Junior Business Intelligence- konsultti – Invenco, DL: 16.9.

Tyyppi: Täyspäiväinen, Learn & Hire malli 6kk, tavoite rekrytoitua suoraan Invencolle tämän jälkeen
Soveltuva tausta: Opintojen loppuvaihe
Toivottu aloituspäivämäärä: Pikimmiten, sopimuksen mukaan
Haku DL: ke 16.9.2017
Sijainti: Rautatienkatu 21 A, 33100 Tampere

Invenco on yritysten suorituskyvyn johtamiseen ja raportointiin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Tärkeimmät osaamisalueemme ovat tiedon integrointi, tietovarastointi, Business Intelligence sekä analyyttiset ratkaisut. Joukkomme koostuu kovan luokan senioriosaajista, ja vuosien varrella konsulttimme ovat tehneet toimeksiantoja hyvin eri tyyppisille ja kokoisille asiakasorganisaatioille hyödyntäen sekä uusia, että myös vähän varttuneempiakin tiedon jalostuksen alueen teknologioita. Kumppaneitamme ovat mm. IBM, Microsoft, Tabella, Oracle, Jedox, Qlikview, SAS ja Informatica. Vuodesta 2003 lähtien Invenco on kasvanut kannattavasti ja liikevaihto 06/2017 oli 6,9 M€. Meitä Invencolaisia on tällä hetkellä 44 ja joukkomme kasvaa tasaiseen tahtiin. Uskomme, että asiakkaidemme menestyksestä syntyy silta meidän menestykseen. Perusarvojamme ovat laatu, luotettavuus, oikeudenmukaisuus, rehellisyys ja yhteishenki.

Etsimme asiakkaallamme Invencolle kahta Junior Business Intelligence- konsulttiatyöskentelemään mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa Tampereen toimipisteeseen. Löytyykö sinulta sisäistä paloa automatisoida mitä tahansa, ja janoat saada vastauksia siihen, että miten se voisi teknisesti olla mahdollista? Mikäli vastasit kyllä ja olet kehittymishaluinen nuori osaaja varustettuna analyyttisella ajattelutavalla, ymmärrät yritysten talousprosesseista ja olet kiinnostunut toiminnanohjausjärjestelmistä, voisit olla match tähän tehtävään! Työtehtäväsi tulevat painottumaan yritysten talouden ja toiminnan suunnittelu- ja ennustejärjestelmiin, niiden suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon. Pääset työssäsi käyttämään työkaluja kuten IBM Cognos, Tabella, QlikView ja Jedox.

Etsimme yritykselle nyt kahta juniorimpaa osaajaa, jotka pääsevät kasvamaan ja kehittymään yrityksen sisällä. Emme odota sinun myöskään olevan koodari tai talouden ammattilainen vaan ymmärtävän sen, että mitä ohjelmoinnilla voidaan saavuttaa sekä miten talouden prosesseja voidaan suunnitella. Yrityksen sisällä on todella vahvaa osaamista, joten sinulla ainutkertainen mahdollisuus päästä työskentelemään alan rautaisten ammattilaisten kanssa ja kehittymään toisen nuoren osaajan kanssa, jolta saat myös vertaistukea. Vastuuta sinulle on kokoajan tarjolla enemmän kun pääset näyttämään taitojasi, ja oppimaan uutta!

Tehtävässä menestyminen vaatii:

  • Erinomaista Excel osaamista, ja VBA makrokielen käyttötaitoa
  • SQL teknologian hallintaa sekä käyttökokemusta
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai loppusuoralla olevia opintoja, esimerkiksi tuotantotalouden, tietojärjestelmätieteen tai tilastotieteen koulutusohjelmista
  • Ohjelmointiin liittyviä opintoja ja/tai omaa harrastuneisuutta koodaamisesta
  • Itseohjautuvuutta ja aktiivista ongelmanratkaisukykyä
  • Ymmärrystä yrityksen talousprosesseista sekä taloustermien hallintaa

Eduksi:

  • Käyttökokemusta yrityksessä käytössä olevista työkaluista
  • Työkokemusta vastaavista tehtävistä tai työkokemus toiminnanohjausjärjestelmien käyttäjäpuolelta

Työllistyt aluksi Studentworkin kautta 8 kk:n määräaikaiseen työsuhteeseen learn & hire mallin mukaisesti, jonka tavoite ja tahtotila on rekrytoitua suoraan määräaikaisuuden jälkeen asiakasyritykseen. Työn aloitusajankohta on lokakuun alussa, mutta mikäli kiinnostuit niin hae tehtävää mahdollisimman pian ja toimitathan meille hakemuksen sekä ansioluettelosi alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Jenni Siivonen sähköpostilla jenni.siivonen@studentwork.com tai puhelimitse numerosta 046 922 4036.

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.