Markkinointikoodinaattori – Asqella, DL: 10.9.

Tyyppi: Vakituinen
Tausta: Opintojen loppuvaihe – valmistunut
Työaika: Täysipäiväinen
Aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Sijainti: Kutomotie 18, Helsinki
Haun deadline: Su 10.9.

Kiinnostaako vastuullinen rooli markkinoinnin ja sisällöntuotannon parissa? Oletko oma-aloitteinen ja sosiaalisesti taitava tiimipelaaja, jota innostaa työskenteleminen modernin teknologian parissa kansainvälisillä markkinoilla? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla Asqellan etsimä markkinointikoordinaattori! (opintojen loppuvaihe – valmistunut)
Vauhdilla kasvava Asqella on nuori, kansainvälisessä omistuksessa oleva pk-yritys, joka tähtää maailmanlaajuiseen asiakaskuntaan ja merkittävään markkinaosuuteen henkilöskannausmarkkinoilla. Kasvava terrorismi ja lisääntynyt kansalaislevottomuus luovat markkinaa henkilöskannauksen uusille, innovatiivisille ratkaisuille. Henkilöskannauksessa käytettävä ARGON-alimillimetrikamera takaa turvallsuuden tulevaisuudessa ilman turvatarkastuspisteen hitautta ja epämukavuutta. ARGON ”näkee sen mitä silmä ei näe”.

Asqella etsii nyt markkinointikoordinaattoria! Tässä roolissa olet vastuussa yrityksen markkinnoinnista, joten tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä ja rohkeaa työotetta. Työtehtäviisi kuuluu muun muuassa mainosmateriaalien tuottamista, sisällöntuotantoa uutiskirjeeseen, nettisivuille ja sosiaalisen median kanaviin, koulutusten, asiakasvierailuiden ja demojen koordinointia, messuille osallistumista sekä viennin asiakirjojen tallettamista, raportointia ja seurantaa.

Toivomme sinun olevan työotteeltasi itsenäinen ja aikaansaava tiimipelaaja. Et pelkää tarttua uusiin työtehtäviin, vaan suhtaudut muuttuviin tilanteisiin ennakkoluulottomalla ja positiiivisella asenteella. Olet sosiaalisesti taitava ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Koska kyseessä on laaja tehtävänkuva, arvostamme visuaalista lahjakkuutta ja valokuvaus- ja kuvankäsittelytaitoa tai kokemusta nettisivujen ylläpidosta.

Saat rinnallesi kokeneen ja huumorintajuisen tiimin, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Toimimme vahvasti myös kansainvälisillä markkinoilla, joten edellytämme sinulta matkustusvalmiutta, joustavuutta ja erinomaista englannin kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Muiden kielien osaaminen lasketaan eduksi.

Asqella edellyttää:

• Relevanttia koulutustaustaa (pääaineena esim. markkinointi, viestintä)
• Itsenäistä ja joustavaa työotetta
• Hyviä sosiaalisia taitoja
• Matkustusvalmiutta
• Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi luetaan:

• Työkokemus markkinoinnin tehtävistä
• Muu kielitaito (esim. kiina, arabia, venäjä, espanja)

Asqella tarjoaa:

• Ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana toteuttamassa maailmanlaajuisesti uudenlaisinta, suomalaista huipputeknologian vientiä
• Monipuolisen ja vastuullisen roolin rennossa tiimissä
• Kattavat työsuhde-edut, kuten hyvin varustellun kuntosalin

Haluatko liittyä Asqellan tiimiin? Lähetä CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset työnäytteesi mieluiten pdf-tiedostoina viimeistään sunnuntaina 10.9.2017 tänne: https://apply.atalent.fi/asqella-markkinointikoordinaattori-8-2017 .

Lisää Asqellasta voit lukea täältä: https://asqella.com/ . Työtehtävästä ja hakuprosessista saat lisätietoa aTalentin Talent Coordinator Meeri Sarkkiselta (+358 504350511, meeri.sarkkinen@atalent.fi) .

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.