Osa-aikainen työntekijä toimisto- ja varastointitehtäviin – Offirex, DL: 14.9.

Tyyppi: Määräaikainen, osa-aikainen
Työaika: Joustava opintojen mukaan, n. 2-3 pvä/vko
Haettu tausta: 1.-4 vuosikurssi
Sijainti: Malmi, Helsinki
Aloitus: Heti
Haun Deadline: 14.9.2017

Offirex Oy on tietokonetyöskentelyyn tarkoitettujen ergonomiatuotteiden valmistukseen, maahantuontiin ja tukkumyyntiin erikoistunut pieni yritys, jonka myynnistä 80-90 % on vientiä eurooppalaisille jälleenmyyjille. Offirex Oy:n tavoitteena on tarjota innovatiivisia tuotteita, joita tarvitaan päätetyöskentelyyn. 

Offirex etsii nyt osa-aikaista työntekijää monipuolisiin vientiyrityksen tehtäviin. Työtehtäviin kuuluu mm. laskutusta, verkkosivuston päivitystä, tuoteneuvontaa asiakkaille, tilastointia, projektinomaisia tehtäviä sekä tavaran tilaamista, vastaanottoa, pakkausta ja lähetystä. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua tuotteiden valokuvaaminen. Tehtävä on erinomainen mahdollisuus päästä näkemään viennin maailmaa lähietäisyydeltä. Tehtävä on alustavasti määräaikainen 30.4.2018 asti, jatkosta voidaan neuvotella työsuhteen edetessä. Tehtävän palkkaus on 15€/h.

Hakijalta edellytetään:

  • huolellisuutta
  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • sitoutumista toimeen vähintään toukokuuhun 2018 asti

Eduksi luetaan:

  • valokuvaustaitoja / osaamista järjestelmäkameran käytöstä
  • keskimääräistä paremmat IT-taidot
  • saksan, ruotsin ja/tai ranskan kielen osaaminen

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä viimeistään torstaina 14.9.2017 hakemuksesi sekä CV:si täällä: https://apply.atalent.fi/offirex-osa-aikainen-tyontekija-toimisto-ja-varastotehtaviin-9-2017. Huomioithan kuitenkin, että etsimme henkilöä pikaisella aikataululla ja käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla! Jos mahdollista, toimitathan hakudokumenttisi PDF-tiedostoina.

Voit tutustua tarkemmin Offirexiin osoitteessa www.offirex.com. Lisätietoja tehtävästä antaa Offirexin toimitusjohtaja Juha Ryynänen (+358 40 718 7505, juha[at]offirex.com). Hakuprosessista tarkemmin kertoo aTalentin Recruitment Manager Emma Toivola (+358 50 304 5809, emma.toivola[at]atalent.fi).

Jaa Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Bot check * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.