PROJECT MANAGER – MRK FUNNEL, DL: 16.8.

Tyyppi: vakituinen, täysipäiväinen
Haettu tausta: opintojen loppuvaihe-valmistunut
Sijainti: Kutomotie 6, Helsinki
Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
Haun deadline: 16.8.2017

Oletko kiinnostunut liiketoiminnan kehittämisestä ja asiakas- ja kilpailijaymmärryksestä? Kiehtooko monipuolinen ja vastuullinen Project Managerin rooli? Hae tehtävään heti, kuitenkin viimeistään 16.8.!

Autamme asiakkaitamme kasvattamaan myyntiä sekä johtamaan liiketoimintaa asiakas- ja kilpailijaymmärryksen avulla. Funnelissa kutsumme tätä markkinaymmärrykseksi ja tiedolla johtamiseksi. Kartoitamme markkinan kokemukset, odotukset ja kommentit liiketoiminnan kehittämisen ja yksilöiden kehittymisen lähteeksi. Tuottamamme täsmätieto tukee asiakkaitamme kahdella tasolla: sisäisessä liiketoiminnan kehitystyössä sekä erilaisina myynnin ja markkinoinnin sisältöinä.
MRK Funnel etsii nyt tiimiinsä aktiivista ja innostunutta Project/Marketing Manageria. Vastaat itsenäisellä ja toimeentarttuvalla otteella laadullisten kartoitus- ja tutkimusprojektien johtamisesta ja toteuttamisesta. Olet vetovastuussa erilaisista kotimaisista ja globaaleistakin asiakaskokemuksen mittaamisprojekteista ja/tai markkinointikamppanjoista. Työstät analyysejä ja tuotat ehdotuksia näiden pohjalta asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseksi. Pääset myös osallistumaan sisällöntuotantoon ja tapahtumamarkkinointiin, tuotantoon ja koordinointiin.

Nautit tehtäväkentän monipuolisuudesta ja vastuullisuudesta ja olet proaktiivinen organisoija, joka vie asioita eteenpäin oma-aloitteisesti. Asiakkaamme edustavat usein isoja kansainvälisiä yhtiöitä, joten sinulta odotamme rohkeutta ja jämäkkyyttä toimia ja tuoda asioita esille myös isojen yritysten liiketoimintaympäristöissä. Kykenet viestimään sujuvasti niin suomeksi, englanniksi kuin ruotsiksikin.

Sinulta odotamme: 

• Relevanttia korkeakoulutaustaa (esim. kauppatieteet, tuotantotalous)
• Aikaisempaa kokemusta b2b-alalta esim. markkinoinnin, myynnin ja/tai liiketoiminnan kehittämisen parista
• Projektinjohtamistaitoja
• Proaktiivisuutta, myyntihenkisyyttä ja toimeentarttuvaa asennetta
• Analyyttisyyttä, tiedonjanoa ja kykyä hahmottaa syy-seuraus-suhteita
• Erinomaisia MS-Office-taitoja (erityisesti Powerpoint & Excel)
• Erinomaisia kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi

Tarjoamme:

• Mahdollisuuden johtaa mielenkiintoisia projekteja niin suurten globaalien yhtiöiden kuin pienempien yritysten kanssa ja oppia erilaisista liiketoimintaympäritöistä
• Vastuullisempia työtehtäviä osaamisesi ja kantokykysi mukaan ja tilaisuuden kehittyä alan asiantuntijaksi
• Pienen ja asiantuntevan työyhteisön ympärillesi
• Vapautta oman työsi johtamiseen ja pienen yrityksen joustavuuden (mahdollisuus tehdä etätöitä ja joustavat työajat)

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Lähetä PDF-muotoinen hakemuksesi ja CV:si mieluiten heti, mutta viimeistään 16.8.2017 tänne: https://apply.atalent.fi/mrk-funnel-project-manager-8-2017Mainitsethan hakemuksessasi ensimmäisen mahdollisen aloitusajankohtasi sekä palkkatoiveesi.

MRK Funneliin voit tutusta osoitteessa http://funnel.fi . Tehtävästä ja hakuprosessista lisätietoja tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Emma Toivola (+358 50 304 5809, emma.toivola[at]atalent.fi)

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.