Growth Evangelist – Inderes, DL: 20.8.

Tyyppi: Täysipäiväinen, Vakituinen
Toivottu tausta: Opintojen loppuvaihe – Valmistunut
Toivottu aloitusajankohta: Syyskuu 2017, mahdollisimman pian
Työpaikan sijainti: Itämerentori 2, 00180 Helsinki
Haku-DL: Su 20.8.2017

Inderes on vuonna 2009 perustettu osaketutkimukseen keskittynyt analyysiyhtiö. Inderesin tavoitteena on edistää pääomamarkkinoiden toimintaa toimimalla informaatiolinkkinä yritysten ja sijoittajien välillä.
Inderesin digitiimin Verneri ja Yu etsivät nyt uutta itseohjautuvaa, kunnianhimoista ja korporaatiovastaista työkaveria. Tsekkaa Vernerin ja Yun rekryvideo alta ja hae pian!

https://www.youtube.com/watch?v=FzFHK14r-ZM

Muistin virkistykseksi:

Työtehtäväsi sisältävät ensisijaisesti tapahtumien organisointia, liiketoiminnan kehittämistä ja toimivuuden varmistamista tulevaisuudessa sekä sisällöntuotantoa sosiaaliseen mediaan. Lisäksi olet vastuussa digitaalisten asiakkaiden hankinnasta. Työssäsi pääset myös tapaamaan ja haastattelemaan eri yhtiöiden toimitusjohtajia ja analyytikkoja, jonka vuoksi sosiaaliset taidot ovat tärkeässä osassa. Työnkuvasi on hyvin joustava ja muokkautuu omien intressiesi ja ideoidesi pohjalta.

Etsimällämme tyypillä on tuntemusta osakemarkkinoista esimerkiksi oman harrastuneisuuden kautta, osaamista digitaalisen presenssin rakentamisesta sekä itseohjautuvaa ja päämäärätietoista asennetta. Toivomme, että puhut sujuvasti suomea, olet sosiaalisesti rohkea sekä siedät epävarmuutta ja nautit jatkuvasta muutoksesta. Suureksi eduksi luemme erinomaiset ”näyttelytaidot”sekä osaamisen Adobe Premiere -ohjelmista.

Vastavuoroisesti Verneri ja Yu tarjoavat sinulle joustavan työpaikan maailman parhaassa digitiimissä, jossa hullut ideat ja epäonnistumiset ovat arkipäivää! Jos haluat liittyä osaksi edelläkäyvää ja nopeasti kasvavaa Inderesiä, jossa pääset aidosti pääkallopaikalle muokkamaan alaa, niin ei muuta kuin kädet multaan ja menoks!

Kuulostaako liian hyvältä? Sitä se onkin, joten lähetäthän CV:si ja lyhyen kirjoitelman (max. 1 sivu) siitä, miten sijoitusmaailma muuttuu lähitulevaisuudessa mahdollisimman pian täällä: https://apply.atalent.fi/inderes-growth-evangelist-8-2017 . Tässä haussa emme tarvitse virallista hakemuskirjettä, vaan hakemuksena toimii lyhyt kirjoitelma sekä kolmen minuutin pitch aiheesta miksi osake X on hyvä (tai huono) sijoitus riittävät. Lyhyen videon voit lähettää meille parhaaksi katsomallasi tavalla (esim. youtube, vimeo, google drive tai vaikkapa whatsapp).

Lisätietoja Inderesistä saat osoitteesta https://www.inderes.fi. Tehtävästä lisätietoja antaa whatsappin välityksellä Verneri Pulkkinen (045 218 8690) ja Yu Gong (050 500 0093) sekä hakuprosessista aTalentin Recruitment Manager Mia Paatsalo (050 4680 610, mia.paatsalo[at]atalent.fi).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.