Experience trainee -ohjelma – EY, DL: 1.10.

Type: Trainee -ohjelma
Haettu tausta: 3.−5. vuosikurssin korkeakouluopiskelija
Sijainti: Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Seinäjoki, Vaasa, Turku, Pietarsaari, Rauma-Pori
Aloitus: Kevät 2018
DL: 1.10.2017

Wanted: Builders of a better working world

EY Experience-ohjelman haku auki 1.10.2017 asti!

Syyslukukausi on vasta käynnistynyt, mutta EY:llä pidetään kuitenkin silmällä myös jo kevään kuvioita, sillä tarjolla on kymmeniä trainee -paikkoja suosittuun EY Experience-ohjelmaan. Ohjelman myötä saat arvokasta työkokemusta kansainvälisestä asiantuntijaorganisaatiosta ja käsityksen EY:n tarjoamista uramahdollisuuksista, jotka voisivat kiinnostaa sinua valmistumisesi jälkeen. Moni päätyykin meille vakituiseksi työntekijäksi juuri trainee -jakson kautta.

Avoimia paikkoja löytyy esim. tilintarkastuksen, yritysjärjestelyiden, liikkeenjohdon konsultoinnin, veropalveluiden ja liikejuridiikan parista. Jos sinua kiinnostavat vastuulliset tehtävät, monialainen tiimityö sekä kansainvälinen työympäristö, ethän epäröi hakea – lisätietoja sekä listan kaikista avoimista paikoista löydät osoitteesta ey.com/fi/careers. Kannattaa myös seurata myöhemmin avautuvia työpaikkoja sekä tarinoita päivittäisestä työstämme Facebookissa ”EY Suomi Urasivut” sekä Instagramissa @eyficareers.

Laita siis hakemusta tulemaan ja toivottavasti nähdään ensi keväänä EY:llä!

Avoinna olevat EY Experience –traineepaikat:

Assurance

Auditor trainee – Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Seinäjoki, Vaasa, Turku, Pietarsaari, Rauma-Pori
Auditor trainee – Russian desk (Helsinki)

Transaction Services – Helsinki

Analyst trainee
Corporate Finance analyst trainee

TAX & LAW – Helsinki

Tax trainee
Legal trainee

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.