Business Development Consultant – Meltwater, DL: 18.9.

Tyyppi: Myynnin entry
Soveltuva tausta: Joustava
Sijainti: Tampere
Haku DL: 18.9.

Haluatko kehittyä B2B myynnissä?

Myynnin entry-roolissa Meltwaterilla pääset rakentamaan asiakaskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja niin viestinnän, markkinoinnin, myynnin kuin ylimmän johdon käyttötarpeisiin. Ratkaisujen avulla asiakkaamme hyödyntävät ulkoista dataa oman brändinsä näkyvyyden mittaamiseen ja benchmarkingiin, liidigenerointiin sekä toimialan reaaliaikaiseen seurantaan.

Päätehtävänäsi on neuvotella uusista asiakkuuksista. Vahva liiketoimintaymmärrys, tuloshakuisuus ja sinnikkyys ovat avaimet tehtävässä menestymiseen. Arvostamme halua kehittyä ammatillisesti ja tavoitteena on, että kehityt tiiminvetäjäksi ensimmäisen Meltwater-vuotesi kuluessa.

Etsimämme henkilö on idearikas, kunnianhimoinen ja tavoitteellinen tuloksentekijä. Ongelmanratkaisutaidot, analyyttisyys sekä kyky kohdata asiakas ovat avainasemassa roolissa menestymiseen. Persoonaltasi sovit Meltwaterin innostuneeseen, ulospäin suuntautuneeseen ja positiiviseen ilmapiiriin.

Tehtävään valitulle tarjoamme mahdollisuuden oman uran nousujohteiseen kehittämiseen sekä mahdollisuuden kansainväliseen uraan. Saat vastuullisen tehtävän, jossa pääset tekemään itsenäisiä päätöksiä, mutta samalla tuen mahtavilta kollegoilta.

Asenne ratkaisee, mutta eduksi katsomme seuraavat;

  • Erinomaisia sosiaalisia taitoja – kykyä lukea ihmisiä
  • Korkeakoulututkintoa
  • Potentiaalia ja halua edetä kohti esimiesvastuuta
  • Tarmoa tarttua uusiin haasteisiin päivittäin sekä halua kehittyä ammatillisesti
  • Yrittäjähenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja tiimipelaaja-luonnetta
  • Olet tottunut, että työsi tuloksia mitataan viikko-, kuukausi- ja vuositasolla
  • Kokemus B2B- tai B2C-myynnistä katsotaan eduksi

Annamme tehtävästä mielellämme lisätietoja puhelimitse (arkisin klo 16:30 eteenpäin).

Jukka-Pekka Väänänen | jukka-pekka.vaananen@meltwater.com | +358 44 5171328

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaina 18.9. Haastatteluita käydään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.