Assistentti – Kamonmarkkinointi Oy, DL: 9.10.

Tyyppi: osa-aikainen, toistaiseksi voimassaoleva
Suositusvuosikurssi: 1.-3. vsk
Työaika: 0-15 h/vko
Työpaikan sijainti: Helsingin keskusta
Toivottu aloituspäivämäärä: Marraskuun alku 2017
Haku-DL: maanantai 9.10.

Kamonmarkkinointi Oy tarjoaa tuotteistamisen ja markkinoinnin kokonaisvaltaista palvelua erityisesti päivittäistavarakaupan alalla toimiville yrityksille. Palveluihimme kuuluvat tuotteistuksen, markkinoinnin ja myynnin strategiat, suunnitelmat sekä valmiit mainonnan toteutukset. Vahva asiakasymmärrys ja näkemyksemme markkinoinnin roolista liiketoiminnan kokonaisuudessa tekee meistä asiakkaillemme osaavan ja tehokkaan kumppanin. Olemme joustavia, käytännönläheisiä ja 100% asiakastyytyväisyys on kunnia-asiamme!

Kamon etsii tiiviiseen kahden hengen tiimiinsä täydennystä toimeentarttuvasta ja oppimishaluisesta assistentista. Assistenttina työnkuvaasi sisältyy monipuolisesti erilaisia tehtäviä: back office -tehtäviä, kuten laskutuksen hoitamista ja seurantaa sekä kuukausittaista raportointia, asiakkuuksiin ja liideihin liittyvää tiedonhakua, koosteiden tekemistä yrityksistä ja toimialoista, projektien tukitehtäviä sekä toimiston juoksevien asioiden hoitoa. Tässä tehtävässä työskentelet Kamonin perustajakaksikon oikeana kätenä ja pääset kerryttämään ymmärrystä mm. tuotteistamisen parista. Halutessasi saat myös vastuuta Kamonin some-kanavien ylläpidosta, sisällöntuotannosta ja kehittämisestä. Työ sopii loistavasti opintojen oheen, sillä työajat ovat joustavasti sovittavissa ja töitä on mahdollista tehdä osittain myös etänä.

Edellytämme sinulta:

• Reipasta ja uteliasta asennetta sekä järjestelmällistä ja proaktiivista työskentelyotetta
• Rohkeutta kysyä ja tarvittaessa tarttua myös puhelimeen asioiden hoitamiseksi
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti
• Excelin ja muiden Microsoft Office -ohjelmien perustaitoja

Eduksi katsomme:

• Kiinnostuksen markkinointia ja sosiaalista mediaa kohtaan
• Mahdollisuuden sitoutua osa-aikatyöhön pidemmällä tähtäimellä

Tarjoamme sinulle:

• Vaihtelevan ja monipuolisen työn, jossa saat itse vaikuttaa työnkuvaasi omien kiinnostuksenkohteidesi mukaan
• Kaartinkaupungissa ja Ruoholahdessa sijaitsevat modernit työtilat, jossa aina tarjolla ilmaiset popcornit!
• Tilaisuuden oppia yrittäjyydestä, markkinoinnin maailmasta ja erilaisista projekteista sekä alan toimijoista
• Nuorekkaan työilmapiirin ja ”töissä pitää olla hauskaa” -asenteella varustetut työkaverit

Innostuitko tästä mahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi ja CV:si ja viimeistään maanantaina 9.10. täällä: https://apply.atalent.fi/kamonmarkkinointi-oy-assistentti-9-2017 . Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja milloin pystyisit aloittamaan tehtävässä.

Kamonista voit lukea lisää osoitteessa http://kamon.fi/. Hakuprosessista kertoo lisää aTalent Recruitingin Mia Simonen (+358 50 466 4639mia.simonen@atalent.fi). Huomioithan, että tässä tehtävässä tulet työllistymään Kamonille aTalentin toteuttaman työvoimavuokrauksen kautta.

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.