Johdon assistentti – Diktamen Oy, DL: 3.9.

Tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen
Suositusvuosikurssi: Opintojen loppuvaihe – työelämässä
Työaika: Täysipäiväinen
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Työpaikan sijainti: Ruoholahti, Helsinki
Haku-DL: 3.9.2017Diktamen Oy on vuodesta 2007 lähtien tarjonnut korkealaatuisia ratkaisuja potilastiedon tuottamiseen. Kokenut henkilöstömme sekä uudet innovatiiviset menetelmät ovat avainasemassa palveluidemme kehittämisessä. Diktamen-järjestelmä ja sanelunpurkupalvelu on kehitetty yhteistyössä Suomen suurimpien kuntien, sairaanhoitopiirien ja johtavien terveyspalveluyritysten kanssa. Palveluitamme hyödyntää Suomessa ja kansainvälisesti jo yli 200 asiakastoimipistettä ja järjestelmällämme on yli 13 000 aktiivista käyttäjää.

Haemme nyt Diktamenille positiivista, energistä ja toimeen tarttuvaa Johdon Assistenttia. Tässä tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti johdon sinulle asettamiin tehtäviin. Keskeisiä tehtäviä tässä roolissa ovat mm. taloushallinnon tukitehtävät (esimerkiksi myyntilaskutus ja palkanlaskenta-aineistojen koordinointi tilitoimistolle käsiteltäväksi), yrityksen sisäinen viestintä, avustavat hr-tehtävät, rekrytointiprossesseihin osallistuminen sekä yleiset toimistotehtävät. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa. Tämä tehtävä on loistava mahdollisuus kehittää osaamistasi monipuolisesti!

Hakijalta edellytetään:

•       Aiempaa kokemusta vastaavista johtoa tukevista työtehtävistä

•       Huolellista ja järjestelmällistä työotetta sekä numerotarkkuutta

•       Proaktiivista asennetta ja joustavuutta

•       Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista

•       Hyviä it-taitoja ja Excel-osaamista

Tarjoamme sinulle:

 •         Vakituisen työpaikan ja motivoivan ja nuorekkaan työyhteisön tuen

•         Toimistotilat hyvien kulkuyhteyksien päässä Ruoholahdessa

•         Mahdollisuuden kehittyä moniosaajaksi, jollet jo sitä ole!

•         Monipuoliset työtehtävät, joissa voit kehittyä osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi pdf-tiedostoina viimeistään 3.9.2017 täällä https://apply.atalent.fi/diktamen-oy-johdon-assistentti-8-2017. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Lisää Diktamenista voit lukea täältä: https://info.diktamen.com/. Lisätietoja työtehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa Recruitment Manager Hanna Väisänen (+358 405845425, hanna.vaisanen[ät]atalent.fi).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.