IT-koordinaattori – Heinon Tukku Oy, DL: 29.8.

Tyyppi: Täysipäiväinen, Vakituinen
Toivottu tausta: Opintojen loppuvaihe – Valmistunut
Toivottu aloitusajankohta: Syyskuu 2017, neuvoteltavissa
Työpaikan sijainti: Orionintie 18-22, 02200 Espoo
Haku-DL: 29.8.2017

Heinon Tukku Oy on valtakunnallisesti toimiva vuonna 1899 perustettu perheyritys, joka tarjoaa täyden päivittäistavaravalikoiman tukkupalvelua FoodService -toimijoille. Jo viiden sukupolven ja yli sadan vuoden ajan on Heinoa vienyt eteenpäin vahva yrittäjähenki. Heino toimii tuloksekkaasti panostaen laatuun niin asiakkaille, henkilöstölle kuin ympäristöllekkin. Heino-konserniin kuuluu lisäksi alkoholituotteiden maahantuoja Uniq Drinks Finland Oy sekä viime aikoina suosiotaan kasvattanut laadukkaaseen ja aitoon ruokaan panostava  Anton & Anton Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 250m€ ja henkilöstön lukumäärä 450.

Vakavarainen perheyritys, Heinon Tukku Oy, etsii nyt reipasta, avointa ja organisointikykyistä IT-koordinaattoria vastaamaan monipuolisista, operatiivisista IT-tehtäväkokonaisuuksista. Tässä tehtävässä vastuullasi ovat perus-IT-palveluiden toimivuuden varmistaminen sekä IT-ratkaisujen ylläpito. Lisäksi vastaat omalta osaltasi toimittajahallinnasta, hoidat palveluseurantaa sekä kehität jatkuvasti palveluita ja ratkot ongelmia. Vauhdikkaat työpäiväsi koostuvat päivittäisistä operatiivisista tehtävistä kattaen muun muassa työasemien tilaamisen ja validoinnin, laitevalinnat, huoltotoimenpiteet sekä liittymien hallinnoinnin. Tehtävässäsi pääset avustamaan neljän hengen tiimiäsi muun muassa projekti-, palvelu-, ja palvelinhallinnassa. Työnkuvasi koostuu lisäksi monipuolisesti erilaisista IT-infran tehtävistä sekä loppukäyttäjien tukemisesta.

Olet etsimämme henkilö, jos olet itseohjautuva, ja asiakaspalveluhenkinen työntekijä, joka saattaa asiat huolellisesti loppuun etkä pelkää vauhdikasta arkea. Toivomme sinun olevan tehokas ja joustava tiimipelaaja, joka pyrkii alati löytämään ratkaisun ongelmiin ja työskentelee tehokkaasti paineen alla. Lisäksi edellytämme sinulta erinomaisia kirjallisia ja suullisia taitoja sekä suomeksi että englanniksi, sillä tässä tehtävässä pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä henkilöstön ja palveluiden toimittajien kanssa. Mikäli tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, haethan paikkaa pian!

Edellytämme:

–          Soveltuvaa IT- alan koulutustaustaa
–          Osaamista Microsoft työkaluista ja ympäristöistä mm. Office 365:sta sekä AD ympäristöstä
–          Osaamista palvelin- ja verkkoympäristöjen perushallinnasta
–          Kykyä ymmärtää ja tuottaa teknistä dokumentaatiota
–          B- ajokorttia

Eduksi luemme:

–          SAP -osaamisen ja aiemman kokemuksen verkkokaupoista ja kassajärjestelmistä
–          Retail/ Whole sales liiketoiminnan tuntemuksen

Heinon Tukku Oy tarjoaa:

–          Monipuolisen työnkuvan
–          Mukavan työyhteisön ja pienen tiimin, jossa osaamistasi tuetaan aidosti
–          Joustavat työmahdollisuudet
–          Kattavat henkilöstöedut (mm. työterveyshuolto, liikuntasetelit, henkilökunta-alennukset)

Oletko etsimämme ratkaisukeskeinen, asiakaspalveluhenkinen ja positiivinen IT-koordinaattori? Mikäli tunnistat itsesi, haethan pian!  Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.8.2017 mennessä täältä:  https://apply.atalent.fi/heinon-tukku-oy-it-koordinaattori-8-2017. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä milloin pystyisit aloittamaan.

Yritykseen voit tutustua osoitteessa: http://heinontukku.fi/ . Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Mia Paatsalolta (mia.paatsalo[ät]atalent.fi, 050 4680 610).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.