Myyntineuvottelija – Jksellings Oy, DL: 15.9.

Tyyppi: Osa-aika- ja kokopäivätyö
Toivottu tausta: Sopii kaikkii vaiheisiin
Toivottu aloitusajankohta: Heti sopivan löydyttyä
Työpaikan sijainti: Tampere ja Jyväskylä
Haku-DL: 15.9.2017

Myyntineuvottelija, 6 paikkaa, Jksellings Oy, Tampere, Moi Mobiili & Loiste Energia

Olit sitten synnynnäinen myyntitykki tai omaat halun oppia tarjontamyynnin saloja, olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin. Pyrimme auttamaan Sinua kipuamaan alueesi parhaaksi sopimusmyyjäksi pitäen asiakkaan tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä ja oman tilipussisi heti toisena. Myyjänä voit seistä sanojesi takana, sillä taustallasi toimivat 100% suomalaiset ja hyvämaineiset Loiste Energia ja Moi Mobiili. Haemme valmiita ja vielä oppipojan tai -tytön kengissä olevia myyntitykkejä liittymään tiimeihimme Tampereelle ja Jyväskylään.

Etsimme sekä osa-aikaisia, että kokoaikaisesti työskenteleviä myyjiä. Kokoaikaiset työskentelevät n. 30 tuntia viikossa ja osa-aikaiset n. 15 tuntia viikossa, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelun rinnalle. Työksesi kontaktoit asiakkaita kasvotusten vaihtuvilla pistellämme, varmistat tarjottavan tuotteen sopivuuden ja sinetöit sopimuksen raudanlujalla itsevarmuudella ja taidolla, jotka avustuksellamme opit nopeasti. Nollasta ne kovimmatkin tekijät aloittavat. Mikäli onnistut tavoitteessamme myydä yksi sopimus/työtunti, 15h viikossa tekevä osa-aikainen tienaa n. 1000€ kuukaudessa. Rento, mutta tehokas ote työhön on meille tärkeää. Sinulta vaadimme asennetta ja asiakaslähtöisyyttä, sillä töissäsi tulet edustamaan myös taustalla toimivia yhtiöitä. Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole vaadittua.

Palkkamallimme koostuu kiinteästä pohjapalkasta, jonka päälle rakennetaan tulosta provisiolla sekä lisäbonuksilla, joihin pääsee hyvällä myyntimenestyksellä. Menestymistä helpottaa tuotetarjotin, joka sisältää sähkösopimukset sekä matkapuhelin-, tabletti- ja mokkulaliittymät.

Palkkaamme hakijoita työhön heti sopivan löydyttyä. Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n voit jättää oman alueesi lähiesimiehelle, jotka myös vastaavat Sinua askarruttaviin kysymyksiin:

Tampere
Tommi Härmä
0451399557
tommi.harma@jkgroup.fi

Jyväskylä
Jani Salo
0405948594
jani.salo@jkgroup.fi

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.