Myyntiassistentti (osa-aikainen) – Visma Megaflex Oy, DL: 6.9.

Suositusvuosikurssi: 1. – 4. vsk
Kesto: 23.12.2017 asti
Työaika: 15-20h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: mahdollisimman pian
Työpaikan sijainti: Nuijamiestentie 3, Helsinki
Haku-DL: 6.9.2017

Visma Megaflex Oy on SaaS-ohjelmistopalveluja sekä IoT-ratkaisuja tarjoava kulunhallinnan ja toimitilaturvallisuuden johtava toimittaja. Yritys on osa pohjoismaista Visma-konsernia. Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 600 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 330 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 5 500 työntekijää, joista Suomessa meitä on jo 800.

Kasvun myötä vahvistamme myyntirivejämme ja etsimme Myyntiassistenttia. Työssäsi vastaat myynnin tukitehtävistä keskittyen erityisesti asiakkaiden kontaktointiin. Merkittävimpänä vastuualueena työssäsi tulee olemaan myyntiprosessin alkupäästä vastaaminen (noin 80% työajasta): keräät leadeja, kontaktoit potentiaalisia asiakkaita puhelimitse ja sovit myyntitapaamisia. Teet yhteistyötä asiakkuusvastuullisten myyjien ja asiantuntijoiden kanssa ja pääset näin tutustumaan myynnin kenttään koko myyntiprosessin laajuudelta. Lisäksi valmistelet erilaisia myyntimateriaaleja. Työ sopii osa-aikaisena erinomaisesti opintojen oheen.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolisen ja joustavan työn rennossa ja asiantuntevassa tiimissämme. Jos etsit osa-aikaista työtä, jonka kautta pääset kartuttamaan arvokasta käytännön kokemusta myynnistä täydentämään alan ymmärrystä esim. osana alan opintojasi, tässä on paikka sinulle.
Uutena myyntiassistenttina saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tueksesi osaavan ja ammattitaitoisen tiimin. Lisäksi saat hyvät työkalut työsi tueksi.

Mitä etsimme?

Etsimme myynnistä kiinnostunutta talenttia, jolla on periksiantamaton, sisukas ja innokas asenne omaa työtä ja oppimista kohtaan. Tärkeintä tehtävässä menestymisen kannalta on vahva myyntihenkisyys sekä reipas ja itsenäinen ote omaan työhön. Odotammekin ennen kaikkea aitoa halua oppia myynnistä – me opetamme mielellämme! Arvostamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä ja valmiuksia rakentavaan ryhmätyöhön.

Tulevalta tiimiläiseltämme edellytämme:

• Relevantteja korkeakouluopintoja (1. – 4. vuosikurssi): ymmärrät uusasiakkuushankinnan tärkeyden ja hahmotat myynnin ja markinoinnin prosessien perusteet
• Nopeaa oppimis- ja omaksumiskykyä, rohkeutta haastaa itsensä
• Valmiutta asiakaslähtöiseen puhelintyöskentelyyn
• Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
• Toimistotyökokemusta esim. kesä- tai osa-aikatöistä

Lähetäthän CV:si ja hakemuskirjeesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.9.2017 täällä: https://apply.atalent.fi/myyntiassistentti-osa-aikainen-visma-megaflex-8-2017 . Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Kerrothan hakemuksessasi, miksi olet kiinnostunut myynnistä ja joustavasta osa-aikatyöstä sekä milloin olisit valmis aloittamaan työt. Tässä tehtävässä työllistyt aTalentin työntekijänä Megaflexille.

Tehtävästä ja rekrytointiprosessista voit kysyä tarkemmin Hanna Väisäseltä (+358 40 5845425, hanna.vaisanen[ät]atalent.fi). Visma Megaflexiin voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.megaflex.fi.
*This job ad is in Finnish since this particular job requires fluent Finnish.*

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.