Program Manager – Aalto University Executive Education, DL: 12.9.

Tyyppi: Kokoaikainen, Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haettu tausta: Valmistunut
Sijainti: Helsinki
Aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Haun deadline: 12.9.2017

Aalto University Executive Education Oy (Aalto EE) tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon koulutus- ja kehittämispalveluja hyödyntäen Aalto-yliopiston osaamista. Yhtiöllä on toimistot Helsingissä ja Singaporessa. Aalto EE:n missiona on rakentaa parempi maailma paremmalla johtajuudella ja kehittää uuden aallon johtajia. Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta.

Etsimme nyt myyntihenkistä ja kehittämishaluista Program Manageria projektinhallinnan ohjelmakokonaisuuksien pariin! Tehtävänäsi on johtaa, kehittää ja myydä aihepiirin vaikuttavia valmennuskokonaisuuksia yksilö- ja organisaatioasiakkaillemme. Toimit projektipäällikkönä, vastaat koulutusohjelmien kehittämisestä, suunnittelusta, myynnistä ja toteutuksesta. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneitasi ovat Aalto-yliopiston asiantuntijaverkosto, myynti- ja asiakkuusvastaavamme ja koordinaattorimme.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, innostavan työympäristön sekä Suomen kärkiyrityksiä edustavan asiakasjoukon. Saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi haastavien projektien ja kansainvälisen yritys- ja tiedemaailman verkoston parissa.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, esimerkiksi kaupalliselta alalta
  • projektinhallinnan koulutusta
  • myyntihenkisyyttä, kokemus myyntitehtävistä on eduksi
  • esiintymistaitoja
  • kokemusta päävastuullisesta projektien suunnittelusta ja hallinnoinnista
  • vahvoja vuorovaikutustaitoja niin suomen kuin englannin kielellä

Eduksi luetaan:

  • kokemus valmennusten suunnittelusta ja johtamisesta

Kiinnostuitko? Lähetä cv ja hakemuksesi tiistaihin 12.9. mennessä täällä: https://apply.atalent.fi/aalto-university-executive-education-program-manager-project-management-8-2017 Kerrothan hakemuksessasi erityisesti projektinhallintataidoistasi sekä projektinhallinnan aihepiiriin liittyvästä tuntemuksestasi.

Lisätietoa Aalto EE:n toiminnasta saat täältä: www.aaltoee.fi. Halutessasi lisätietoa tehtävästä tai hakuprosessista, ota yhteyttä aTalentin Recruitment Manager Annika Saloseen (annika.salonen[a]atalent.fi, 0503057375).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.