluihin jo hakuajalla, joten haethan pikimmiten! Tässä tehtävässä työsopimus tehdään suoraan Azetsin kanssa.

Yrityksestä voi lukea lisää osoitteessa https: http://azets.fi. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Noora Markoff (+358 405928993, noora.markoff[at]atalent.fi)

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.