Kundservice specialist – Tieto Estonia, DL: 6.9.

Typ: Heltidsarbete, anställning tillsvidare
Arbetstid: 37,5 timmar i veckan
Lämplig bakgrund: Flexibel
Arbetet inleds: Enligt överenskommelse
Ansökningstiden går ut: 6.9.2017
Adress till arbetsplatsen: A. H. Tammsaare tee 47, Tallinn

Tieto vill vara Nordens ledande mjukvaru- och konsultbolag och den bästa partnern för sina kunder i förnyandet av affärsverksamhet. Tietos syfte är att gynnas av datacentrerade möjligheter och skapa värde med det till såväl individer, organisationer som samhället. Vi kombinerar global kunskap med lokal närvaro. Tietos huvudkontor ligger i Helsingfors, Finland och bolaget sysselsätter fler än 13 000 experter i över 20 länder

Tieto Estonias snabbt växande team söker nya svensktalande kundservice specialister för att stärka Tietos Service Desk i B2B kundtjänst i Tallinn!

Du erbjuder proaktivt och förstklassigt ICT-stöd åt nordiska kunder. Arbetet som kundservice specialist kräver god kommunikationsförmåga och flytande kunskaper på svenska. Tidigare erfarenhet inom kundservice och erfarenhet/intresse för IT-sektorn ses som meriterande men inte ett krav. I rollen erbjuds du ett omfattande introduktionsprogram då anställningsförhållandet börjar. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper – det viktigaste för oss är att du har en positiv attityd och att du vill betjäna kunderna på bästa möjliga sätt och försöka dig på något helt nytt!

Vi söker dig som har:

• Goda kunskaper i svenska och engelska (hela företagets interna kommunikation sker på engelska)
• En positiv attityd och lust att lära dig
• En lösningsdriven och kundorienterad inställning till arbetet
• Grundläggande datorkunskaper

Meriterande för tjänsten:

• Tidigare arbete i kundtjänst

Vad får du?

• Mångsidiga och utmanande arbetsuppgifter, samt ett omfattande introduktionsprogram
• En dynamisk och internationell arbetsmiljö i Tallinn
• Utvecklingsmöjligheter och vägar till nya roller inom Tieto
• Omfattande arbetsförmåner (bl.a. regelbundna hälsokontroller, telefon- och motion förmån)
• Konkurrenskraftig lön i Estland
• Hjälp och stöd med din flytt till Tallinn (bl.a. administrativa saker och boende)

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Tieto Estonia? Titta på den här videon https://www.youtube.com/watch?v=GCyRn2f0rdw. Kolla också Akus erfarenheter på https://www.youtube.com/watch?v=FLcKEXJIoSU. Du kan också läsa mer om Tieto på https://www.tieto.com/.

Låter det här som en intressant tjänst för dig? Då är du välkommen med din ansökan! Sök tjänsten senast 6.9.2017 genom att trycka på den här länken: https://apply.atalent.fi/tieto-estonia-kundservice-specialist-8-2017 och ladda upp ditt CV och personliga brev. Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Sök tjänsten redan idag!

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta Recruitment Manager Emma Toivola (finska/engelska: +358 50 304 5809, emma.toivola[at]atalent.fi).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.