Assistant Controller – Naps Solar System, DL:1.10.

Tyyppi: Täysipäiväinen, Vakituinen
Toivottu tausta: Opintojen loppuvaihe – Uran alkuvaihe
Toivottu aloitusajankohta: Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa
Työpaikan sijainti: Ruosilankuja 4, 00390 Helsinki
Haku-DL: Sunnuntai 1.10.2017

Nuori Controllerin alku, kiinnostaisiko sinua monipuoliset työtehtävät markkinajohtajana toimivassa yrityksessä, jossa sinulle annetaan kaikki mahdollisuudet kasvaa vastuullisiin tehtäviin aina CFO:n rooliin asti? Jos vastauksesi on kyllä, jatka lukemista, sillä voit olla Naps Solar Systemsin uusi Assistant Controller! (Opintojen loppuvaihe- Uran alkuvaihe)

Naps Solar Systems on Suomen ja Pohjoismaiden johtava aurinkosähköratkaisujen tuottaja, jonka menestys perustuu tekniseen osaamiseen ja lähes neljän vuosikymmenen kokemukseen erilaisista ratkaisuista, kotoa vapaa-ajalle ja toimistosta ääriolosuhteisiin. Naps Solar Systems tuottaa aurinkosähköratkaisuja sekä kuluttajille että yrityksille, niin kotimaan markkinoille kuin vientiin. Vahvojen omistajiensa, Taalerin ja kuuden suomalaisen energiayhtiön tuella Naps hakee voimakasta kasvua nopeasti kasvavilla globaaleilla aurinkosähkömarkkinoilla. Toimipaikat sijaitsevat Helsingissä ja Tallinnassa.

Vauhdikkaasti kasvava Naps Solar Systems, etsii nyt tiimiinsä joustavaa, avointa ja ennakkoluulotonta Assistant Controlleria kasvamaan vastuullisiin tehtäviin kokemuksen karttuessa! Assistant Controllerina vastaat operatiivisesta kassanhallinnasta, matka- ja kululaskujen käsittelystä sekä varastokirjanpidosta ja varaston arvon hallinnasta. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat ostolaskujen käsittelyn prosessien hallinta sekä talousraportointi. Työnkuvaasi monipuolisuutta tuovat myös myynnin tuen tehtävät, kuten myyntitilausten hallinta ja syöttö järjestelmiin sekä myyntilaskutus ja saatavien seuranta.

Kokemuksesi karttuessa vastuusi kasvavat ja työnkuvasi laajentuu sisäiseen raportointiin ja analysointiin, myyntiennusteiden laatimiseen sekä budjetointiin. Pääset osallistumaan projektien kannattavuuslaskennan kontrollointiin ja kehitykseen sekä rahoituksen hallintaan. Tehtävässäsi toimit toimitusjohtajan oikeana kätenä raportoiden suoraan toimitusjohtajalle. Mikäli rooli, jossa pääset kehittymään urallasi kohti vastuullisia tehtäviä kuulostaa hyvältä, jatkathan lukemista!

Etsimältämme henkilöltä toivomme numerotarkkaa ja huolellista työskentelyotetta, motivaatiota kehittää omaa osaamistaan sekä halua kehittyä omalla uralla. Menestyäksesi tehtävässä sinun tulee olla nopea oppija, joka tarttuu annettuihin tehtäviin tehokkaasti ja ennakkoluulottomasti. Naps Solar Systemsillä kaikki työntekijät tekevät kaikkea, joten arvostamme nöyryyttä ja toimeliaisuutta tarttua työhön kuin työhön. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin potentiaalia ja halua kasvaa yrityksen mukana kohti vastuullisia Controllerin ja CFO:n rooleja!

Edellytämme:

– Soveltuvaa koulutustaustaa esimerkiksi laskentatoimen tai rahoituksen parista
– Työkokemusta taloushallinnon tai laskennan tehtävistä
– Erinomaisia Excel-taitoja sekä halua työskennellä Excelin parissa
– Sujuvia suomen ja englannin kielen viestintätaitoja

Eduksi luemme:

– SAP-/ Talenom – osaamisen
– Myyntiosaamisen

Naps Solar Systems tarjoaa:

– Aidon mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä kohti vastuullisia Controllerin ja CFO:n tehtäviä
– Monipuolisen tehtävänkuvan rennossa tiimissä markkinajohtajana toimivassa yrityksessä
– Mahdollisuuden päästä seuraamaan alati kehittyvää alaa, jolle ennustetaan hurjaa kasvua tulevaisuudessa
– Joustavat työskentelyajat ja kilpailukykyiset edut

Oletko etsimämme avoin ja rohkea Controllerin alku? Mikäli vastasit kyllä, haethan pian! Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 1.10.2017 täältä: https://apply.atalent.fi/naps-solar-systems-assistant-controller-9-2017. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä milloin pystyisit aloittamaan.

Yritykseen voit tutustua osoitteessa: http://www.napssolar.com/ . Tehtävästä voit kysyä lisää Jussi Ojaselta (050 453 6801) ke 20.9 klo 13-15 ja ti 26.9 klo 15-18 välillä ja hakuprosessista aTalentin Recruitment Manager Mia Paatsalolta (mia.paatsalo[ät]atalent.fi, 050 4680 610).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.