Junior Analyst – Verkkokauppa.com, DL: 14.8.

Tyyppi: Määräaikainen, Täysipäiväinen
Työaika: Täysipäiväinen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe – Valmistunut
Sijainti: Jätkäsaari, Helsinki
Aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, syyskuun alussa
Haun deadline: 14.08.2017

Työpaikan kuvaus:

Verkkokauppa.com on Suomen tunnetuin ja vierailluin verkossa toimiva suomalainen vähittäiskauppa, jonka tavoitteena on olla asiakkailleen todennäköisesti aina halvempi paikka tehdä ostoksia. Yhtiö myy tietotekniikkaa, viihde-elektroniikkaa, lelu-, peli- urheilu- ja lastenhoitotuotteita sekä asennuspalveluita verkkokaupan, Helsingin, Pirkkalan ja Oulun myymälöiden sekä 2500 noutopisteen (Postin ja Matkahuollon noutopisteet) kautta. Yhtiö on perustettu 1992 ja sen pääkonttori sijaitsee Jätkäsaaressa, Helsingissä. Verkkokauppa.com on listattu NASDAQ OMX First North Finland -markkinapaikalle ja sen palveluksessa työskentelee yli 550 työntekijää.

Verkkokauppa.com etsii nyt Junior Analystiä kasvamaan kokeneemman analyytikomme työparina. Tehtävässä pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja ylläpitämään liiketoiminnan kehitystä tukevia analyysityökaluja esimerkiksi hintaoptimoinnin ja varasto-optimoinnin projektien parissa. Pääset tehtävissäsi alkuun mentorin ohjauksella ja osaamisesi karttuessa sinulla on myös mahdollisuus ottaa itsenäisesti vastuuta projektien toteuttamisesta. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä organisaatiomme muiden osaajien, kuten esimerkiksi järjestelmäkehityksen kanssa.

Tehtävä on vuoden määräaikainen työsuhde hintaoptimointiprojektin ajaksi, jonka jälkeen työsuhde on mahdollista vakinaistaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista ongelmanratkaisukykyä sekä innostusta vaikuttaa liiketoiminnan kehitykseen tilastotieteen ja matematiikan menetelmiä soveltaen. Toivomme, että sinulla on myös motivaatiota, aitoa innostusta ja kunnianhimoa kehittää omaa osaamistasi analytiikan parissa!

Hakijalta edellytetään:

 • Matemaattisten ja tilastotieteellisten menetelmien perustason ymmärrystä
 • Aikaisempaa ohjelmointikokemusta (R, SQL) esimerkiksi opintojen tai vapaa-ajan projektien kautta
 • Kiinnostusta kaupan alaa kohtaan
 • Ongelmanratkaisykykyä sekä innostusta kehittää toimivia työkaluja pysyvän hyödyn saavuttamiseksi
 • Kykyä visualisoida ja raportoida tuloksia sekä laatia yhteenvetoja
 • Aktiivista asennetta ja motivaatiota oman osaamisen kehittämiseen
 • Suomen kielen osaamista

Eduksi luetaan:

 • Kokemus aikasarja-analyyseistä tai optimoinnista
 • Versionhallinnan työkalujen tuntemus
 • PHP-ohjelmoinnin osaaminen

Tarjoamme sinulle:

 • Mentoroinnin analyytikoltamme, jolla on vankka kokemus analytiikasta sekä ohjelmoinnista
 • Mahdollisuuden vaikuttaa yrityksen tulokseen oman työsi kautta
 • Hyvät työsuhde-edut, sisältäen erinomaiset henkilökunta-alennukset Verkkokauppa.comin tuotteista
 • Loistavat oppimismahdollisuudet, sekä mahdollisuuksia laajentaa osaamista ja kehittyä uralla pitkälläkin aikavälillä

Mahdollisuuden lopputyön tekemiseen projekteihimme liittyen

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä CV:si ja hakemuksesi pdf-tiedostoina mahdollisimman pian, mutta viimeistään 14.8. täällä https://apply.atalent.fi/verkkokauppacom-junior-analyst-7-2017. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisää Verkkokauppa.comista voit lukea täältä: https://www.verkkokauppa.com/. Lisätietoja työtehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa Recruitment Manager Hanna Väisänen (+358 405845425, hanna.vaisanen[at]atalent.fi).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.