Junior Account Manager – Ymon, DL: 3.9.

Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe – valmistunut
Toivottu aloituspäivämäärä: Syys/lokakuu 2017
Työaika: 37,5 h/vko
Sijainti: Vantaa
Haku-DL: 3.9.2017

Ymon Oy on vuonna 2003 perustettu tietoliikenteeseen ja tietoturvaan erikoistunut asiantuntijayritys. Yhdistämme Suomen johtavan tietoliikenneosaamisen korkeatasoiseen tietoturvaosaamiseen. Asiakkaamme ovat suomalaisia keskisuuria tai suuria yrityksiä (mm. Suomen Pankki, UPM, A-Katsastus ja HSY), joiden liiketoiminnassa tietoteknisillä ratkaisuilla on merkittävä rooli. Toimimme asiakaslähtöisesti ja räätälöimme ratkaisumme asiakkaan tarpeet huomioiden. Ymonilla on palveluksessaan noin 20 henkilöä. Toimipisteet ovat Vantaalla ja Kajaanissa.

Ymon hakee nyt oppimisnälkäistä Junior Account Manageria tietoverkko- ja tietoturvaratkaisujen myynnin pariin! Junior Account Managerin roolissa vastaat oman asiakasportfoliosi rakentamisesta ja hallinnasta. Työpäiväsi sisältävät mm. asiakastapaamisten sopimista puhelimitse, asiakastapaamisissa käymistä teknisten asiantuntijoiden kanssa, myyntineuvotteluita sekä asiakassuhteiden kehittämistä. Oman kiinnostuksesi mukaan voit myös avustaa esimerkiksi markkinointikampanjoiden ja tapahtumien suunnittelussa sekä blogitekstien kirjoittamisessa.

Tässä tehtävässä menestyäksesi olet oppimisnälkäinen ja IT-alasta kiinnostunut tekijä, joka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin! Kenties sinulla on jo hieman aiempaa kokemusta myyntitehtävistä mutta sitäkin tärkeämpänä pidämme motivaatiotasi ja potentiaaliasi kasvaa alan huippuosaajaksi. Ymon tarjoaa sinulle tilaisuuden rakentaa vahva pohja myyntiurallesi ja kehitystäsi tukevatkin yrityksen myyntitiimin kolme muuta jäsentä.

Odotamme:

  • Motivaatiota kehittyä ratkaisumyynnin ammattilaiseksi IT-alalla
  • Aiempaa kokemusta myyntitehtävistä tai asiakasrajapinnassa työskentelystä
  • Oppimishalua ja rohkeutta heittäytyä uusiin tilanteisiin
  • Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupallinen, teknillinen)
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi luemme:

  • Aiemman kokemuksen myyntityöstä
  • Ymmärryksen tietotekniikasta

Ymon tarjoaa:

  • Tilaisuuden kehittyä ratkaisumyynnin huippuosaajaksi nopeasti kasvavalla alalla
  • Asiantuntevan ja kannustavan tiimin tuen kehityksellesi matalahierarkisessa organisaatiossa
  • Kilpailukykyisen pohjapalkan ja kannustavan palkkamallin

Voisitko sinä olla Ymonin uusi Junior Account Manager? Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetäthän hakemuksesi viimeistään 3.9.2017 tänne: https://apply.atalent.fi/ymon-junior-account-manager-8-2017 . Kerrothan hakemuksessasi itsellesi parhaiten sopivan aloitusajankohdan sekä palkkatoiveesi. Pyydämme sinua toimittamaan hakudokumenttisi PDF-muodossa.

Ymonista voit lukea lisää osoitteessa http://ymon.fi/ Tehtävästä kertoo lisää Pasi Yliluoma (+358 40 515 8725, pasi.yliluoma[at]ymon.fi). Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Recruitment Manager Emma Toivola (+358 50 304 5809, emma.toivola[at]atalent.fi).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.