Operations Coordinator – Kasvuryhmä, DL: 10.9.

Tyyppi: Osa-aikatyö
Suositusvuosikurssi: Opintojen keskivaihe
Työaika: Sopimuksen mukaan
Toivottu aloituspäivämäärä: Lokakuu 2017
Työpaikan sijainti: Eteläranta 10, Helsinki
Haku-DL: 10.9.2017

Kasvuryhmä on keväällä 2015 perustettu scaleup-liikkeen yhteisö, jonka jäsenenä on 189 scaleup-yritysten johtajaa ja -omistajaa. Perustajissa yritysmaailman tunnettuja nimiä, kuten Mika Anttonen, Aaro Cantell, Matti Alahuhta ja Ilkka Paananen.

Kasvuryhmän tarkoitus on viedä Suomi kohti kukoistavaa yrittäjyyshenkistä yhteiskuntaa inspiroimalla ja kiihdyttämällä scaleupien uusiutumista ja kasvua. Toiminta perustuu jakamisen kulttuuriin, vertaispaineeseen ja pyyteettömään auttamiseen. Kasvuryhmälle kasvu on seurausta oikeiden asioiden tekemisestä. Kasvu ei tule samoja vanhoja asioita vähän tehokkaammin puurtamalla, vaan rohkeilla valinnoilla ja avauksilla. Sillä, mitä teet, on väliä: yritykset muokkaavat maailmaa tänään enemmän kuin koskaan aiemmin. Tulevaisuuden voittajat ovat niitä, jotka onnistuvat ratkaisemaan aikamme suurimpia ongelmia.

Kasvuryhmä-tiimi tuottaa Suomen scaleup-yritysten johtajille eksklusiivisen ja luottamuksellisen foorumin, johon jäsenemme osallistuvat kehittyäkseen johtajina käytännönläheisten keskusteluiden kautta. Innokas ja särmä Operations Coordinator varmistaa, että Kasvuryhmä tarjoaa jäsenilleen koko ajan rohkeaa, uutta ja virkistävää ajateltavaa, joita he voivat soveltaa omaan työhönsä.

Operations Coordinatorina olet aidosti kiinnostunut Kasvuryhmän missiosta. Olet työskentelytavoiltasi systemaattinen, oma-aloitteinen ja huolellinen, etkä hätkähdä kädet savessa -tyyppistä työtä. Sinua kuvaillaan aikaansaavaksi, energiseksi ja idearikkaaksi. Tulet viihtymään tiimissämme, jos sinulta löytyy huumorintajua, joustavuutta ja oikeanlaista start up -henkistä asennetta.

Työtehtäväsi vaihtelevat Kasvuryhmän kalenterivuoden mukaan. Pääset mm. tutkimaan ja soveltamaan jäsendataamme, avustamaan pienryhmätapaamisten järjestämisessä sekä järjestämään tapahtumia aina ideoinnista toteutukseen. Osana tiimiä pääset tietysti myös mukaan ideoimaan sitä, millä keinoilla voimme palvella jäseniämme ja kiihdyttää Suomen yrityksiä kohti uutta talouskasvua. Työn yksi herkuista on mahdollisuus päästä mukaan keskustelemaan ja kuulemaan luottamuksellisesti scaleup-yritysten johtoa heidän haasteissaan, ja ammentaa oppia suoraan heidän kokemuksistaan.

Hakijalta edellytetään:

• Relevanttia opintotaustaa
• Järjestelmällisyyttä ja omatoimisuutta
• Erinomaisia tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja niin suomeksi kuin englanniksi
• Yhteiskunnallista mielenkiintoa, bisnesymmärrystä ja halua auttaa yrityksiä kasvamaan
• Aiempaa kokemusta kokonaisuuksien skarpista hallinnasta (esim. työprojektit, harrastukset, opiskeluprojektit)
• MS Officen erinomaista hallintaa (Word, Excel, PowerPoint)

Lisäksi eduksi luetaan:

• Kiitettävä opintomenestys
• Aikaisempi kokemus (esim. harjoittelu konsulttitoimistossa, partiolippukunnan puheenjohtajuus, aktiivisuus opiskelijatoiminnassa tai vapaaehtoistyö)

Kasvuryhmä tarjoaa:

• Mahdollisuuden olla mukana rakentamassa aikamme upeaa hanketta ja ilmiötä
• Ainutlaatuisen tilaisuuden viedä Suomea maailmankartalle ja nähdä läheltä suomalaista liike-elämää
• Ympäristön, jossa oppia kansainvälisen liiketoiminnan menestyksekkäästä johtamisesta
• Mahdollisuuden kasvaa osana vaativaa, vauhdikasta ja hauskaa tiimiä

Mikäli haluat tämän tilaisuuden mullistavan juuri sinun ammatillisen kehityksesi, lähetä CV:si, hakemuskirjeesi sekä viimeisin opintosuoritusotteesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaina 10.9. täällä: https://apply.atalent.fi/kavuryhma-operations-coordinator-8-2017. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä milloin voisit aloittaa työt.

Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa: http://www.kasvuryhma.fi . Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Talent Coordinator Meeri Sarkkinen (+358 504350511, meeri.sarkkinen@atalent.fi).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.