Myymälämyyjä – Hilti, DL: 24.9.

Työnkuva: Myymälämyyjä
Soveltuva tausta: Joustava
Sijainti: Tampere
Haku DL: 24.9.

Millainen tehtävä on kyseessä?

Etsimme aktiivista ja innokasta myymälämyyjää Tampereen Hilti myymälään. Tehtävässä vastaat myymälämme päivittäisen liiketoiminnan kasvattamisesta. Tehtävä edellyttää päättäväistä otetta asiakaspalvelu- ja myyntityöhön sekä syvällistä asiakkaiden tarpeiden ymmärtämistä.

Mikä Hilti on?

Jos rakennusala ei ole sinulle tuttu, et välttämättä ole kuullut meistä. Tuotamme huippulaatuisia työkaluja, teknologiaa, ohjelmistoja ja palveluja rakennussektorille kaikkialla maailmassa. Olemme ylpeitä yli 75 vuoden aikana syntyneistä perinteistämme sekä edelläkävijätuotteiden ja ainutlaatuisen palvelun meille tuomasta maailmanlaajuisesta maineesta. Hilti työllistää noin 25 000 ihmistä yli 120 maassa, ja liikevaihtomme on noin 4,1 miljardia euroa. Meillä pääset näyttämään kyntesi, oppimaan uutta, kasvamaan ja luomaan uraa.

Mitä tehtävä sisältää?

Tehtävässä toimit Tampereen myymälässämme, jossa vastaat Hilti myymälän tuotteiden ja palveluiden myynnistä ja markkinoinnista. Asiakaskunta on monipuolinen, tapaat asiakkaita kertaostajista aina suurten rakennushankkeiden vetäjiin. Myynnin ja asiakaspalvelun ohella hoidat päivittäisiä toimintoja, kuten tuotteiden esillepanon, tuotteiden demonstroinnin, tilaukset, huoltolähetykset ja tavaratoimitusten vastaanoton.

Tehtävä on aktiivinen ja konkreettinen. Pääset esittelemään tuotteitamme, myymään ohjelmistojamme ja palveluitamme sekä tarjoamaan asiakkaillemme innovatiivisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Tutustut laajasti koko Hiltin tuotevalikoimaan, mikä avaa paljon tulevia uramahdollisuuksia.

Toimit osana alueellista myyntiverkostoa ja raportoit vastuulliselle myymäläpäällikölle.

Mitä tarjoamme?

Saat vastuun Hiltin myymälän pyörittämisestä. Sinulla on joustavuutta ja vapautta tehdä tarvittavat päätökset erinomaisten tulosten aikaansaamiseksi.

Palkitsemme johdonmukaiset tulokset henkilökohtaisella uravalmennuksella ja houkuttelevilla mahdollisuuksilla laajentaa tehtäväkenttääsi ja jopa siirtyä eri tehtäviin organisaatiossamme.

Miksi meille kannattaa hakea?

Henkilöstömme on mainio sekoitus hyvin erilaisia ihmisiä, ja osa parhaista hiltiläisistä on tullut taloon ilman aiempaa kokemusta rakennusalalta. Aikaisempi kokemus rakennusalalta ei ole välttämätöntä, riittää että olet kiinnostunut oppimaan. Etsimme ensisijaisesti oikealla asenteella varustettuja ja tiimiimme sopivia persoonia. Hiltillä menestymisen avaimia ovat liiketoimintaorientoituneisuus, tiimityöskentely, innokkuus oppia ja oikeanlainen asenne yksilöllisestä taustasta riippumatta.

Mitä odotamme sinulta:

  • Erinomaisia vuorovaikutus ja esiintymistaitoja
  • Liiketoiminnan ja teknologian ymmärtämistä
  • Ratkaisumyyntitaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Aktiivista ja suunnitelmallista otetta työhön
  • Sitoutumista, rohkeutta ja kilpailuviettiä

Jos haluat rakentaa uraasi dynaamisessa kansainvälisessä organisaatiossa, lähetä hakemuksesi ja CVsi palkkatoiveen kera 24.9. mennessä osoitteeseen careers.fi@hilti.com

Otsikoksi: Hilti Myymälämyyjä / Tampere

Käsittelemme hakemukset niiden saapumisjärjestyksessä.

Täältä voit lukea vinkkimme onnistuneeseen työhaastatteluun Hiltillä: Haastatteluvinkit

Lisätietoja:

Linda Martesuo I Human Resources
P +358 207 999 304 I E linda.martesuo@hilti.com

Annaliisa Ruokonen I Human Resources
P +358 207 999 283 I E annaliisa.ruokonen@hilti.com

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.