Junior Sales Consultant – Retime Oy, DL: 15.8.

Tyyppi: Täysipäiväinen/osa-aikainen, vakituinen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe/joustava opintovaihe
Toivottu aloituspäivämäärä: Elo-syyskuu 2017, sopimuksen mukaan
Työaika: Neuvoteltavissa
Sijainti: Punavuori, Helsinki
Haku-DL: 15.8.2017

Retime on digitaaliseen markkinoinnin suunnittelutoimisto, joka auttaa yrityksiä kasvattamaan liiketoimintaa digitaalisissa kanavissa yhdistämällä osaamisen, strategisen suunnittelun, luovuuden, datan ja teknologian. Retimen kasvava tiimi työllistää tällä hetkellä 6 henkilöä.

Haemme tiimiimme erittäin motivoitunutta ja alasta innostunutta myynnin henkilöä, jolla on halua kasvaa huippu-osaajaksi. Arvostamme itsenäistä työtehtäviin suhtautumista, englannin kielen taitoa, hieman jo aiempaa kokemus myynnistä, sekä media- tai markkinointialalta on etu. Toimit hyvin ryhmässä ja työskentelet rohkeasti asiakkaiden kanssa. Tutustu meihin osoitteessa www.retime.fi

Retime hakee nyt tiimiinsä kehittymishaluista Junior Sales Consultantia! Junior Sales Consultantin roolissa toimit myynnin tuen tehtävissä: prospektoit, buukkaat tapaamisia, avustat tarjousten laatimisessa sekä työstät myyntimateriaaleja. Käyt asiakastapaamisissa asiakkuuden luonteesta riippuen yksin tai kokeneemman myyjän kanssa. Retimella pääset rakentamaan vahvan pohjan myyntiurallesi kannustavassa ympäristössä!

Tehtävässä menestyäksesi olet oppimisnälkäinen ja sinnikäs henkilö. Sinun ei tarvitse olla valmis tekijä, vaan ennen kaikkea etsimme potentiaalia ja halua rakentaa itsellesi asiakkuusjohtajan paikkaa. Sinulla on kaupallinen mentaliteetti, viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja uskallat rohkeasti heittäytyä uusiin tilanteisiin.

Odotamme:

  • Motivaatiota kehittyä myyntityön ammattilaiseksi
  • Oma-aloitteista asennetta ja oppimishalua
  • Soveltuvia alan opintoja yliopistosta tai ammattikorkeakoulusta (esim. kaupallinen, teknillinen)
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi luemme:

  • Aiemman kokemuksen myyntityöstä
  • Osaamisen Google AdWordsista

Retime tarjoaa:

  • Tilaisuuden kehittyä myyntityön ammattilaiseksi jatkuvasti muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä
  • Pienen yrityksen joustavuuden ja vapaamuotoisuuden tekemisessä
  • Motivoituneen ja kannustavan tiimin tuen
  • Kilpailukykyisen pohjapalkan ja kannustavan palkkamallin

Olisitko sinä Retimen uusi Junior Sales Consultant? Jos vastauksesi on kyllä, lähetäthän hakemuksesi viimeistään 15.8.2017 tänne: https://apply.atalent.fi/retime-oy-junior-sales-consultant-8-2017. Kerrothan hakemuksessasi itsellesi parhaiten sopivan aloitusajankohdan sekä palkkatoiveesi. Pyydämme sinua toimittamaan hakudokumenttisi PDF-muodossa.

Retimesta voit lukea lisää osoitteessa http://www.retimeadvertising.com/ Tehtävästä kertoo lisää Pasi Bruun (+358 40 515 2626, pasi.bruun[at]retimeadvertising.com) Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Recruitment Manager Emma Toivola (+358 50 304 5809, emma.toivola[at]atalent.fi).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.