Tilintarkastuksen asiantuntija – KPMG, DL: 27.8.

Tyyppi: Vakituinen ja kokopäiväinen
Suositusvuosikurssi: Opintojen loppuvaihe tai valmistunut
Työpaikan sijainti: Töölönlahti, Helsinki
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Haku-DL: 27.8.2017

 

Voit olla yksi meistä.

KPMG on globaali ja samalla vahvasti paikallinen asiantuntijaorganisaatio. Suomessa meitä KPMG:läisiä on yli 1000 ja toimimme 23 eri paikkakunnalla. Tarjoamme asiakkaillemme tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluita. Tilintarkastuspalveluissamme työskentelee tällä hetkellä lähes 400 asiantuntijaa ja olemme 90 vuoden toimialakokemuksellamme Suomen vanhin tilintarkastustoimisto.

Etsimme nyt Töölönlahdelle Helsinkiin loistoporukkaan Tilintarkastuksen asiantuntijaa

Tulet osallistumaan omaa osaamista ja kokemusta vastaavalla tasolla tilintarkastustoimeksiantoihin ja saat aitiopaikan yritysmaailmaan. Odotamme innolla tuoreita näkemyksiäsi ja tuoretta otettasi! Tulet työskentelemään laajan asiakaskuntamme parissa eri toimeksiantoryhmissä ja teet yhteistyötä myös muiden palvelualueidemme asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää Olet opintojesi loppuvaiheessa tai jo valmistunut KTM/tradenomi ja syventynyt opinnoissasi laskentatoimeen ja/tai rahoitukseen. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta tilintarkastuksesta, kirjanpidosta tai muista taloushallinnon tehtävistä.

Viihdyt draivikkaassa työympäristössä, jossa tehdään tiivistä tiimityötä sekä toimitaan asiakasrajapinnassa. Odotammekin sinulta avointa ja yhteistyökykyistä asennetta, hyvää paineensietokykyä, oppimishalua sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Sinulla on vahvat analyyttiset taidot ja olet tottunut Excelin käyttäjä. Kokemus data-analyyseista on ehdoton plussa tehtävässä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Tehtävät ovat haasteellisia ja odotamme sinulta paljon, mutta tarjoamme täyden tukemme, että pääset parhaimpaasi. Upea KPMG-talomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden monipuoliseen vapaa-ajan toimintaan sekä laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut.

Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Elina Löytönen puh. +358 20760 3735 / Ti 15.8. klo 13-15 & To 17.8. klo 13-15

Petra Pörnull puh +358 20760 3775 / Ma 14.8. klo 10-11 & Ke 16.8. klo 10-11 Toimi nopeasti ja jätä CV sekä hakemuksesi rekrysivuillamme osoitteessa www.kpmg.fi/rekry viimeistään 27.8.2017.

Kutsumme potentiaalisia hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan umpeutumista.

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.