(Junior) Controller – Esa Kuokka Oy, DL: 8.10.

Tyyppi: Täysipäiväinen, Vakituinen
Toivottu tausta: Opintojen loppuvaihe – Uran alkuvaihe
Toivottu aloitusajankohta: Marraskuu-joulukuu, neuvoteltavissa
Työpaikan sijainti: Viinikankaari 8, 01530 Vantaa
HakuDL: Sunnuntai 8.10.2017

Esa Kuokka Oy on maan johtava viileä- ja pakaste-elintarvikkeiden jakelija, jonka jakelu hoidetaan omalla kalustolla ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Yhtiön liikevaihto on noin 20 miljoona euroa, ja se työllistää tällä hetkellä 250 henkilöä yhteistyökumppanit mukaan lukien. Esa Kuokka Oy:n kilpailuvalttina on laatu, jota rakennetaan uudenaikaisen, ajotehtäviin soveltuvan kaluston avulla, kouluttumalla kuljettajia säännöllisesti sekä kehittämällä omaan huippuunsa vietyä jakelun seurantajärjestelmää. Esa Kuokka Oy on perheyritys, jolla on perheyrityksen arvot ja toiminta niiden mukaista. 

Esa Kuokka Oy etsii nyt tiimiinsä innokasta, sosiaalista ja vastuuntuntoista (Junior) Controlleria kehittymään taloushallinnon ammattilaiseksi pienen tiimin tuella! (Junior) Controllerin urasi alkutaipaleella avustat palkanlaskennassa, laskutuksessa sekä rahtikirjojen käsittelyssä. Kokemuksesi karttuessa vastuullesi kuuluvat myös raportointi, tulosten analysointi sekä ennakointi. Työnkuvasi on varsin monipuolinen ja kattaa yllä mainittujen tehtävien lisäksi erilaiset avustavat tehtävät sekä toimiston ylläpitoon liittyvät rutiinit.

Etsimältämme henkilöltä toivomme työtä pelkäämätöntä ja innokasta asennetta sekä rohkeutta tarttua monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin. Menestyäksesi tässä tehtävässä sinun tulee olla numerotarkka ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolla on rohkeutta kysyä ja kyseenalaistaa tarvittaessa. Voit olla jo kokenut konkari tai työuraasi aloitteleva nuori talentti, ennen kaikkea etsimme henkilöä, joka haluaa kasvaa ja kehittyä perheyrityksen tuella taloushallinnon ammattilaiseksi.

Edellytämme:

– Työhön soveltuvaa korkeakoulutaustaa
– Aiempaa kosketusta työelämään
– Ymmärrystä taloushallinnasta

Esa Kuokka Oy tarjoaa:

– Mahdollisuuden kasvaa yrityksen mukana ja kasvattaa omaa osaamista
– Monipuoliset työtehtävät perheyrityksessä, jossa toisistaan pidetään aidosti huolta
– Kilpailukykyinen palkka

Oletko etsimämme analyyttinen ja joustava (Junior) Controller? Mikäli vastasit kyllä, haethan pian! Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 8.10.2017 täältä: https://apply.atalent.fi/esa-kuokka-oy-junior-controller-9-2017 . Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä milloin pystyisit aloittamaan.

Yritykseen voit tutustua osoitteessa: https://www.esakuokka.fi/fi/etusivu/ . Voit kysyä lisää tehtävästä ja hakuprosessista aTalentin Recruitment Managerilta Mia Paatsalolta (mia.paatsalo[ät]atalent.fi, 050 4680 610).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.