Account Manager – Hilti, DL: 28.9.

Työnkuva:  Account Manager
Soveltuva tausta: Tehtävään soveltuvaa koulutustausta
Sijainti: Pirkanmaa
Haku DL: 28.9.

Millainen tehtävä on kyseessä?

Haemme kunnianhimoista Account Manageria vahvistamaan myyntitiimiämme Pirkanmaalle. Tehtävässä luot asiakkaillesi menestystä tarjoamalla heille innovatiivisia ja lisäarvoa tuottavia tuotteita, palveluja ja ohjelmistoja. Vastaat oman alueesi ja toimialasi asiakkaista sekä asiakassuhteiden kokonaisvaltaisesta kehittämisestä.

Mikä Hilti on?

Tuotamme huippulaatuisia työkaluja, teknologiaa, ohjelmistoja ja palveluja rakennussektorille kaikkialla maailmassa. Olemme ylpeitä yli 75 vuoden aikana syntyneistä perinteistämme sekä edelläkävijätuotteiden ja ainutlaatuisen palvelun meille tuomasta maailmanlaajuisesta maineesta. Hilti työllistää noin 25 000 ihmistä yli 120 maassa, ja liikevaihtomme on noin 4,1 miljardia euroa. Meillä pääset näyttämään kyntesi, oppimaan uutta, kasvamaan ja luomaan uraa.

Mitä tehtävä sisältää?

Account Managerina vastaat oman alueesi ja toimialasi asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä. Vierailet asiakkaidemme luona heidän työkohteissaan ja selvität miten Hilti voisi edesauttaa heidän toimintaansa. Yhtenä hetkenä pääset käärimään hihasi ja esittelemään toimialan edistyneimpien tuotteiden etuja, toisena hetkenä keskustelet yritysjohtajien kanssa Hiltin tarjoamista kustannustehokkaista ratkaisuista. Tutuksi tulevat niin rakennustyömaat, ydinvoimalat, toimistot kuin varastotkin. Saat paljon vastuuta ja oman asiakasportfolion, joka sisältää esimerkiksi rakennusalan asiantuntijoita, projektipäälliköitä ja yritysjohtajia. Luotamme sinun tekevän sen, mitä erinomaisiin tuloksiin pääseminen edellyttää. Hallitset itse omaa kalenteriasi mutta toimit tiimissä, jossa yhteistyö on arvossaan.

Myymme ammattimaisella, konsultoivalla otteella ja hyvin käytännönläheisesti. Samalla myyt kehityksen kirkkainta kärkeä edustavia ohjelmistoja ja palveluita ja luot asiakkaidemme liiketoiminnalle lisäarvoa. Työ on kaukana perinteisestä kylmäsoittomyynnistä, sillä kyse on olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitämisestä ja asiakkaiden auttamisesta löytämällä innovatiivisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Tässä tehtävässä pääset aidosti kehittämään asiakkuuksiamme pitkäjänteisellä ja ratkaisukeskeisellä otteella.

Raportoit vastuulliselle aluejohtajalle, joka tukee sinua myös urasuunnittelussa.

Työkalujamme käytetään suurissa projekteissa aina ostoskeskuksista mailman korkeimpiin torneihin ja nopeimpiin raitioteihin.

Mitä tarjoamme?

Annamme sinulle kaiken mitä tehtävässäsi menestyminen edellyttää. Pääset osaksi erinomaista yrityskulttuuria, kansainvälistä ja kasvavaa organisaatiota, jossa keskiössä on intohimo ihmisten kehittämiseen. Saat erinomaisen ja kattavan peruskoulutuksen sekä jatkuvaa yksilöllistä valmennusta ja uraohjausta. Saat käyttöösi työsuhdeauton ja toimivat työvälineet. Saat nauttia itsenäisyyden ja tiimituen yhdistelmästä.

Palkitsemme poikkeukselliset suoritukset ja tarjoamme kehittymis- ja uramahdollisuuksia siinä vaiheessa, kun olet valmis seuraavaan haasteeseen.

Miksi meille kannattaa hakea?

Henkilöstömme on mainio sekoitus hyvin erilaisia ihmisiä. Osa parhaista Account Managereista on tullut meille ilman aiempaa kokemusta toimialalta, joten aikaisempi kokemus rakennusalalta ei ole välttämätöntä. Meillä on monimuotoinen ja kannustava yhteisö ja tarjoamme tulosorientoituneen ja välittävän yrityskulttuurin.

Etsimme ensisijaisesti oikealla asenteella varustettuja sekä tiimiimme ja arvoihimme sopivia henkilöitä. Hiltillä menestymisen avaimia ovat liiketoimintaorientoituneisuus, tiimityöskentely, sitoutuneisuus, innokkuus oppia ja oikeanlainen asenne yksilöllisestä taustasta riippumatta.

Mitä odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. kaupallinen/tekninen)
  • Intohimoa tiimityöskentelyyn ja kykyä luoda hyvää yhteistyötä sekä tiimissä että asiakkaisiin
  • Hyvää liiketoimintavaistoa sekä kykyä luoda ja kehittää pitkäaikaisia asiakassuhteita
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
  • Sitoutumista, rohkeutta ja kilpailuviettiä
  • Oppimisen janoa ja itsesi haastamista
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Halukkuutta matkustaa työn puitteissa

Jos haluat rakentaa uraasi dynaamisessa kansainvälisessä organisaatiossa, lähetä hakemuksesi ja CVsi palkkatoiveen kera 28.9.2017 mennessä osoitteeseen careers.fi@hilti.com.

Otsikoksi: Account Manager / Pirkanmaa

Lisätietoja:

Linda Martesuo, Human Resources

P + 358 207 999 304 I E linda.martesuo@hilti.com

Annaliisa Ruokonen, Human Resources

P + 358 207 999 283 I E annaliisa.ruokonen@hilti.com

Täältä voit lukea vinkkimme onnistuneeseen työhaastatteluun Hiltillä: Haastatteluvinkit

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.