Sales Coordinator – aTalent Recruiting, DL: 5.9.

Tyyppi: Vakituinen
Tausta: 2-4vsk
Työaika: 15-25h/viikko
Aloituspäivämäärä: Syys-Lokakuu
Sijainti: Helsinki
Haun deadline: 5.9.2017

Oletko kaavoihin kangistuja, joka ei siedä vauhtia, muutosta tai uudistumista? Harmi, sillä viimeisten vuosien aikana olemme kasvaneet 50-100% vuosivauhdilla, eikä tahdissamme pysy kuka tahansa jäykistelijä. Jos taas hierarkiset ja juurtuneet käytännöt puistattavat sinua ja olet ennemminkin proaktiivinen ja innostunut tekijä, lue eteenpäin!

aTalent Recruiting on nuorten ammattilaisten työllistämiseen ja urakehitykseen keskittynyt rekrytointi- ja konsultointiyritys. Olemme kasvaneet 13 vuodessa ainejärjestöjen visionäärisestä aloituksesta yli 50 hengen yritykseksi. Meillä on luontainen kilpailuetu kohderyhmämme tuntemisessa ja tavoittamisessa, sillä olemme Aalto-yliopiston aine- ja alumnijärjestöjen omistuksessa eli olemme läsnä siellä, missä kohderyhmämmekin on. Todellisena kasvuyrityksenä tavoittelemme tänä vuonna yli 50% kasvua. Voimakas kasvu ja markkinoiden laadukkain palvelu vaatii kovatasoisen ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että meillä viihdytään ja oma työ koetaan haastavaksi ja merkitykselliseksi!

Haemme nyt tiimiimme uusia, skarppeja Sales Coordinatoreita! Sales Coordinatorina toimit tiiviissä yhteistyössä Account Managereiden kanssa. Vastaat myynnin tuen tehtävistä: prospektoit, bookkaat tapaamisia, avustat tarjousten laatimisessa sekä työstät myyntimateriaaleja. Tehtävässä saat hyvän pohjan tulevalle myyntiurallesi ja pääset kehittämään myynti- ja neuvottelutaitojasi käytännössä. Tulet oppimaan valtavasti mm. asiakastyöstä ja tavoitteellisesta myyntityöstä sekä saat erittäin laaja-alaisen katsauksen asiakasyritystemme erilaisiin liiketoimintaympäristöihin. Haluamme, että menestyt työssäsi ja parhaat työntekijämme ovatkin edenneet urallaan Account Managerin tehtäviin!

Sales Coordinatorilta odotamme ennen kaikkea kovaa draivia, sinnikkyyttä ja oppimisnälkäistä asennetta. Emme odota sinun olevasi valmis paketti, vaan etsimme potentiaalia. Myyjiämme yhdistää kyky kuunnella, halu ymmärtää asiakasta ja tahto tehdä tulosta unohtamatta kuitenkaan messevää meininkiä ja hauskuutta!

Edellytämme:

  • Erinomaisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
  • Tavoitteellista ajattelutapaa sekä kykyä ja halua kasvaa todellisiksi myynnin osaajiksi
  • Uskallusta heittäytyä rohkeasti uusiin tilanteisiin
  • Omistajuuden ottamista omasta työstä
  • Korkeakouluopintoja kaupalliselta tai tekniseltä alalta

Tarjoamme:

  • Innostuneen ja rennon työympäristön matalalla hierarkialla ja huikeilla työkavereilla höystettynä
  • Kasvuympäristön, jossa pääset jättämään oma kädenjälkesi ja vaikuttamaan aTalentin toimintaan ja palveluidemme kehitykseen
  • Mahdollisuuden päästä konkreettisesti vaikuttamaan nuorten ammattilaisten työllistymiseen ja asiakasyritystemme menestykseen oikeiden rekrytointien kautta
  • Kattohuoneiston merinäköalalla keskellä Kamppia

Lisää aTalentista voit lukea täältä: www.atalent.fi. Tehtävistä saat lisää tietoa myynnin tiiminvetäjältä Akseli Olinilta (+358 40 418 8276, akseli.olin[ät]atalent.fi) ja hakuprosessista rekrytointipäällikkö Mia Paatsalolta (+358 50 4680 610 mia.paatsalo[ät]atalent.fi).

Hakuaikataulumme on seuraavanlainen:

Ke 23.8 – Ti 5.9. Haku auki

Ma 4.9 – Ti 12.9 Ensimmäisen kierroksen haastatteluja aTalentin toimistolla osoitteessa Salomonkatu 17B

Ke 13.9 – Pe 15.9 Toisen kierroksen haastattelut

viim. Pe 22.9 Valinnat

aTalentiin voit tutustua tarkemmin täällä https://atalent.fi/toihin-atalentille/, minkä lisäksi kannattaa tsekata esim nämä blogitekstit: https://atalent.fi/blog/alykasta-mutta-rentoa-eli-millaista-on-tyoskennella-atalentilla/ ja https://atalent.fi/blog/kasvutarina-jatkuu/ . käydä kurkkaamassa meidän meininkiä Instagramissa (@aTalentRecruiting) ja lukemassa lisää Twitteristä (@aTalentR) tai LinkedÍnistä (aTalent Recruiting).

Miltä kuulostaa? Mikäli haluat mukaan kehittämään voimakkaasti kasvavaa ja innovatiivisesti ajattelevaa yritystä, lähetä CV:si ja hakemuksesi viimeistään 5.9.2017 täällä: https://apply.atalent.fi/atalent-recruiting-sales-coordinator-8-2017.

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.