Junior Corporate Bond Broker – JOOL Markets, DL: 8.10.

Tyyppi: Täyspäiväinen, vakituinen
Toivottu tausta: opintojen loppuvaihe – valmistunut
Työaika: Täysipäiväinen
Toivottu aloituspäivämäärä: mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
Sijainti: Pohjoisesplanadi 31, 5 krs., 00100 Helsinki
Haku-DL: 8.10.2017

JOOL Markets tuo pohjoismaisen menestyskonseptin Suomeen. Toimintamme on suuntautunut pääasiassa yritysobligaatioiden strukturointiin ja muuhun yritysten velkarahoitukseen. JOOL Markets AS ja JOOL Capital Partner AB ovat yhdessä pohjoismaisten yritysobligaatiomarkkinoiden markkinajohtajia 30–200 miljoonan Ruotsin kruunun segmentissä. JOOL Markets AS:n pääkonttori sijaitsee Oslossa ja yhtiöllä on toimipisteitä Bergenissä, Göteborgissa ja Helsingissä. Olemme riippumaton toimija lyhyen ja pitkän aikavälin rahoitusratkaisuissa, ja autamme yrityksiä hankkimaan toiminnalleen rahoitusta tehokkaasti. Tutustu tarinaamme:https://www.youtube.com/watch?v=NPG6awalkRY.

JOOL Markets hakee Helsinkiin kasvavaan myyntitiimiinsä vahvistukseksi innokasta ja kehittymishaluista Junior Corporate Bond Brokeria. Osana myyntitiimiä pääset työskentelemään kokeneiden asiantuntijoiden kanssa ja saat kattavan perehdytyksen tehtävääsi. Perehdytys toteutetaan osittain myös Tukholman tai Oslon toimistolla. Teemme asiantuntijamyyntiä reilujen ja eettisten toimintaperiaatteiden mukaisesti.

Junior Corporate Bond Brokerina olet myyntiprosessissa mukana alusta loppuun saakka. Vahva kiinnostus tutustua yritysten liiketoimintaan, sekä rahoitusmarkkinaan syvällisesti on tärkeää, jotta tiedät aidosti, mistä puhut asiakkaiden kanssa. Työsuhteen alussa roolisi on uusien asiakkaiden hankkimista ja sitä mukaa, kun asiakasportfoliosi kasvaa, painotus työssä siirtyy pidemmällä tähtäimellä omista asiakkaista huolehtimiseen ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden ylläpitoon.

Työ on kovaa myyntihommaa, johon saat erinomaisen perehdytyksen ja menestyksekkään konseptin myytäväksi. Kontaktimäärät ovat suuria mutta onnistumiset palkitsevat heti ja tulevaisuudessa.

Hakijalta odotamme:

·        Erittäin tavoitteellista otetta työhön

·        Kiinnostusta ja edellytyksiä kehittyä yritysrahoitusmarkkinan huippumyyjäksi

·        Vahvoja kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi

 Lisäksi eduksi katsomme:

·        Aikaisemman kokemuksen myyntityöstä

·        Rahoitusmarkkinoihin liittyvän osaamisen (opinnoista tai työkokemuksesta)

·        Suoritetun Sijoituspalvelututkinnon (APV1)

 Tarjoamme sinulle:

·        Mahdollisuuden päästä alusta asti mukaan kasvattamaan toimintaa Suomen markkinalla vahvalla, jo toimivaksi todistetulla liiketoimintamallilla

·        Joustavan ja dynaamisen työympäristön nuorella Helsingin konttorilla, sekä suuren kansainvälisen konsernin resurssit taustalla

·        Motivoivan kompensaatiomallin, jossa on reilu peruspalkka ja kannustava tulososa

Mikäli kiinnostuit Junior Corporate Bond Broker -tehtävästä, lähetä meille hakemuksesi, viimeisin opintosuoritteesi tai tutkintotodistuksesi, sekä CV:si. Rekrytoinnissa edetään jo hakuajalla, joten haethan mahdollisimman pian, mutta viimeistään 8.10.2017 mennessä osoitteessa: https://ats.talentadore.com/apply/Junior-Corporate-Bond-Broker/GZAXR8. Huipputyyppejä voidaan rekrytoida useampikin. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

JOOL Markets -yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa: http://www.joolmarkets.se/fi/. Haettavasta tehtävästä voit kysyä tarkemmin aTalent Recruitingin Sales Directorilta Juuso Vesannolta (+358 40 545 6423, juuso.vesanto[ät]atalent.fi). Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Laura Isosomppi (puh. 0445577737, laura.isosomppi[ät]atalent.fi). Tässä haussa pilotoimme TalentAdore-rekrytointijärjestelmää.

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.