Strategy Analyst – D11 Helsinki, DL: 22.8.

Tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen
Toivottu tausta: Opintojen loppuvaihe- valmistunut, muutama vuosi työkokemusta
Toivottu aloituspäivämäärä: sopimukseen mukaan, esim. syyskuun alussa
Sijainti: Erottaja, Helsinki
Haku-DL: Ti 22.8.2017

D11 Helsinki on innovatiivinen ja voimakkaasti kasvava suomalainen liikkeenjohdon konsultoinnin yritys, jonka tehtävä on auttaa asiakkaitaan löytämään ja saamaan aikaiseksi uutta kasvua ja uudistumista. Liiketoiminta perustuu digitaalisen murrokseen avaamiin mahdollisuuksiin ja palavaan haluun tehdä asiat uudella tavalla, paremmin. D11 Helsinki muodostuu todellisista huippuosaajista ja edistyneestä, modernista yrityskulttuurista.

D11 Helsinki etsii nyt Strategy Analystia! Sinulla on mahdollisuus päästä heti alusta alkaen asiakastyöhön kokeneiden konsulttien kanssa: pääset mukaan etulinjassa muuttamaan totuttuja toimintamalleja ja auttamaan yrityksiä kukoistamaan digiajassa. Pienessä yrityksessä pääset osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan useisiin samanaikaisiin projekteihin ja saat vastuuta oman kantokykysi mukaan. Sinulla on mahdollisuus päästä esimerkiksi tarkastelemaan, miten tekoälyä hyödyntäen voidaan luoda liiketoimintainnovaatioita. Tarjoamme innostuneelle ja osaavalle tekijälle mahdollisuuden päästä työskentelemään strategiakonsultoinnin parissa tunnettujen toimijoiden kanssa.

Toimenkuvaasi tulee kuulumaan itsenäistä kartoitustyötä: keräät ja analysoit dataa, tunnistat siitä oleellisen ja tiivistät sen selkeäksi ja helposti viestittäväksi kokonaisuudeksi. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen tutkimustyöhön, mutta osaat myös toimia kiinteänä osana projektitiimiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa analyyttistä ajattelukykyä sekä itsenäistä työskentelyotetta. Olet tarkka, huolellinen sekä aikaansaava.

Sinulta odotamme:

  • Relevantteja yliopisto-opintoja (esim. Tuotantotalous, Strategia, Rahoitus, Information Service Management, Markkinointi)
  • Analyyttistä ajattelutapaa ja kykyä itsenäiseen tutkimustyöhön
  • Erinomaista dokumentointikykyä, erityisesti MS PowerPoint
  • Aikaisempaa relevanttia työkokemusta
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Kiinnostuitko? Lähetä viimeistään tiistaina 22.8.2017 PDF-muotoiset hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi/tutkimustodistuksesi sekä CV:si tänne: https://apply.atalent.fi/d11-helsinki-strategy-analyst-8-2017 .Mainitsethan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloitusajankohtasi. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten hae tehtävään heti!

D11 Helsinkiin voit tutustua tarkemmin osoitteessa: http://www.d11helsinki.com/ Tehtävästä ja hakuprosessista tarkempia tietoja tarjoaa aTalentin Noora Markoff (040 592 8993, noora.markoff(ät)atalent.fi)

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.