Recruitment Manager – aTalent Recruiting, DL: 5.9.

Tyyppi: Vakituinen, Täyspäiväinen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe – muutama vuosi työkokemusta
Työaika: 38 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, syys-lokakuu
Sijainti: Kampin Autotalo, Helsinki
HakuDL: viim. 5.9.2017aTalent Recruiting on nuorten ammattilaisten työllistämiseen ja urakehitykseen keskittynyt rekrytointi- ja konsultointiyritys. Olemme kasvaneet 13 vuodessa ainejärjestöjen visionäärisestä aloituksesta yli 50 hengen asiantuntijayritykseksi. Tuomme yritykset ja tulevaisuuden osaajat lähemmäs toisiaan ja tarjoamme parasta palvelua ja innovatiivisia ratkaisuja sekä asiakasyrityksillemme että työnhakijoillemme. Olemme todellinen kasvuyritys: tänäkin vuonna tavoittelemme yli 50% kasvua. Voimakas kasvu ja markkinoiden laadukkain palvelu vaatii kovatasoisen ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin. aTalent elää henkilöstöstään ja tämä näkyy arjessamme: työntekijöidemme viihtyminen, kehittäminen ja urasuunnan tukeminen ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että meillä viihdytään ja oma työ koetaan haastavaksi ja merkitykselliseksi!

aTalent kasvaa ja haemme nyt mainioon rekrytointitiimiimme uutta Recruitment Manageria! Työnkuvaan kuuluu asiakkaidemme rekrytointiprosessien hoitaminen kokonaisuudessaan, joten vastuullasi on varmistaa, että aTalentin asiakasyritykset saavat motivoituneita ja kyvykkäitä työntekijöitä avoimiin työtehtäviinsä. Vastuullasi on erikokoisia asiakkuuksia aina start-upeista isoihin kansainvälisiin yrityksiin eri toimialoilla.

Tehtävä sisältää niin hakukriteerien määrittelyä yhdessä asiakkaiden kanssa kuin työpaikkailmoitusten laatimista, hakijoiden esikarsintaa, haastatteluita sekä henkilöiden sopivuuden arviointia. Osallistut asiakastapaamisiin ja toimitkin tiiviisti myynnin tukena ja sparraajana nuorten talenttien rekrytoinnin tiimoilta. Olemme kasvuyritys ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, joten edellytämme proaktiivista ja innostunutta asennetta, sillä rekrytointitoimeksiantojen hoitamisen lisäksi pääset varmasti vaikuttamaan toimintamme, palveluidemme ja prosessiemme kehittämiseen.

Edellytämme:

• Kokemusta rekrytoinnista ja asiakastyöstä
• Oma-aloitteisuutta ja proaktiivista asennetta
• Sosiaalista rohkeutta sekä halua heittäytyä uteliaasti uusiin tilanteisiin
• Erinomaisia viestinnällisiä taitoja suomeksi ja englanniksi
• Relevantteja korkeakouluopintoja
• Myynnillistä ja konsultatiivista työskentelyotetta

Eduksi luetaan:

• IT-alan tai muun teknisen alan ymmärrys opintojen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta – iso plussa mutta ei mikään vaatimus!
• Henkilöstöalan ja/tai henkilöstöhallinnon tuntemus

Tarjoamme:

• Mahdollisuuden päästä konkreettisesti vaikuttamaan nuorten ammattilaisten työllistymiseen ja asiakasyritystemme menestykseen oikeiden rekrytointien kautta
• Innostuneen ja rennon työympäristön matalalla hierarkialla ja mahtavilla työkavereilla höystettynä
• Kasvuympäristön jossa pääset jättämään oma kädenjälkesi ja vaikuttamaan aTalentin kasvuun, toimintaan ja palveluidemme kehitykseen
• Kattohuoneiston merinäköalalla keskellä Kamppia

Miltä kuulostaa? Mikäli haluat mukaan kehittämään voimakkaasti kasvavaa yritystä, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 5.9.2017 täällä: https://apply.atalent.fi/atalent-recruiting-recruitment-manager-8-2017. Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa ja ilmoitathan tässä arvion siitä, milloin pystyisit aloittamaan tehtävässä.

Hakuaikataulumme on seuraavanlainen:

Ke 23.8 – Ti 5.9. Haku auki

Ma 11. – ke 13.9 Ensimmäisen kierroksen haastattelut aTalentin toimistolla osoitteessa Salomonkatu 17B, Helsinki

To 14.9 – Ma 18.9 Toisen kierroksen haastattelu + case-tehtävä

Ma 18.9 – To 21.9 Soveltuvuusarvioinnit (online) ja näiden läpikäynti

Pe 22.9 Valinnat

Tehtävästä ja hakuprosessista kertoo tarkemmin rekrytointijohtaja Outi Mäkinen (outi.makinen(at]atalent.fi, +358 50 466 4795) ja rekrytointipäällikkö Noora Markoff (noora.markoff[at]atalent.fi, +358 40 592 8993)

aTalentiin voit tutustua tarkemmin mm. täällä https://atalent.fi/toihin-atalentille/, minkä lisäksi kannattaa tsekata esim nämä blogitekstit: https://atalent.fi/blog/alykasta-mutta-rentoa-eli-millaista-on-tyoskennella-atalentilla/ ja https://atalent.fi/blog/kasvutarina-jatkuu/.

Kurkkaa myös meininkiimme Instagramissa (@aTalentRecruiting) ja lue lisää Twitteristä (@aTalentR) tai LinkedInistä (aTalent Recruiting) tai kysy suoraan työntekijöiltämme. Koko henkilöstömme yhteystiedot löydät sivuiltamme.
Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.