Kehitysasiantuntija, liiketoimintaprosessit ja sovellukset – Espoon Asunnot Oy, DL: 6.9.

Tyyppi: Täyspäiväinen, vakituinen
Soveltuva tausta: Opintojen loppuvaihe – muutama vuosi työkokemusta
Toivottu aloituspäivämäärä: Pikimmiten, sopimuksen mukaan
Haku DL: ke 6.9.2017
Sijainti: Upseerinkatu 3 B, Espoo

Espoon Asunnot on tuttu toimija monelle espoolaiselle. Yhtiö omistaa reilut 15 000 asuntoa eri puolilla Espoota, ja niissä asuu noin 30 000 espoolaista. Sen tehtävänä on tarjota koteja –ei tuottaa voittoa tai jakaa osinkoa. Se tarkoittaa, että vuokrista koituvat tulot päätyvät takaisin asukkaille, kun taloja, pihoja ja muuta asumisympäristöä kunnostetaan, korjataan ja ylläpidetään. Espoon Asunnot on mukava työyhteisö yli sadalle asumisen, rakennuttamisen ja kiinteistöalan ammattilaiselle, jotka osaavat ja tuntevat sekä rakentamiseen että asumiseen liittyvät asiat.

Espoon Asunnot Oy etsii nyt hyvällä asenteella ja erinomaisilla vuorovaikutustaidoilla varustettua kehitysasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä tavoitteenasi on auttaa tulevan tiimisi kanssa organisaatiotamme toimimaan entistä paremmin asiakkaidemme hyväksi. Tehtävä sopii oppimishaluiselle ja oma-aloitteiselle uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle tai jo muutaman vuoden työelämässä olleelle tekijälle.

Pääset mukaan järjestelmien ja toimintatapojen kehittämis- , testaus- ja käyttöönottohankkeisiin. Toimit useiden teknisten sovellusten pääkäyttäjänä ja muun henkilöstömme tukena sovellusten käytössä. Pääset pitämään henkilöstölle käyttäjäkoulutuksia ja toimit yhteyshenkilönä palveluntoimittajien suuntaan. Aluksi työn painopiste tulee suuntautumaan yleiseen kehittämiseen ja kouluttamiseen mutta osaamisesi kasvaessa pääset mukaan vahvemmin uusien järjestelmien ja toimintatapojen kehittämistehtäviin. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan sinulla on myös mahdollisuus päästä mukaan kilpailutuksiin ja/tai tietosuojan ja tietoturvan kartoittamiseen ja kehittämiseen liittyvään laajaan projektiin.

Persoonana olet avoin ja ihmisläheinen. Nautit ongelmanratkaisusta ja useista samanaikaisista projekteista. Henkilöstömme suuntaan toimit innostavasti ja työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja pitkäjänteinen.

Sinulta odotamme:

 • Soveltuvaa korkeakoulutustaustaa (tekninen/ kaupallinen)
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkisyyttä
 • Erinomaisia MS Office-ohjelmien taitoja
 • Vahvoja tietoteknisiä taitoja ja kykyä sisäistää uusia järjestelmiä vaivattomasti
 • Liiketoimintalähtöistä ajattelua
 • Aikaisempaa relevanttia kokemusta esimerkiksi liiketoiminnan tukitehtävistä
 • Sujuvaa suomenkielen taitoa

 

Eduksi luetaan:

 • Aikaisempi kokemus dokumenttienhallintajärjestelmistä
 • Kiinteistöalan tuntemus

Espoon Asunnot tarjoaa:

 • Mahdollisuuden päästä vaikuttamaan siihen, että espoolaiset voivat jatkossakin asua kodikkaasti ja kohtuuhintaisesti
 • Monipuolisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden päästä mukaan merkittäviin kehityshankkeisiin, joissa hyödynnetään nykyaikaisia teknisiä ratkaisuja
 • Mukavan ja auttavaisen työyhteisön, johon on helppo liittyä

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Lähetä PDF-muotoinen hakemuksesi ja CV:si viimeistään keskiviikkona 6.9.2017 tänne: https://apply.atalent.fi/espoon-asunnot-oy-kehitysasiantuntija-liiketoimintaprosessit-ja-sovellukset-8-2017. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi sekä ensimmäisen mahdollisen aloitusajankohtasi.

Lisätietoja tehtävästä tarjoaa aTalentin Noora Markoff (+358 405928993, noora.markoff[at]atalent.fi]. Espoon Asunnot Oy:hyn voit tutustua tarkemmin osoitteessa https://espoonasunnot.fi.

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.