Jr. Consultant (Business Research Projects) – Fenix Consulting, DL: 9.10.

Suositusvuosikurssi: Opintojen loppuvaihe – valmistunut
Kesto: Määräaikainen, mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen
Työaika: Kokoaikainen
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työpaikan sijainti: Äyritie 12, 01510 Vantaa
Haku-deadline: 09.10.2017

Haluatko päästä tekemään mielenkiintoisia tutkimusprojekteja, joiden parissa voit kehittää osaamistasi osana konsultoinnin ja liiketoiminnan maailmaa? Onko sinulla rohkeutta haastaa nykyisiä käytäntöjä ja tuoda esille omia kehitysideoita? Fenix Consulting etsii nyt Jr. Consultantia kasvavaan tiimiinsä! (Opintojen loppuvaihe – valmistunut)

Fenix Consulting on 2001 perustettu konsulttiyritys, jonka ydinosaamista ovat tietoon ja sen soveltamiseen pohjautuva muutosprosessi ja sen strateginen käytäntöön vienti. Fenix Consulting on auttanut lukuisia yrityksiä kilpailuedun saavuttamisessa ja sen edellyttämän muutoksen läpiviennissä. Fenix Consultingin asiakkaat ovat toimialojensa johtavia yrityksiä ja monet asiakkaista ovat olleet mukana kasvussa koko toiminnan ajan. Fenix Consultingin toimintaa ohjaavat kurinalaisuus, korkea etiikka, osaamisen jatkuva kehittämisen sekä aidon arvon tuottaminen asiakkaalle.

Fenix Consulting etsii nyt Jr. konsulttia henkilöstö- ja markkinatutkimuksiin liittyviin tutkimusprojekteihin. Meillä pääset heti suunnitteluvaiheesta lähtien mukaan mielenkiintoisiin projekteihin ja näkemään asiakasprojektien koko kaaren! Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu tutkimustiedon keruuta, käsittelyä, analysointia ja jatkojalostamista raporteiksi. Lisäksi tehtävät sisältävät B2B-yritysten asiakashaastatteluiden toteuttamista (puhelimitse ja kasvotusten), dokumentointia ja aineiston käsittelyä. Osallistut myös toimintamme kehittämiseen yhdessä tiimin kanssa. Toivomme, että pystyt olemaan liiketoimintamme tukena mahdollisimman monipuolisesti ja otat rohkeasti kantaa myös esimerkiksi (digi)markkinointiimme ja some-viestintäämme.

Pidemmällä tähtäimellä, kokemuksen karttuessa, sinulla on mahdollisuus päästä mukaan suoraan asiakastyöhön ja kehittyä asiakasvastuulliseksi liikkeenjohdon konsultiksi. Toivommekin sinulta rohkeutta haastaa ajattelutapojamme ja käytäntöjämme sekä valmiuksia viedä kehitysehdotuksia myös käytännön tasolle.

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvaa yliopistotason tutkintoa
 • Perusymmärrystä erityisesti kvantitatiivisen tutkimuksen toteuttamisesta (esimerkiksi opintojen kautta)
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä suomen että englannin kielellä
 • Sujuvaa MS Office -osaamista (erityisesti Excel ja PowerPoint)
 • Kiinnostusta liiketoimintaa ja yrityselämää sekä analytiikkaa kohtaan
 • Innokkuutta oppia uutta ja kehittyä
 • Jämäkkyyttä ja hyviä vaikuttamistaitoja
 • Luotettavuutta ja vastuunkantokykyä

Eduksi luetaan:

 • Kyky tuottaa ja esittää visuaalisesti laadukasta materiaalia – infografiikan hallinta (esim. PowerPointia tai Exceliä hyödyntäen)
 • Erinomaisen ymmärrys ja vahva käyttökokemus sosiaalisen median kanavista

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisia ja mielenkiintoisia projektitehtäviä
 • Kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen
 • Projektien kautta mahdollisuuden tutustua erilaisiin toimialoihin, organisaatioihin ja liiketoimintamalleihin
 • Toimivan ja nykyaikaisen työympäristön sekä liukuvan työajan
 • Kehittymismahdollisuudet liikkeenjohdon konsultiksi

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä CV:si ja hakemuksesi pdf-tiedostoina mahdollisimman pian, mutta viimeistään 09.10.2017 täällä https://apply.atalent.fi/fenix-consulting-jr-consultant-business-research-projects-9-2017. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisää Fenix Consultingista voit lukea täältä: www.fenixconsulting.fi.

Tässä tehtävässä työllistyt Fenix Consultingille aTalentin työntekijänä, jonka jälkeen mahdollisuus siirtyä nopeastikin Fenix Consultingin palvelukseen. Lisätietoja työtehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa Recruitment Manager Hanna Väisänen (+358 405845425, hanna.vaisanen[at]atalent.fi).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.