Asiantuntija – talouspalvelut, DL: 8.10.

Tyyppi: Täyspäiväinen, vakituinen
Suositusvuosikurssi: opintojen loppuvaihe – muutama vuosi työkokemusta
Työaika: 38 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: sopimuksen mukaan
Sijainti: Laajalahdentie 23, 00330 Helsinki
Haku-DL: 8.10.2017TietoAkseli on tulevaisuuden tilitoimisto. Tuotamme asiakkaillemme taloushallinnon ratkaisuja talouden hallintaan, liiketoiminnan kehittämiseen ja omaisuuden arvon kasvattamiseen. Yhdistämme digitaalisen taloushallinnon teknologian huomaavaiseen palveluun ihmiseltä ihmiselle. TietoAkseli työllistää yli 90 henkeä, joista Helsingin toimistollamme työskentelee tällä hetkellä noin kymmenen taloushallinnon ammattilaista.

Haemme Helsingin tiimimme vahvistukseksi asiantuntijaa talouspalveluihin. Voit olla joko urasi alussa tai kerryttänyt kokemusta jo muutamien vuosien ajalta taloushallinnon tehtävissä, tärkeintä on, että olet innostunut kehittämään osaamistasi ja nautit itsenäisestä työstä yhdistettynä asiakaspalveluun. Tulet työskentelemään osana vahvaa asiantuntijaorganisaatiota, jossa saat työhösi kokeneen tiimin ja organisaation tuen, kuitenkin työn ollessa pääasiassa itsenäistä asiakastyötä.

Tehtävässä vastaat asiakasyritystesi päivittäisestä taloushallinnosta sisältäen kuukausikirjanpidot, tilinpäätökset, veroilmoitukset, sekä muita taloushallinnon asiantuntijapalveluita. Vaikka työsi on itsenäistä, se on myös sosiaalista, sillä olet päivittäin yhteydessä asiakkaiden kanssa puhelimitse ja sähköpostitse, lisäksi tarvittaessa käyt myös asiakastapaamisissa.

Haluamme panostaa henkilöstön ammattitaidon ylläpitoon sekä kehittämiseen pitkällä tähtäimellä, joten tarjoamme sinulle erinomaiset kehittymismahdollisuudet sisäisten osaamispolkujen kautta, joiden teemoja ovat esimerkiksi talousjohtamisen, verotuksen tai kirjanpidon asiantuntija.

Hakijalta odotamme:

• Kaupallisia opintoja (esim. AMK Tradenomi)
• Oma-aloitteisuutta ja halua itsenäiseen työskentelyyn
• Tarkkaa ja vastuullista työskentelyotetta
• Ulospäinsuuntautuneisuutta, hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja
• Sujuvaa suomenkielentaitoa

Lisäksi eduksi katsomme:

• Aiemman työkokemuksen kirjanpidon avustavista tehtävistä
• Procountor ja/tai Lemonsoft -järjestelmien käyttökokemuksen
• Aiemman kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä ja/tai tiiminvetäjänä tai esimiehenä toimimisesta
• Englanninkielentaidon

Tarjoamme sinulle:

• Vastuullisen roolin, haastavat ja monipuoliset työtehtävät
• Ammattitaitoiset kollegat ja mukavan tiimin
• Erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi myös pitkällä tähtäimellä
• Modernit työskentelytilat Helsingin Munkkiniemessä
• Mahdollisuuden sopia joustavista työjärjestelyistä: etätyö ja liukuvat työajat
• Kilpailukykyiset työsuhde-edut

Mikäli kiinnostuit talouspalveluiden asiantuntijan tehtävästä, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritteesi tai tutkintotodistuksesi, sekä CV:si viimeistään 8.10.2017 mennessä: https://ats.talentadore.com/apply/Asiantuntija%2C-talouspalvelut/e8peYZ. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

TietoAkselista voit lukea lisää osoitteessa: http://www.tietoakseli.fi/. Lisätietoja tehtävästä, sekä hakuprosessista ja aikataulusta voit kysyä aTalent Recruitingin Recruitment Manager Laura Isosompilta (puh. 0445577737, laura.isosomppi[ät]atalent.fi). Tässä haussa pilotoimme TalentAdore-rekrytointijärjestelmää.

* This job ad is in Finnish, because this particular job requires fluent Finnish language skills. *

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.