Content Marketing Specialist – Neste, DL: 2.10.

Opintojen suoritusvuosi: Opintojen loppuvaihe -valmistunut
Työaika: Täysipäiväinen
Työsuhteen pituus: 6 kuukautta
Sijainti: Espoo, Keilaniemi
Aloituspäivämäärä: ASAP
Deadline: 2.10.2017Oletko kiinnostunut sosiaalisesta mediasta ja sisällöntuotannosta? Neste etsii proaktiivista ja analyyttista Content Marketing Specialistia omien kuluttajamarkkinointikampanjoiden jalkauttamiseen!

Maailma on jatkuvassa liikkeessä – ihmiset ja tavarat liikkuvat pitkiä matkoja. Neste tarjoaa puhtaamman liikenteen ratkaisuja, jotka tuovat ihmisille liikkumisen iloa vähentäen samalla sen ympäristövaikutuksia. Tuotamme kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita, ja olemme maailman johtava uusiutuvista raaka-aineista valmistetun dieselin toimittaja. Meillä on myös Itämeren alueella toimiva asemaverkosto. Työllistämme noin 5 000 työntekijää yhteensä 15 maassa. Tutkimme ja kehitämme jatkuvasti uusia keinoja jotka mahdollistavat puhtaamman liikkumisen tänään, mutta ennen kaikkea huomennakin. Meille ainoa suunta on eteenpäin.

Nesteen Marketing & Services -liiketoimintayksikkö myy kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita sekä asemaverkostonsa kautta että suoramyyntinä yrityksille ja yksityisasiakkaille. Se on Nesteen kanava tuoda uusia, puhtaampia tuotteita markkinoille. Nesteellä on Suomessa yli 830 asemaa sekä Suomen ulkopuolella – Luoteis-Venäjällä, Virossa, Latviassa ja Liettuassa – reilut 200 asemaa.

Etsimme nyt Marketing & Service Design -tiimiimme Content Marketing Specialistia aluksi kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluu Suomen kuluttajamarkkinointikampanjoiden jalkauttaminen omiin sosiaalisen median kanaviin sekä omien kanavien sisällöntuotanto ja yhteisönhallinta. Osallistut nettisisältömme päivittämiseen ja kehittämiseen sekä muihin digitaalisiin projekteihin. Vastaat oman tonttisi kampanjoiden suunnittelusta, tavoiteasetannasta, toteuttamisesta sekä seurannasta. Tehtävään kuuluu budjettivastuu toimenpiteiden osalta.

Olet proaktiivinen tekijä, joka tarttuu ideoihin ja pystyy briiffaamaan ne nopeasti yhteistyökumppaneille ja valvomaan, että kampanjat toteutuvat sovitusti. Olet tiimipelaaja, tarkka, analyyttinen ja nopeasti uutta oppiva. Pystyt luovimaan joustavasti eri tahojen kanssa ja sinulta löytyy sinnikkyyttä viedä toimenpiteet loppuun saakka.

Edellytämme:

• Kokemusta digimarkkinoinnin ja sisällöntuotannon parista
• Ymmärrystä sosiaalisen median kanavista ja niiden hyödyntämisestä
• Proaktiivista asennetta sekä omistajuuden ottamista omasta työstä
• Ymmärrystä ja osaamista digimarkkinoinnin analytiikasta ja KPI mittareista
• Kykyä tuottaa uutta ja toimivaa sisältöä suomeksi ja englanniksi
• Osaamista hakukoneoptimoinnista sisällöntuotannossa
• Kaupallista koulutusta kuten tradenomi tai KTM
• Sujuvia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi

Eduksi luetaan:

• Markkinoinnin opinnot
• Taitto-ohjelmien käyttö sekä ymmärrystä videotuotannoista

Tarjoamme:

• Merkittävän mahdollisuuden kehittää ja muokata sosiaalisen median vaikutusta Nesteen liiketoimintaan osana kovan luokan markkinointitiimiä
• Hyvät resurssit kampanjoiden toteuttamiseen
• Dynaamisen ja uudistushaluisen tiimin, jossa mahdollisuus kokeilla omia ideoita

Tässä tehtävässä työllistyt aTalentin kautta asiakasyritykseemme.

Mikäli kiinnostuit, lähetä cv:si ja hakemuksesi tänne: https://apply.atalent.fi/neste-content-marketing-specialist-9-2017viimeistään 2.10.2017

Nesteestä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.neste.com/fi/fiTehtävästä kertoo lisää aTalentin Recruitment Manager Annika Salonen (0503057375, annika.salonen@atalent.fi).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.