Kisälli veroneuvontapalveluihin – PwC; DL: 10.9.

Tyyppi: osa-aikainen, määräaikainen
Soveltuva tausta: mielellään vähintään 3-4 vuoden kauppa-tai oikeustieteen opinnot tehtynä
Toivottu aloituspäivämäärä: sovittavissa, mielellään kuitenkin mahdollisimman pian
Haku DL: 10.9.2017
Sijainti: Tampere

Haemme harjoittelijaksi eli kisälliksi reipasta, aktiivista ja analyyttistä verotuksesta kiinnostunutta kauppa- tai oikeustieteen opiskelijaa. Harjoittelupaikkana on PwC:n Tampereen toimisto, alkamisajankohta sovitaan tapauskohtaisesti. Harjoittelijan työ muodostuu pääasiassa arvonlisäverotuksen tehtävissä avustamisesta. Tarvittaessa työnkuvaan voi kuulua myös muihin verolajeihin liittyviä tehtäviä.

Kisällinä pääset tekemään erityyppisiä ja -tasoisia tehtäviä, kuten tiedonhankintaa, muistioiden, veroilmoitusten, hakemusten ja esitysten laadintaa, käännöstöitä ja yhteydenpitoa PwC-ketjun ulkomaisten toimistojen kanssa. Tämän lisäksi pääset kehittymään tulevaisuuden ammattilaiseksi osana asiantuntijatiimiä sekä työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaiden ja työtehtävien parissa.

Toivomme, että

  • sinulla on tehtynä vähintään 3-4 vuoden kauppa-tai oikeustieteen opinnot
  • sinulla on reipas, aktiivinen ja analyyttinen ote työskentelyyn
  • sopeudut nopeasti osaksi uutta tiimiä ja uudenlaisia työtehtäviä
  • hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti, ruotsin kielen taito on etu.

Tarjoamme välittävän ja joustavan työympäristön sekä mahtavat työkaverit, joilta saat tukea ja apua tiukan paikan tullen.

Haku on käynnissä 10.9.2017 saakka. Käynnistämme haastattelut kuitenkin jo hakuajan aikana, joten nopeus on valttia. Luethan hakuohjeet huolella ennen hakemuksen lähettämistä ja muista tehdä myös kykytehtävät hakemuksen jättämisen yhteydessä.

Hae täältä!

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.